Robimy historyjke zwiazana z pingwinami. Kazdy pisze kawalek zdania, a nastepna osoba kontynuuje. To ja zaczynam.
Kowalski i Marlenka szli przez zoo, kiedy nagle.........................
Dostał flashbacku z "Korony za rozum" i odkrył, że może Julian ma trzecią zapasową koronę, więc postanowił...
Rozłupać mu czaszkę łomem i ukryć ciało<chcę kiedyś pisać kryminały! xD>,LECZCZ...
Po staremu :-) Rico bada organoleptycznie pannę Perky (:O), kolejny wynalazek Kowalskiego robi teraz za nawóz do plantacji brokułów, Szeregowy uczy się szydełkowania, a lemury bumsają sobie na skakalni. JEDNAK...
Wyskoczył z bazy i zaatakował,lecz Hans,unikając kolejnych ciosów,zaproponował herbatkę,co kompletnie zaskoczyło Szefa,więc wziął kubek,i pijąc rzekł:
"Bez nerw, kochany. Mam do ciebie pewną spraw..." JEBUDU!!!
Jednym Ciosem w ryło Hans poleciał do Leonarda, który...
powiedział: to, to, to MASKONUR. I zaczął biegać dookoła swojej klatki. Wtedy Hans się do niego przyłączył i biegał razem z nim. Gdy Skipper to zobaczył...
Spojrzał w niebo,jakby mówił"Boże,za co...?",po czym zwołał swój oddział,niestety...
Powiedział:"Ale ja chcę się zaprzyjaźnić!",na co Skipper odrzekł"Nie sądzisz,że to trochę przereklamowane?",na co Hans dodał:"Ranisz moje uczucia!",po czym rzucił w Szefa Leonardem.A tym samym czasie reszta pingwinów...
...wróciła do bazy, Szeregowy jednak zorientował się, że nie ma z nimi szefa...
siedziała sobie spokojnie w bazie, nie zauważając, że szef zniknął. Gdy nagle wpadł do nich Julian i...
został porwany przez tego dziwnego patka z kolorowym dziobem , wtedy reszta od razu....................................
Dalej się narzucał,więc pingwiny przykleiły go do muru taśmą klejacą i poszły dalej...
zobaczyły nagle Hansa uciekającego z ich szefem , wtedy odział dowodzący teraz przez..........................
Kowalskiego postanowił go odbić. Lecz nagle przed nimi wyskoczyła duńska orka na segway'u - przedstawiła im się jako Malwina i powiedziała że szuka Hansa ponieważ on...
(to była odpowiedź na "zdenerwował i kazał mu wracać do Zoo lecz Julek...")
Była brzydka, dlatego....
był maskonurem, więc nie lubił takich kobiet. Szeregowy się popłakał, a Rico........
postanowiły wymyślić nowy plan uratowania szefa. Wykorzystały do tego nowy wynalazek Kowalskiego, który nazywał się...
wysysania glukozy z organizmu żywego tak by go zmniejszyć. Niestety wynalazek ten...
wybuchł tak jak reszta wynalazków, kowalski wtedy................................
Dostal depresji i popiegl do bazy z placzem. Pingwiny wziely zamiast niego orke i...................