Liga Obrony Chuck'a!
Hasło: I’m Chuck Bass
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass"
3. Codziennie dodajemy coś co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4.Jeśli się z czymś zgadzamy mówimy ‘Amen’
Członkowie:
1.Kilmenyy - Angela
2. Aniula_anka
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. LeNa_ - Ania
7. MotherChucker - Nicola
8. Magoria - Ula
9. Carmelove - Kasia
10. Mitenka
11. Blair__waldorf - Kasia
12. Carmunia
13. Dzastulaa_ - Justyna
14. coconutP
15.Lise – Ola
16. DreamsAreMyLife
17. Mojapleckobieta - Agata
Zarządzania :
1. Cały czas szukamy nowych chętnych do rozmowy fanów Chuck’a. Nie bój się pisz!
2. Jest to temat Off-topowy w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy ale pamiętając o Chucku!
3. Codziennie klikamy pajacyka : www.pajacyk.pl
4. Kiedy przyłączasz się do LOC – Przedstaw się ;)
5. Przyłączając się do LOC-u wiedz, ze to nie tylko pusta deklaracja, udzielamy się! :D
6. Zdjęcia, animacje, filmiki z Chuckie mile widziane ;)
Aaa, źle przeczytałam (do połowy, zamiast od połowy), jak od połowy to dziś możesz sobie właśnie obejrzeć to, czego nie widziałaś:)
No niestety. Jakby nie mogli puścić jutro.
Widziałyście, jakiego mamy troglodytę na forum: http://www.filmweb.pl/serial/Plotkara-2007-136269/discussion/%C5%BBa%C5%82osne+i ntrygantki,1695763 ?
Widziałam ,ale jak tylko zobaczyłam tytuł to juz mi się nawet czytać nie chciało
Tytuł to pół biedy, to że krytykuje serial jestem w stanie zrozumieć, w końcu nie wszystkim musi się podobać, ale jego zdanie na temat kobiet i mężczyzn... W życiu nie słyszałam gorszych bzdur.
Gość jakiś normalnie powiem szowinista . mam nadzieje ze dobzre uzyłam słowa bo kiepska ze mnie polonistka
Ale powiem wam tak ( od razu mówię ze nie czytałam co tam pisalyście ) gość ma trosze racji poza tym ze przedstawił ten serial całkiem innym niz jest . No nie ukrywajmy on moze zepsuć wyobrażenie o rzeczywistości , w szczególnosci jeśli oglądają go młodsze dziewczyny ...
O matko, już część 3.. :D Dziewczęta wybaczcie że tak zaniedbuję to nasze kochane LOC, uwierzcie że myślami jestem wciąż przy Was. :D Tylko mniej się udzielam, od kiedy wrócilam z kolonii nie ma mnie w domu praktycznie, w mojej szkole na rpzeciwko jest taki mini obóz- English Camp, nie nocujemy tam ale spędzamy całe dnie, jakieś konkursy, warsztaty, super ludzie, ja się załapalam na ostatnie 3 dni bo EC zaczął się 23 a ja 26 wróciłam.. xD Jutro jeszcze piknik pożegnalny i Ukraińcy oraz Amerykanie już wracają i koniec obozu. :(
Dziś dla przykładu jako że to był nasz ostatni wspólny wieczór, mieliśmy specjalny hollywoodzki wieczór, dopiero co wróciłam. :D Każdy miał się ustylizować za jakąś gwiazdę, ja po wielkiem zmianie włosów(jeszcze bardziej mizjaśnialy na kolonii, i jakaś blondi ze mnie się zrobiłaxD), ustylizowałam się na Shakirę, moim zdaniem efekt był marny ale o dziwo od Ukrainek i innych osób z obozu odwiedziałam się że jestem do niej bardzo podobna hahah. :D
Oto takie mini wyjaśnienie dlaczegot ak mało piszę, nie mówiąc już o oglądaniu seriali, będę musiala wkrótce nadrabiać.. xD
A co tam u Was, moje drogieee? :* :D
Oo kurcze ze u mnie nie ma takich fajnych obozów .
Ja jestem chwilowo w szkolu po przeczytaniu dokladnie tego co tam ten gość napisał .Bo według niego mamy jedynie gotować sprzątać i zamować się domem oraz rodzić dzieci i w wiadomy sposób zabawiać mężczyznę ... po prostu średniowiecze jak nie epokę kamienia nam przedstawił
Świetny pomysł na obóz, wcale ci się nie dziwię, że wolałaś to niż siedzenie godzinami przy komputerze;)
Ja się zupełnie z tym nie zgadzam. Jeżeli robisz coś złego, dlatego, że twoja ulubiona bohaterka z serialu tak zrobiła, to znaczy że coś jest nie tak. Z tobą, nie z serialem. (nie zwracam się do ciebie, tylko ogólnie, przykładowo;)) Powtarzam to ostatnio raz za razem i powtórzę jeszcze raz: trzeba umieć odróżnić fikcję od rzeczywistości. Gdyby bohaterowie byli święci, przykładnie chodzili do szkoły, uczyli się, nie zajmowali związkami, imprezami, intrygami etc, to wątpię, czy ktoś chciałby to oglądać. Sugerując się tym, jaki wpływ może mieć serial, czy film na młodego odbiorcę, musielibyśmy bojkotować większość filmów. Nie można obejrzeć thrillera, bo może ktoś zechce tak jak filmowy morderca, kogoś zabić; nie można obejrzeć komedii romantycznej, bo główny bohater to babiarz i młodzi chłopcy mogą się na nim wzorować; nie można obejrzeć filmu sensacyjnego, bo młodzieży zachce się wyścigów samochodowych itd. itd... Nie popadajmy w paranoję.
Oj nie źle mnie zrozumiałaś ! Masz 100 procentową rację , mnie nie chodziło ze on jest zły ten serial tylko moze namieszać jeszcze w niepoukładanych główkach , które nie nadają się jeszcze do jego oglądania
W takim razie po prostu nie powinny oglądać ani tego serialu, anie żadnego innego. Proste;)
Po prostu oburzył się, że kobietom w tym serialu przyszło do głowy robić coś innego poza gotowaniem, sprzątaniem, praniem, prasowaniem i rodzeniem dzieci;) A mężczyźni zamiast ciężko pracować, podróżować i 'odkrywać swoją duchowość' bawią się i chodzą w garniturach zamiast w skórach mamutów (osobiście przez nich upolowanych);]
Nie wiem o kogo chodzi, o co chodzi, nie w temacie ejstem więc jestem jak najbardziej za zmianą tematu. :D
Co tam u Was? Ja Wam powiem że tylu Turków poznałam i niesamowicie się cieszę że z tymi normalnymi(na wielu zboków i napaleńców też trafiłam), mam kontakt na fejsie, teraz ciągle z nimi nawijam, mogę Wam jakiś odstąpić jak chcecie. :D
Wspolne zdjęcia mam z nimi na fejsie aczkolwiek Was wolę nimi nie straszyć. :D
Ale poszukam jakiś zdjęć gdzie są oni sami imogę Wam podesłać. ;)
Witajcie! Dawno mnie niebyło... Już 3 część... Kiedy ja to przeczytam? O czym gadacie?
Me too. Włąśnie pobrałam cały soundtrack Gossip Girl, album The PRetty Reckless, Lincoln Hawk - Everytime (<3) oraz mam zamiar pobiać przebój Chucka! I nudzi mi się!!!! Zatkałam się tortem i teraz nic nie zjem:( /tylko woda:P
Właśnie mi się przypomniało, że któraś z was pisała, że jej kolega prawdopodobnie jest na jednym obozie z Ulą, nie pamiętam, która to była, ale jeżeli któraś z was tu teraz obecnych, to chciałabym zapytać, czy w końcu się wyjaśniło, że to ona?
To mój . Oni na pewno są na jednym obozie :) Nie rozmawiał z nią jak podejrzewam , bo on raczej nie jest z tych co od razu podchodzą do nieznajomych i wypalają z takim tekstem :) więc musimy poczekac do 4 to wtedy pogadamy o tym z Ulą , bo od niego to sie raczje nic nie dowiesz :)
No naprawdę mógłby się przełamać... Co to za news, że są na jednym obozie, skoro nawet się nie poznają, bo on jest nieśmiały?;) Szkoda.
No właśnie. Powiedz mu, że to miła, otwarta na ludzi osoba:P I że się w nim kocha(nie no, żartuje, btw. jak on wygląda?) xD
Szkoda ze nie mam kontaktu do Uli , to moze jakoś tak ...
Wiecie jeszcze mamy pare dni moze jakoś coś wykombinuje
Nie no nie będę ci go tu opisywać , ale no brzydki to on nie jest ;)
Tak co do tematu rozmowy to dyskretnie zacznę ...
Czytałyście moze Stowarzyszenie wędrujących dżinsów ? W filmie grała Blake .Powiem wam ze to jest książka która mnie zmieniła i nauczyła wiele . Może to glupie bo nie jest jakaś filozoficzna albo co, ale powiem wam ze na prawdę warta przeczytania :) Jest to dla mnie ksiażka z serii tych co na zawsze zapadną w mojej pamięci . Wspomnę jeszcze ze tak jak bohaterki w tej ksiażke przez pewnien dłuższy czas mialam 3 przyjaciółki , z którymi tworzyłyśmy taką czwórkę jak one . Nawet się z nimi identyfikowałyśmy . No niestety z różych powodów jedna z naszej czwóreczki trochę się oddaliła , no ale powoli wraca .
Macie jakies ksiażki tego typu ?
Czytałam SWD! Świetna książka :)
ps. boję się o mojego brata, pojechał na mecz, a teraz gdzieś koło mojrego bloku łazi jakaś banda z klubu, który nienawidzi sie z tym od mojego brata...
Nie bój się , jakoś da radę ;) to w końcu chłopak. Do czasu aż wróci na pewno znajdą sobie jakieś nowe genialne zajęcie
Ja nie czytałam. Ja nie czytam książek, które zekranizowano... Znaczy sie czytałam tylko Pamiętnik Księżniczki:P
btw. Happy Birthday to Milena:)
Może się i skuszę... Ale jak coś to ją wyporzyczę dopiero w szkole, bo tak to brak biblioteki. A kupować nie będę. Jak oczywiście znjadzie się w naszej dobrej, starej, szkolnej biliotece.
Co do Stowarzyszenia to nie widziałam ani nie czytałam ale słyszałam że całkiem dobra młodzieżówka? :)
U nas jest tylko Resovia ktora daje o sobie znać na każdej mozliwej ścianie a nawet na dachu Biedronki xD
Wstyd się przyznać ale to jakaś drużyna z Rzeszowa , całkiem możliwe ze siatkówka :)
W miejscu gdzie mieszkam(czyt. zadupie), oczywiście nikt nie organizuje obozów! WHY?! Dlatego co roku siedze w domu opiekując się siostrą i siedząc na kompie.. A raczej przy:P
Ok, ja idę spać... Muszę wcześnie jutro wstać i wreszcie posprzątać w pokoju.. To będzie ciężki dzień:(