Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.
Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [http://pajacyk.pl/] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. MotherChucker - Nicola
7. Magoria - Ula
9. Blair__waldorf - Kasia
10. Dzastulaa_ - Justyna
11. coconutP - Patrycja
12. Lise – Ola
13. Mojapleckobieta – Agata
14. Yellow_Kar - Karolina
15. Sazemka
16. Sanjay – Gosia
Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:
1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nicola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:
1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka
Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdywać się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg (bez pandy)
Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.
Zapraszamy do dyskusji!
Pewnie was to niewiele obchodzi, ale muszę się wyżalić. Cholera, Polska przegrała dzisiaj z Rosją w Memoriale Wagnera i zajęlismy tam 4, ostatnie miejsce ;/
A teraz co do planów Karoliny, nie no, serio, toś mnie zaskoczyła xd
Potrafię być nieprzewidywalna, nieprawdaż?
Co do meczu - no cóż, trudno się mówi.;)
No wiesz co?! Nie zdradziłam, co dokładnie przedstawia zdjęcie więc to nie był żaden spoiler, ignorantko!
SPOILER:
http://3.bp.blogspot.com/_IAn3Mllo6A4/StZSZNVerLI/AAAAAAAAAHQ/_k1n1WpAcVE/S271/c handler+%26+joey%27s+poster.jpg to właśnie to zdjęcie
KONIEC SPOILERA
Jak nie był jak był?! helooł, może ja sama bym chciała do niej pójść i się przekonać co ma na ścianie? ;/
Nie można spoilerować gabinetów dentystek... Zresztą nie mogłabyś pójść, bo nie masz adresu ani nazwiska, a ja ci go z pewnością nie podam!
Dobry Wieczór ;*
Od razu pragnę usprawiedliwić swoją nieobecność w ciągu najbliższych trzech dni. Na koniec wakacji mianowicie jadę znów do Krakowa. Coś ciągnie mnie do tego miasta, bo za miesiąc znów jadę :D No, ale zero dostępu do internetu niestety.
Pewnie, że można spoilerować gabinety dentystek ;// Tylko Ty o tym nie wiesz bo Cię tam siłą zaciągać muszą!
Akurat ja jestem wyjątkowo odważna i sama udaję się do dentysty, bez cienia strachu... Nie mierz wszystkich swoją miarą!
Jasne, jasne, teraz to nie ściemniej, pamiętam jak było!
Cześć Ula tak w ogóle :D
A propos dentysty, mam umówioną wizytę na 1 września. Dwie okropności naraz. Chociaż mam fajnego dentystę, ale straszny gaduła z niego. A ja z tym wszystkim w gębie, tylko mu odpowiadam "eeee, ehheee, aaaa" :P
Ja mam na 12 września, ale starsznie lubie moją panią dentystkę, chodze do niej raz do roku, a ona wszystko o mnie pamięta xD
Chyba wszyscy dentyści tak mają... Moja to samo, zadaje mi jakieś pytania i jak mam jej do cholery odpowiedzieć, skoro wepchała mi dłoń do ust?! Chce sobie pogadać to niech gada, ale bez zadawania pytań:)
A mój dentysta chodził do tego liceum co ja chodzę i zawsze fajnie obgaduje nauczycieli, a potem ja mam njusy o nich w szkole :D
ta. Moja dentystka też lubi sobie pogadać.. Fakt, ciężko się odpowiada, gdy robi coś akurat przy zębie..;p
Moja chodziła do innego, ale kojarzy niektórych nauczycieli ode mnie i ma paru innych pacjentów z mojej szkoły, więc też często o tym gada. Jest bardzo sympatyczna, lubię ją, tylko irytuje mnie to jej zadawanie pytań:P
A ja się nie dam przesuwać bez mojej zgody!
Tak z innej beczki napisałam w ogóle Lise na tamtym forum czy zapomniała już o filmwebie, a ona że nie ale że się wszędzie mało udziela, tak jakoś oschle to napisała.. ta sprawa jest iście zagadkowa xD
A jednak się przesunęłaś;)
Wiem, widziałam to. A niech robi co chce. Niby nigdzie się nie udziela, ale na tamtym forum dobiła już do jakiejś niewiarygodnej liczby 1200 komentarzy... To w sumie jej sprawa. Jeżeli nie chce pisać to nie.
Ja na początku dużo pisałam na tamtym forum, teraz mi się nie chce, wolę tu xD Tam tylko czasem coś napiszę w "Gry i zabawy" ;p
A Lise już dawno tu nie zaglądała, to fakt.
Oo, w sumie to ja tam nie byłam od dawna. No bi tam za dużo do ogarniania jest. Tutaj jest mniej. Ale fajniej. Taka bardziej rodzinna atmosfera, tu znam wasze imiona przynajmniej ;p
Ja piszę i tu i tam. Choć tam już coraz mniej, bo w wielu tematach ludzie zamiast dyskutować, piszą kilkusłowne odpowiedzi i cały czas powtarzają jedno i to samo (muszę przyznać, że Lise w tym przoduje;)). Po ruszeniu 5 sezonu forum pewnie się rozkręci i zaczną się normalne rozmowy.
No trochę Ula, ale ja niestety jestem bardzo wredną istotką, tylko tutaj ze względu na takie miłe członkinie nie ma po co tego ujawniać :D
A na tamtym forum o Pamiętnikach wampirów gadam, sondy jakieś porobię, i tyle chyba? podoba mi się, ale za dużo do ogarnięcia ;p
U nas bez kitu tak rodzinnie xD
No mówię, że rodzinnie ;)
Kasia, ty niby wredna jesteś? Oo, dobrze, że niczym mi się nie naraziłaś w zyciu, też bywam nieprzyjemna ;pp
Zdecydowanie rodzinnie. I można pogadać o pierdołach, a tam nie ma gdzie, bo wszędzie konkretne tematy. Możliwe, że jak ruszy 5 sezon to będzie tam miło pogadać o odcinkach, ale z reguły nie chce mi się czytać wtedy takich długich opinii xD
Rozumiem Cię Kasia, ja też do milutkich ludzi nie należę :D
Zgadzam się, tutaj przynajmniej się orientuję z kim mam mniej więcej do czynienia, a tam to jak wśród obcych;)
No Ala niestety jestem, ale trzeba sobie zasłużyć oczywiście :)
Zwłaszcza, że w internecie wszystko od razu jakoś poważniej wygląda :D
Dobrałyśmy się :D Wszystkie wredotki, ale przynajmniej się dogadujemy ;))
Coś Matka Założycielka nas zaniedbała :D
Stowarszyszenie wredot? Hahaha xd Gdybyście mnie poznały to byłabym honorowym członkiem tego elitarnego klubu ;p
Uwierz mi, ja też. Wszyscy znajomi mi wciąż wypominają, jaka to jestem złośliwa, ironiczna, wredna i Bóg wie jaka jeszcze... Dwóch 'kolegów' z mojej klasy męczyło mnie tą swoją złośliwością przez jakieś dwa tygodnie. Chodzili za mną i cokolwiek bym nie powiedziała leciał tekst o mojej złośliwości;]
Widziałam Kasiu, że napisałaś w temacie o tej całej Lidze GG, ja właśnie też chciałabym być z tobą w grupie, wolę kogoś, kogo znam;) Tylko ciekawe, czy będzie można dobrać się samemu, bo niektóre dziewczyny były za losowaniem...
Wow, to się cieszę bo myślałam że uznasz to za narzucanie się :D Tak to będziemy mogły sobie nawet tutaj podyskutowac bo jest wygodniej :P
No, brakuje mi Angie tutaj stanowczo ;p Może jak się wywakacjuje dziewczyna to wróci do nas :D
Lubię w tym forum to, że przyjdę i wiem, ze coś jemy, że Karo ogląda przyjaciół, a Nikola siatkówkę :D że Ula gryzie patyczki od lodów itd. :D
Tak gryzienie patyczków od lodów to moje ulubione zajęcie jest. A na tamtym forum nie znajdziemy miejsca na gadanie o temacie przewodnim - JEDZENIU :D
Mi tam tym jedzeniem robicie tylko smaka, bo ja sama ledwo radzę sobie ze zrobieniem kanapki:] Ale i tak wolę to od gadania, kto jakiej wysokości ma obcasy, jak na tamtym forum...;)
Ja przez to ciągle coś jem jak tutaj siedzę ;p a off top zaczął się od rozmów o odchudzaniu jeśli ktoś pamięta xD
Widziałam rozmowe o obcasach, mam kapcię, nie czułam się komfortowo xD
Ja od początku wakacji chodzę non stop w japonkach, poczułam się jak margines społeczeństwa:(
O co chodzi z tą całą Ligą GG i dobieraniems ię w jakieś pary? Nie ogarniam tego już. Tak jak mówię, dawno tam nie wchodziłam,
http://gossipgirlpl.forumpl.net/t156-propozycje-liga-gossip-girl tu masz dziecinko ;*
Hej dziewczyny , oglądałam Jedz, modl się i kochaj, nudny troche...
Ja już wiele razy powtarzałam ze strasznie lubię nasze forum , jak ktoś powiedział jest tu tak rodzinnie :) I też to jets moje pierwsze forum , nikogo nigdy nie poznawałam tak jak was.
Przykro mi Nikola z powodu meczu :/
A co do Mody.. Kasi no to rzeczywiście niezła akcja .
A co do Lise to ja już się z tym pogodziłam ze jej nie ma ...
Cieszę się ze wy jesteście , wiem ze to znajomość przez internet ale się normalnie do was przywiązałam juz :)
Okej, dzęki Kasiu ;)
Nie wiem za czym mam być, za typowaniem grupowym czy indywidualnym, bo nie wiem z kim mialabym niby być w grupie...;p