PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108476
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Już dzisiaj premiera wiec tutaj mozna wypisywac komentarze na temat odcinka :)

ocenił(a) serial na 10
lonelyheart

Ojej, to już dziś... ! ;c

ocenił(a) serial na 10
lonelyheart

Dziś dziś ...oby były szybko napisy do 2 godzinnego odcinka.

ocenił(a) serial na 10
Diablicaaa

hahah, pewnie będziemy czekać 2 razy dłużej niż zwykle. xD

ocenił(a) serial na 10
Tibby1996

Oby nie ! :D
jak wróce o 16 z szkoły to ma już być odcinek z napisami ! :PP

Diablicaaa

Ciekawa jestem czy będzie normlany dwugodzinny odcinek, czy tak jak ktoś tu na forum pisał że pierwsza godzina to będą rozmowy z aktorami itd, a dopiero potem odcinek ;)

Kamila9191

nie wyobrażam sobie finału w 42 min ;p

Kamila9191

I cz to wywiady i rozmowy z aktorami, a w drugiej czesci o godz 21 w USA bd ost odc GG

gr8l

Na potwierdzenie "The Series Finale begins with the stars and executive producers bidding farewell to the Upper East Side in a look back at the show's many unforgettable moments. Then, in a fashionable farewell to remember, our favorite Upper East Siders join forces for one last soiree, and the shocking identity of Gossip Girl is finally revealed."

ocenił(a) serial na 7
gr8l

pewnie będzie tak jak w przypadku finałowego odcinka oth, który trwał od 50 min do godziny nie pamiętam już dokładnie

ocenił(a) serial na 7
polipp

gdzie i o ktorej bedzie mozna obejrzec odcinek? jest jakis portal na ktory nie trzeba sie logowac?

amelq

Jest - ja kiedyś oglądałam gg na żywo - trzeba znaleźć livestrem z telewizją The CW.
Oglądacie na żywo? Ja miałam w planach, ale chyba lepiej zrobię jak się wyśpię i obejrzę jutro rano ;)

ocenił(a) serial na 10
Aishowa

Ja oglądam na żywo, mam nadzieje że znajdę livestream..

użytkownik usunięty
audrrina

ja miałam nadzieję, że znajdę go tutaj :) do Pamiętników ktoś zawsze wrzuca, jeżeli znajdziesz wrzuć, ja znam ustvnow.com ale wolę inne, bo ten trochę się zacinał

http: // livetvcafeframe4. blogspot.com /2012/03/cw-stream-2.html

hanaya

http://www.stream2watch.me/live-tv/cw-live-stream a tu stream 4 działa.

użytkownik usunięty
Kamila9191

ja nawet nie wiedziałam, że będą 2 h... cieszę się ale chce mi się płakać od razu... ;C

ocenił(a) serial na 9
lonelyheart

Oglądacie? O której się zaczyna odcinek? o 3?

anusialka94

ja oglądam. wydaje mi się że o trzeciej i teraz nie wiem czy to co teraz leci się liczy w tych 2h czy potem będzie dwugodzinny odcinek.

ocenił(a) serial na 10
summerisgone

Na jakiej stronie znalazłaś?

ocenił(a) serial na 9
anilorakk5

Ja oglądam tutaj: http://www.thelivetvjunction.com/view/7580/cw-Live-stream-online-free-channel-st reaming.html drugi i trzeci stream mi działa :P

ocenił(a) serial na 9
summerisgone

być może mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem o 3 w nocy, ale mam wrażenie, że wywiady wliczają się w te 2 godziny, o 22 są wiadomości? Nie mam pojęcia, jak chcą wszystko wyjaśnić w 40 minut :(

ocenił(a) serial na 9
summerisgone

Mi się wydaje, że to nie było połączone. Przecież w trakcie tego super wywiadu były reklamy ostatniego odcinka. Chyba oglądając ten odcinek nie reklamowaliby go. To było coś w stylu tego Gossip Girl revealed i po prostu takie super zakończenie. I jak wam sie podoba odcinek? Aaaa tekst Doroty jak ich przesłuchiwała policja mnie rozwalił. hahaha

lonelyheart

SPOILER!!!
Czyli że Dan cały czas wiedział kim jest plotkara? Ja już się pogubiłam. Dan czy Jenny? ^^

ocenił(a) serial na 9
summerisgone

No wiedział i teraz już wiemy czemu!

anusialka94

ale to nie ma do końca sensu... co wtedy jak gg opublikowala zdjecie S. z testem ciążowym? chyba będę musiała obejrzeć niektóre odcinki jeszcze raz żeby zobaczyć czy to ma sens.

ocenił(a) serial na 9
summerisgone

Ja tak samo. Jak będę oglądać ponownie to przyjrzę się dokładnie pod kątem obserowania Dana jako plotkary xd

użytkownik usunięty
summerisgone

to na pewno nie będzie miało sensu ;p wątpię by producenci 6 lat temu pomyśleli sobie "Dobra to Dan będzie Plotkarą" sądzę raczej, że wpadli na to w ostatnim (co najwyżej 5) sezonie + pamiętajcie, że ludzie mu przesyłali informacje + on dostawał je wcześniej i nie musiał od razu ich umieszczać (chociaż wiemy, że to naciągana historia, już wytłumaczyłam dlaczego) Ja jestem pewna, że oni nie mieli pomysłu kto może być Plotkarą i to rozwinęło się dopiero w ciągu 2 ostatnich sezonów, kiedy już wiedzieli, że kończą produkcję serialu :)

ocenił(a) serial na 7

Myślę dokładnie tak samo... Może na początku mieli plan, że ktoś inny będzie Plotkarą, ale w trakcie realizacji wszystko się zmieniło? na pewno jak teraz ktoś zacznie oglądać Plotkarę z wiedzą kto jest Plotkarą/Plotkarzem ;) to nie będzie miało żadnego sensu w pierwszych sezonach :)

ocenił(a) serial na 9
anusialka94

hahaha rozwaliło mnie to jak każdy później wymieniał swoje opinie nt kto jest plotkarę hahaha

ocenił(a) serial na 10
summerisgone

Jasne, że wiedział i to on jest Plotkarą (a przynajmniej tak myślę, po tym co udało mi się zrozumieć).

anilorakk5

no tak, pisałam to zanim było wiadomo na 100%. nie podobało mi się zakończenie odcinka ;/

ocenił(a) serial na 10
summerisgone

Mi też nie za bardzo. O ile lat był przeskok? Bo włączyłam jak usłyszałam ,,Dad!"

ocenił(a) serial na 9
anilorakk5

o 5 lat. Szczerze mówiąc jestem rozczarowana całym odcinkiem, liczyłam na coś więcej :<

wszystko_jedno

z tego co widzialam w tej beznadziejnej jakosci polaczyli georgine z jackiem, lily z williamem a kto to byl z rufusem?

ocenił(a) serial na 9
summerisgone

Też się zastanawiałam. CHyba jej nie znamy.... Też estem trochę zawiedziona. Myślałam, że dwie godziny będzie trwało to wszystko, zrobili w jednej godzinie.. Wszystko takie.. No nie umiem opisać.

anusialka94

a to nie byla ta Becks czy jak jej tam? ta od kupowania obrazów?

ocenił(a) serial na 9
summerisgone

hmm szczerze mówiąc, nie mam pojęcia. Nie widziałam jej za dobrze.

anusialka94

Beznadzieja, miało być w ostatnich 10 minutach najlepiej, a co ? Jack z Gregoria , Lili z Rufusem, Chuck z Blair + hennry, Serana i Dan, a Nate ? sam ..

Szkoda mojego czasu, myślałam, że to będzie powalające, coś na namiar 1 - 2 sezonu. Jeden z najgorszych odcinków, przykre, ale prawdziwe. ;d

użytkownik usunięty
Wikusia_GG

mi się wydaje, że zabrakło im czasu.. bo początek trzeba przyznać był fajny.. mnie osobiście podoba się szczęśliwe zakończenie, aczkolwiek bardzo je okroili.. a co dla mnie najważniejsze Chuck jest z Blair :D

anusialka94

a to nie była ta jego pierwsza żona, matka dana i jenny?

summerisgone

też tak pomyślałam

summerisgone

Nie, to była Lisa Loeb (amerykańska wokalistka), która według spisu obsady grała samą siebie, gościnnie.
Tak przyjnajmniej wyczytałam tutaj:
http://artsbeat.blogs.nytimes.com/2012/12/18/lisa-loeb-explains-her-cameo-on-the -gossip-girl-finale/

użytkownik usunięty
anusialka94

okrojone? :D

anusialka94

Gambety z Was jedne :) wystarczy się trochę znać na muzyce z lat 90, partnerka Rufusa to Lisa Loeb, piosenkarka z lat 90, a jeżeli jesteście za młodzi aby znać klasyki to wystarczy bacznie obserwować swój ukochany serial, bo w 2 lub 3 sezonie Rufus grał na tym samym koncercie co ona a potem ją przedstawiał komuś...
http://www.youtube.com/watch?v=55QHKQszhhc

Co do serialu dla mnie fajny był do 3 sezonu, potem już za bardzo przewidywalne postacie były, a już mistrzem braku charakteru jest Serena który w jednym odcinku gotowa się hajtać, jak podpadła to nawet nie próbuje odzyskać zaufania i faceta ale leci już do Dana... jeśli twórcy byliby konsekwentni a nie poszli na łatwiznę, to ten związek by nie przetrwał roku a co dopiero 5

summerisgone

Mi się wydaję że Lily z Rufusem są razem przecież dali sobie buziaka, a Rufus usiadł do swojej byłej żony, a zarazem matki Dana bo przecież przyjechałaby na ślub syna(chyba aktorkę zmienili) a Lily usiadła do ojca Sereny. Tak w Stanach siada się na ślubach rodzice młodych razem. Ja tak to rozumiem, bo bez sensu jak Lily miałaby być z Willem. :D

ocenił(a) serial na 5
creative85

W policzek... Ja uważam, że Lily + William, a Rufus z żoną, czy cholera wie kim...

ocenił(a) serial na 10
summerisgone

Wydaje mi się, że Rufus siedział koło swojej byłej żony - matki Dana i Jenny. Przeskok aż o 5 lat, to trochę przesada, Serena i Dan tyle by czekali na ślub?
Czy Lily lub Serena dowiedziały się w którymś odcinku, że William miał romans z siostrą Lily i że ta Charlie to córka Williama? Już nie wiem czy znowu coś mi umknęło, czy w ogóle nie wyszło to na wierzch.

użytkownik usunięty
lonelyheart

Nie narzekajmy, lecz cieszmy się szczęśliwym zakończeniem :) wiem, że odcinek (a szczególnie druga jego część) był okrojony, ale nie mieli czasu by to rozłożyć.. Pamiętajmy, że producenci byli na tyle mili, że zakończenie dopasowali tak aby fani byli zadowoleni, bo nie mówcie mi, że cieszylibyście się gdyby wasz ulubiony serial (lub 1 z...) źle się zakończył.. Wtedy raczej wszyscy bylibyśmy wkurzeni i rozczarowani, a tak mamy HAPPY END!! A co mnie cieszy najbardziej, że Chuck jest z Blair (nawet tożsamość plotkary nie interesowała mnie tak bardzo jak moja ukochana para (co do Plotkary jutro (a raczej dzisiaj) na tvn oglądam 3 sezon (moment gdy Dan jest z Olivią (Hillary Duff)) więc obejrzę to pod kątem Dana jako plotkary, zobaczymy co wyjdzie)). Mnie mimo wszystko chce się płakać jak pomyślę, że to koniec. Uwielbiam Nowy Jork w GG, uwielbiam klimat tego serialu, będę za tym tęsknić na pewno i mam nadzieję, że obecny na tvn 3 sezon zastąpi mi na razie myśli o tym, że Gossip Girl skończyła się forever, no i oczywiście będę tęsknić za Chuckiem i Blair, ale to wyraziłam już chyba wystarczająco jasno. :):)

użytkownik usunięty

XOXO

ocenił(a) serial na 9

Ja też czekałam głównie na CHAIR i jestem meeeega zadowolona, że w ich przypadku tak to się zakończyło. Dowiedzenie sie kto jets plotkarą równiez było dla mnie istotne, ale obstawiałam Dana lub Dorotkę więc ok :)
Też oglądam 3 sezon (tzn wtedy kiedy mogę, bo nie zawsze mi pasuje godzinowo) i muszę się przyjrzeć pod tym kątem.
Wciąż jednak nie mogę uwierzyć, że GG skończyło sie już na amen, i że za tydzień czy nawet po przerwie świątecznej nie będzie kolejnego odcinka. ;(