Liga Obrony Chuck'a!
Hasło: I’m Chuck Bass
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass"
3. Codziennie dodajemy coś co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4.Jeśli się z czymś zgadzamy mówimy ‘Amen’
Członkowie:
1.Kilmenyy - Angela
2. Aniula_anka
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. LeNa_ - Ania
7. MotherChucker - Nicola
8. Magoria - Ula
9. Carmelove - Kasia
10. Mitenka
11. Blair__waldorf - Kasia
12. Carmunia
13. Dzastulaa_ - Justyna
14. coconutP
15.Lise – Ola
16. DreamsAreMyLife
17. Mojapleckobieta - Agata
Zarządzania :
1. Cały czas szukamy nowych chętnych do rozmowy fanów Chuck’a. Nie bój się pisz!
2. Jest to temat Off-topowy w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy ale pamiętając o Chucku!
3. Codziennie klikamy pajacyka : www.pajacyk.pl
4. Kiedy przyłączasz się do LOC – Przedstaw się ;)
5. Przyłączając się do LOC-u wiedz, ze to nie tylko pusta deklaracja, udzielamy się! :D
6. Zdjęcia, animacje, filmiki z Chuckie mile widziane ;)
U mnie osobiście w porządku.
Powiem Wam, że nie rozróżniam weekendów od dni roboczych, bo są wakacje ;p
Kocham tą scenę. Choć gdy ją widziałam po raz pierwszy miałam ochotę wyciągnąć go z ekranu komputera i dać w twarza za to, że zostawił Blair ;p
Karolina, odpisuję tu, a nie wyżej, bo tam za mało miejsca było. Jeśli zrobisz to to nie wiem jak będę mogła ci się odwdzięczyć!!! Jestem taką maniaczką sportu ostatnio... Gdyby udało ci się zdobyć autograg Zbyszka Brtmana to po prostu pomnik bym ci zrobiła. xDD
Okej, mam nadzieję, że zdążysz ich tam złapać! Podejrzewam, że będą tam od 8.30 do zakończenia programu z przerwą na wywiad... ;p
Trzymam kciuki. Ale nie pogniewam się jeśli załatwisz mi autograf dajmy na to Kurka, Nowakowskiego czy kogoś innego. xDD
Kocham cię Karolina!
Witam witam :) Ja też poproszę jakiś autografik :) np Wlazłego xD Ja dopiero będę w Warszawie jak oczywiście wypali w niedzielę wieczorem...
Co słychać dziewczyny ? Wczoraj gorąco u nas od rozmów było .)
Nowi ludzie , świeże tematy . Nie no spoko ja żartowałam , weź dla Nikoli :) Czyli mówisz ze w Warszawie słoneczko ?
No to na Moczydło albo na rowerek :P
Słoneczko, po raz pierwszy od kilku dni :)
Już biegac byłam i na rolkach, a na Moczydle za dużo ludzi siedzi :p
Kurcze ja na razie tylko biegalam po mieście ale muszę też się przebiegnąć albo na rolki isć , bo jak byłam dzis na zakupach i mierzyłam spodnie to się załamałam :/
Na Szczęśliwicach chyba też jakiś fajny basen jest , ale tam troche daleko
Ha! a ja się mogę pochwalić słońcem także byłam na dqworze z psem w letniej sukience ;p
A ja się zastanawiałam dziś po co kupiłam sobie taką piękną długą letnią sukienkę, skoro chyba nigdy jej nie włożę ;(
Ja też, bo wyszłam z psem za późno, więc nie spotkałam sąsiada, który wraca z pracy..;( TAK, tego sąsiada ;p
Postaw sobie stołeczek pod drzwiami i czatuj , jak idzie to bierz psa i leć nibz na spcer xD
Nie da rady tak zrobić, bo on mieszka na parterze, więc zanim bym buty ubrała i psa zapięła na smycz...;p
Nie no własnie całkowicie nie :P ale to tylko podobno na szczęście :)
Ooo ta scena :)
Hej;)
Ja naprawdę uważam, że Chuck wyglądał najlepiej w okresie zaraz po śmierci Barta. Miał świetne włosy, nie sądzicie?
Hej :) Chuck miał świetną fryzurę :) trochę im sie te wyglądy pozmieniały w ciągu tych 4 sezonów
Przesunę;)
Wszystkie fanki Damona, a raczej Iana informuję, że dziś na dwójce będzie Marco Polo.