PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108246
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Ponieważ tam się miejsce skończyło 2 godziny temu, podsumowanie zrobię za godzinę, tutaj jeszcze osoby które chciały zagłosować (a jeszcze dziś tego nie robiły) na zagrożonych mają chwilę czasu :P

Tak więc.... Juliet czy Dan? Kto ma odpaść?

ocenił(a) serial na 10
cocaine01

Jenny - najbardziej zasługuje na wygraną... jest piękna, mądra, sprytna i utalentowana, dzięki niej nie jest nudno to ona rozkręca całą akcje w serialu... kiedy jej zabrakło serial od razu stał się nudny (przykład: beznadziejny 4 sezon)

cocaine01

Głosuję na Little J (chociaż w sumie już nie taką małą xD) ponieważ jest moją ulubioną bohaterką od samego początku serialu... uwielbiam jej styl, charakter, osobowość oraz jej ciągłe przemiany

ocenił(a) serial na 10
cocaine01

Blair - piękna, mądra i baaardzo temperamentna. To ona wnosi najwięcej do serialu bez dwóch zdań. I bez urazy ale jeśli ktoś myśli że to Jenny jest królową intryg to chyba nie widział odcinka, jak kajająca się przed Blair Jenny, uciekała w popłochu z miasta ;-)

ocenił(a) serial na 10
vampirediariesfan

Blair - za to że jest mistrzynią intryg,a przy tym potrafi zachować klasę.

ocenił(a) serial na 10
alessandranowak

Jenny - za całokształt... za słodką i uroczą blondynkę z pierwszych serii, za złośliwą jędze knującą najlepsze intrygi, za rozpieszczoną i utalentowaną nastolatkę oraz za dojrzałą i piękną kobietę z ostatniej serii... ogólnie za jej przemiany, za jej styl ubierania się, za jej włosy, uśmiech, nawet za jej pandzie oczy... uwielbiam ją!

sylwia_371

Blair - cudowna, elegancka, piękna, inteligentna, z klasą i wdziękiem:) i dużym poczuciem własnej wartości:)

ocenił(a) serial na 7
mitenka

Chuck - za charakter, wygląd, styl, za rewelacyjne pierwsze 3 sezony i nawet za cienki czwarty. Za wszystko, co wniósł do serialu i za genialne perypetie uczuciowe z Blair.

Karolina1

Blair - za słowa, który powiedziała do Chucka : " Dostałam wytyczne od samego Boga aby Cię unikac" :) oraz do Little J: " Musisz być chłodna, żeby być królową (...) Nie możesz sprawić, żeby ludzie cię pokochali, ale możesz sprawić, żeby się ciebie bali".

ocenił(a) serial na 9
Sajmonnn

Blair, za to jak się zmieniła w czasie trwania całego serialu...

urszulankaa

Blair - za to, że jest tak cudownie niegrzeczna

lily333

Blair, za to, że dojrzała w 4 sezonie i potrafiła docenić Dana.

ocenił(a) serial na 8
Magoria

Blair - za wszystko ;)

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

Jenny bo jest moją ulubioną bohaterką serialu, jak jej teraz nie ma, 4 sezon wieje nudą...

carolineforbes

Chuck - za ,,I'm Chuck Bass" , jest moją ulubioną postacią i to przez niego oglądam ten serial

ocenił(a) serial na 10
olaor

Jenny - dla mnie ta dziewczyna to fenomen tego serialu, uwielbiam ją, jej styl, makijaż, charakterek... Trzeba przyznać że brakuje jej w 4 sezonie, bez niej GG zrobiła się mdła...

ocenił(a) serial na 10
wiecu

BLAIR- za jej charakter, styl, intrygi i za to, że jest sobą!

ocenił(a) serial na 7
dagusia_bojar

Blair, za wyjątkowy styl i klasę oraz nieprzeciętny charakterek.

ocenił(a) serial na 7
Irysa

Blair - za to że jest mistrzynią intryg,a przy tym potrafi zachować klasę.

xoxoNatalia

Blair - moja ulubiona bohaterka Plotkary. Wygadana, inteligentna, ma poczucie humoru, własny styl i niesamowity sposób bycia. Uwielbiam sposób jej ubierania się, osobowość oraz charyzmę. Cenię już również za to że jest ambitna i zna własną wartość.

ocenił(a) serial na 8
ania__87

Chuck za pierwszy i drugi sezon.

ocenił(a) serial na 10
lubiepatrzecwgwiazdy

Blair - piękna, mądra i baaardzo temperamentna. To ona wnosi najwięcej do serialu bez dwóch zdań. I bez urazy ale jeśli ktoś myśli że to Jenny jest królową intryg to chyba nie widział odcinka, jak kajająca się przed Blair Jenny, uciekała w popłochu z miasta ;-)

ocenił(a) serial na 10
vampirediariesfan

Jenny - za to, że jest idealna pod każdym względem! Fajna, potrafi pokazać pazur, fajny styl ubierania, ogólnie - za całokształt :)

ocenił(a) serial na 10
i_love_taylor_momsen

Jenny - bo jest dużo normalniejsza niż Blair, fajna dziewczyna, ambitna, ma swoje określone cele, do których dąży różnymi metodami, ale nie tylko ona w tym seriali żyje z intryg... jak dla mnie Blair mogłaby co najwyżej zostać gorszą wersją Doroty dla Jenny :)

ocenił(a) serial na 10
ega1964

Jenny - świetna postać po prostu! Inteligentna, cwana, sprytna, seksowna, ładna, wygadana... i też jej zniewalający uśmiech... ehhh :) co do intryg - też uważam, że jest ich królową

ocenił(a) serial na 10
ziom112

Jenny bo mam taki kaprys

ocenił(a) serial na 10
matteusss

Blair - moja ukochana postać od samego początku. Wymienienie za co ją typuję zeszłoby mi do rana. Napiszę tylko że nie wyobrażam sobie serialu bez niej, większość najciekawszych intryg jest z jej udziałem i zazdroszczę jej wyczucia stylu.

ocenił(a) serial na 9
bella_elena

Jenny! od początku jest moją ulubioną bohaterką, uwielbiam ją pod każdym wględem. Jest piękna, mądra, złośliwa i urocza jednocześnie... uważam że w 'knuciu intryg' jest lepsza od Blair i bardziej zasługuje na wygraną...

ocenił(a) serial na 10
Taylor_Momsen

Jenny - za całokształt... za słodką i uroczą blondynkę z pierwszych serii, za złośliwą jędze knującą najlepsze intrygi, za rozpieszczoną i utalentowaną nastolatkę oraz za dojrzałą i piękną kobietę z ostatniej serii... ogólnie za jej przemiany, za jej styl ubierania się, za jej włosy, uśmiech, nawet za jej pandzie oczy... uwielbiam ją!

ocenił(a) serial na 10
sylwia_371

Jenny - jest moją ulubioną postacią... jest piękna, sprtyna i inteligentna, ma świetny charakter i boski styl, najbardziej ze wszystkich zasługuje na wygraną...

ocenił(a) serial na 10
buuu_

Jenny - uważam, że jest bardzo ładną dziewczyną, ma wszystko na swoim miejscu, fajny styl, jak intryguje to konkretnie i po trupach do celu :P

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Blair - za jej związek z Chuckiem, za osobowość, którą mogłaby obdzielić pół serialu oraz co najważniejsze ambicje i pewność siebie.

ocenił(a) serial na 10
Blair51

Blair - bo wg mnie jest najciekawszą i najlepszą postacią w tym serialu. Pełna uroku, wdzięku, klasy i przy tym bardzo wygadana i przebiegła. Ogólnie jest gdyby nie ona i teraz wątek z Danem to zaprzestałabym oglądania tego serialu:)

ocenił(a) serial na 8
KatherinePierce87

Jenny - uwielbiam ją, jest boska, kocham jej... omg wszystko w niej kocham! Nie chce żeby Blair wygrała... ona jest beznadziejna i nudna jak flaki z olejem...

SoKo_

JENNY jest bardzo złożoną postacią, wnosi do serialu więcej niż pozostali, dzięki niej nie jest nudno, potrafi rozkręcić nieźle akcje, ogólnie jest bezkonkurencyjna!

ocenił(a) serial na 8
Sajmonnn

Jenny - od początku przez wiele tygodni prowadziła w konkursie, co świadczy o bohaterce... Uważam, że dzięki niej kręci się wiele akcji tego seriali, nie jest nudna, ma w sobie to coś co przyciąga widzów (wywołując zarówno pozytywne jak i negatywne emocje), co świadczy o genialnie zagranej roli i o tym jak taka postać jest ważna w serialu:) Ponadto jest bardzo ładną dziewczyną i jak już knuję intrygę to porządnie, zbierając przy tym "krwawe żniwa" xD

ocenił(a) serial na 10
Sajmonnn

Jenny - najbardziej zasługuje na wygraną... jest piękna, mądra, sprytna i utalentowana, dzięki niej nie jest nudno to ona rozkręca całą akcje w serialu... kiedy jej zabrakło serial od razu stał się nudny (przykład: beznadziejny 4 sezon)

areek_

Głosuję na Little J (chociaż w sumie już nie taką małą xD) ponieważ jest moją ulubioną bohaterką od samego początku serialu... uwielbiam jej styl, charakter, osobowość oraz jej ciągłe przemiany

ocenił(a) serial na 10
Far_From_Never

Blair - za klasę, cięty język, inteligencję i słynne intrygi w jej wykonaniu :D Wg mnie Blair jest ikoną stylu i ma bardzo silną osobowość. Zasługuje na pierwsze miejsce.

evangelline21

Blair - za to, że jest sobą.

ocenił(a) serial na 10
Olka889

Blair - podoba mi się jej typ urody, jest ciekawą, bardzo złożoną postacią i jest bardzo charakterystyczna. Tzn nie da się jej nie zauważyć. Chyba najwięcej wnosi do serialu i jest niezłą intrygantką. Zemsta w jej wykonaniu jest niepowtarzalna.

ocenił(a) serial na 10
krisrulez

Blair - za styl i klasę.

ocenił(a) serial na 10
Olka889

Blair- za to że potrafi zachować zimną krew, że jest ikona stylu i za jest hehe cudowne intrygi :)

draundrey

Blair - za intrygi i urodę.

ocenił(a) serial na 10
blair_929

Blair - za to że jest szanującą się dziewczyną z klasą i cudownym stylem ubierania się.

marilynqueen

Blair - bo w pierwszym sezonie jest słodko wredna i oglnie moja ulubiona ostac.

lady_lady__

Blair- napiszę to co wczoraj - za całokształt z naciskiem na bezpośredniość, knucie intryg i jak zawsze prześliczny dziewczęcy look :)

ocenił(a) serial na 10
delenaforever

Blair - królowa intryg i spisków. Z łatwością przepędziła z miasta Jenny i Georginę co u mnie na plus. Jest piękna i inteligentna, a dla przyjaciół wierna i oddana.

ocenił(a) serial na 10
asia576

Jenny - za to że przeszła największą metamorfozę ZE WSZYSTKICH bohaterów serialu, od słodkiej , uroczej dziewczynki do niezłej i momentami bezwzględnej kobiety! Te jej kilka powrotów w 4 sezonie pokazały, dzięki komu ten serial nie jest nudny

ocenił(a) serial na 10
Natty

Blair - za wszystko, jest moją ulubioną postacią od samego początku. Zawsze najwięcej wokół niej się dzieje, wszelkie intrygi i akcje to jej zasługa. Do tego ma mega charakter i jest śliczna.

ocenił(a) serial na 8
elizabeth1087

Blair - za pomysłowość, nieprzeciętne intrygi i piękną miłość do Chucka.