Robimy historyjke zwiazana z pingwinami. Kazdy pisze kawalek zdania, a nastepna osoba kontynuuje. To ja zaczynam.
Kowalski i Marlenka szli przez zoo, kiedy nagle.........................
mózgi, które się będą nadawać do pożarcia.
Ale inna osoba z patologicznej rodziny, która to słyszała...
Postanowiła przywrócić świat PzM do normalności, i idąc z mieczem na górę Mordezukolimorinofalakoksiparatoriumoliusol postanowiła...
mózgową. Teraz ciasteczkowy mógł jeść szynki. Patologiczna osoba wbiła miecz w skałę i wszystko wróciło do nowego...
patologicznego porządku, ponieważ znowu puszczano reklamę o "Zupie Romana" i...
*Czy to ma sens?!
Bo ja sensu nie widzę.
Hahaha*
Szeregowy zaczal biegac dookola o wrzeszczec opetanczo. Nagle kowalski znalazl pilota....
Narzedzie do jedzenia sera? A skipper zobaczyl jakiegos kalmara, wiec tez postanowil go....
....skonsumować z masełkiem. Na to Skalmar, bo to był on....(tak, czasem to oglądam. I potem żałuję)
Postanowil sie obronic grajac na klarnecie. Pingwiny nie mogly tego zniesc, wiec przelaczyly sie na (bede tego zalowac) icarly, gdzie....
Taa, ze spongebobem mam tak samo. :)
... było strasznie nudno bo wszyscy gdzieś poszli . Nagle pojawił się portal i dzięki niemu trafili z powrotem do swojego , świata ...
a tam spotkał ich zmutancony, wielki, mózgożerny król julian jedzący banany...
<facepalm>
Okazało się Mortem, który spał w mango...
*zdanie, od którego się zaczęło:
Kowalski i Marlenka szli przez zoo, kiedy nagle...*
Krol chcial zjesc mu mozg. Ale kowalski znalazl cos, co odmutotywuje i....
*faktycznie sie nowe slowa tworza. A poza tym, to przeciez w miedzyczasie skonczylismy tamta historie i ta zaczynala sie od randki kowalskiego z doris*
Chciał strzelić w Juliana, ale Mort go szturchnął i trafił w...
*Myślisz, że komuś chciało się przeglądać 11 stron, żeby dowiedzieć się, że w międzyczasie zaczęła się nowa?*
Podniosl sie i uznal, ze julian to nie poduszka i oddal go pingwinom, ktore wlasnie....
Pingwiny zabrały go do bazy, po czym za pomocą jakiegoś czegoś przywrócili świat do normalności. Wówczas...
*Można by napisać poradnik- od randki do mutantów...!*
Dac sobie spokoj z pingwinami, ale znalazl urzadzenie tlumaczace jezyk zwierzat i dotarlo do niego, ze...
to urządzenie tak do końca nie tłumaczy mowy zwierząt,
a przynajmniej nie tak, jak mu się wydawało.
Musi mieć próbkę ich fal mózgowych, żeby...
*Próbki fal mózgowych?
Jeśli ktoś wymyśla takie dziwactwa, to wiedz, że coś się dzieje.*
Je rozumiec, bo bez tego urzadzenie tlumaczy ich mowe na niemiecki cyrylica, czyli jezyk urzedowy w piekle, wiec xx porwal....
*hahaha, taaa, mam podobnie xd*
Nagle sie okazalo, ze ona jakims cudem pobrala probke fal mozgowych szeregowego i...
czy będą w stanie tłumaczyć mowę uzbekistańskich rosomaków (wtf), którymi od dawna fascynował się...