PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [http://pajacyk.pl/] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. MotherChucker - Nicola
7. Magoria - Ula
9. Blair__waldorf - Kasia
10. Dzastulaa_ - Justyna
11. coconutP - Patrycja
12. Lise – Ola
13. Mojapleckobieta – Agata
14. Yellow_Kar - Karolina
15. Sazemka
16. Sanjay – Gosia

Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nicola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji

Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdywać się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg (bez pandy)

Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

użytkownik usunięty

Pewnie was to niewiele obchodzi, ale muszę się wyżalić. Cholera, Polska przegrała dzisiaj z Rosją w Memoriale Wagnera i zajęlismy tam 4, ostatnie miejsce ;/
A teraz co do planów Karoliny, nie no, serio, toś mnie zaskoczyła xd

ocenił(a) serial na 7

Potrafię być nieprzewidywalna, nieprawdaż?

Co do meczu - no cóż, trudno się mówi.;)

ocenił(a) serial na 7

No wiesz co?! Nie zdradziłam, co dokładnie przedstawia zdjęcie więc to nie był żaden spoiler, ignorantko!

SPOILER:
http://3.bp.blogspot.com/_IAn3Mllo6A4/StZSZNVerLI/AAAAAAAAAHQ/_k1n1WpAcVE/S271/c handler+%26+joey%27s+poster.jpg to właśnie to zdjęcie
KONIEC SPOILERA

użytkownik usunięty
Karolina1

Jak nie był jak był?! helooł, może ja sama bym chciała do niej pójść i się przekonać co ma na ścianie? ;/

ocenił(a) serial na 7

Nie można spoilerować gabinetów dentystek... Zresztą nie mogłabyś pójść, bo nie masz adresu ani nazwiska, a ja ci go z pewnością nie podam!

Dobry Wieczór ;*

Od razu pragnę usprawiedliwić swoją nieobecność w ciągu najbliższych trzech dni. Na koniec wakacji mianowicie jadę znów do Krakowa. Coś ciągnie mnie do tego miasta, bo za miesiąc znów jadę :D No, ale zero dostępu do internetu niestety.

użytkownik usunięty
Magoria

Pewnie, że można spoilerować gabinety dentystek ;// Tylko Ty o tym nie wiesz bo Cię tam siłą zaciągać muszą!

ocenił(a) serial na 7

Akurat ja jestem wyjątkowo odważna i sama udaję się do dentysty, bez cienia strachu... Nie mierz wszystkich swoją miarą!

użytkownik usunięty
Karolina1

Jasne, jasne, teraz to nie ściemniej, pamiętam jak było!

Cześć Ula tak w ogóle :D

Karolina1

A propos dentysty, mam umówioną wizytę na 1 września. Dwie okropności naraz. Chociaż mam fajnego dentystę, ale straszny gaduła z niego. A ja z tym wszystkim w gębie, tylko mu odpowiadam "eeee, ehheee, aaaa" :P

użytkownik usunięty
Magoria

Ja mam na 12 września, ale starsznie lubie moją panią dentystkę, chodze do niej raz do roku, a ona wszystko o mnie pamięta xD

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Chyba wszyscy dentyści tak mają... Moja to samo, zadaje mi jakieś pytania i jak mam jej do cholery odpowiedzieć, skoro wepchała mi dłoń do ust?! Chce sobie pogadać to niech gada, ale bez zadawania pytań:)

Karolina1

A mój dentysta chodził do tego liceum co ja chodzę i zawsze fajnie obgaduje nauczycieli, a potem ja mam njusy o nich w szkole :D

użytkownik usunięty
Magoria

ta. Moja dentystka też lubi sobie pogadać.. Fakt, ciężko się odpowiada, gdy robi coś akurat przy zębie..;p

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Moja chodziła do innego, ale kojarzy niektórych nauczycieli ode mnie i ma paru innych pacjentów z mojej szkoły, więc też często o tym gada. Jest bardzo sympatyczna, lubię ją, tylko irytuje mnie to jej zadawanie pytań:P

Karolina1

To zadawanie pytań to chyba jakieś zboczenie jest dentystów :D

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Ok, ok, czuj się usprawiedliwiona;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Ja lecę oglądać "Kości" .

Dobranoc ♥

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Dobranoc;)

ocenił(a) serial na 7

Przesuwam.

użytkownik usunięty
Karolina1

A ja się nie dam przesuwać bez mojej zgody!

Tak z innej beczki napisałam w ogóle Lise na tamtym forum czy zapomniała już o filmwebie, a ona że nie ale że się wszędzie mało udziela, tak jakoś oschle to napisała.. ta sprawa jest iście zagadkowa xD

ocenił(a) serial na 7

A jednak się przesunęłaś;)

Wiem, widziałam to. A niech robi co chce. Niby nigdzie się nie udziela, ale na tamtym forum dobiła już do jakiejś niewiarygodnej liczby 1200 komentarzy... To w sumie jej sprawa. Jeżeli nie chce pisać to nie.

użytkownik usunięty
Karolina1

To było ostatni raz! :)

Znudziłyśmy się ;p Rozpaczać jednak nie będę ;p

Wrednością wieje :)

Ja wolę tu jest mniejsze grono, trochę się znamy i jest przyjemnie ;d

Ja na początku dużo pisałam na tamtym forum, teraz mi się nie chce, wolę tu xD Tam tylko czasem coś napiszę w "Gry i zabawy" ;p

A Lise już dawno tu nie zaglądała, to fakt.

użytkownik usunięty
Magoria

Oo, w sumie to ja tam nie byłam od dawna. No bi tam za dużo do ogarniania jest. Tutaj jest mniej. Ale fajniej. Taka bardziej rodzinna atmosfera, tu znam wasze imiona przynajmniej ;p

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Ja piszę i tu i tam. Choć tam już coraz mniej, bo w wielu tematach ludzie zamiast dyskutować, piszą kilkusłowne odpowiedzi i cały czas powtarzają jedno i to samo (muszę przyznać, że Lise w tym przoduje;)). Po ruszeniu 5 sezonu forum pewnie się rozkręci i zaczną się normalne rozmowy.

użytkownik usunięty
Karolina1

No trochę Ula, ale ja niestety jestem bardzo wredną istotką, tylko tutaj ze względu na takie miłe członkinie nie ma po co tego ujawniać :D
A na tamtym forum o Pamiętnikach wampirów gadam, sondy jakieś porobię, i tyle chyba? podoba mi się, ale za dużo do ogarnięcia ;p
U nas bez kitu tak rodzinnie xD

użytkownik usunięty

No mówię, że rodzinnie ;)
Kasia, ty niby wredna jesteś? Oo, dobrze, że niczym mi się nie naraziłaś w zyciu, też bywam nieprzyjemna ;pp

Zdecydowanie rodzinnie. I można pogadać o pierdołach, a tam nie ma gdzie, bo wszędzie konkretne tematy. Możliwe, że jak ruszy 5 sezon to będzie tam miło pogadać o odcinkach, ale z reguły nie chce mi się czytać wtedy takich długich opinii xD

Rozumiem Cię Kasia, ja też do milutkich ludzi nie należę :D

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Witam w klubie;) Powinnyśmy założyć jakieś Stowarzyszenie Wredot;)

ocenił(a) serial na 7

Zgadzam się, tutaj przynajmniej się orientuję z kim mam mniej więcej do czynienia, a tam to jak wśród obcych;)

użytkownik usunięty
Karolina1

No Ala niestety jestem, ale trzeba sobie zasłużyć oczywiście :)
Zwłaszcza, że w internecie wszystko od razu jakoś poważniej wygląda :D

Dobrałyśmy się :D Wszystkie wredotki, ale przynajmniej się dogadujemy ;))

Coś Matka Założycielka nas zaniedbała :D

użytkownik usunięty

Stowarszyszenie wredot? Hahaha xd Gdybyście mnie poznały to byłabym honorowym członkiem tego elitarnego klubu ;p

ocenił(a) serial na 7

Uwierz mi, ja też. Wszyscy znajomi mi wciąż wypominają, jaka to jestem złośliwa, ironiczna, wredna i Bóg wie jaka jeszcze... Dwóch 'kolegów' z mojej klasy męczyło mnie tą swoją złośliwością przez jakieś dwa tygodnie. Chodzili za mną i cokolwiek bym nie powiedziała leciał tekst o mojej złośliwości;]

ocenił(a) serial na 7

Widziałam Kasiu, że napisałaś w temacie o tej całej Lidze GG, ja właśnie też chciałabym być z tobą w grupie, wolę kogoś, kogo znam;) Tylko ciekawe, czy będzie można dobrać się samemu, bo niektóre dziewczyny były za losowaniem...

użytkownik usunięty
Karolina1

Wow, to się cieszę bo myślałam że uznasz to za narzucanie się :D Tak to będziemy mogły sobie nawet tutaj podyskutowac bo jest wygodniej :P

No, brakuje mi Angie tutaj stanowczo ;p Może jak się wywakacjuje dziewczyna to wróci do nas :D
Lubię w tym forum to, że przyjdę i wiem, ze coś jemy, że Karo ogląda przyjaciół, a Nikola siatkówkę :D że Ula gryzie patyczki od lodów itd. :D

Tak gryzienie patyczków od lodów to moje ulubione zajęcie jest. A na tamtym forum nie znajdziemy miejsca na gadanie o temacie przewodnim - JEDZENIU :D

użytkownik usunięty
Magoria

A od lizaków też gryziesz? Musze to wiedzieć!

ocenił(a) serial na 9

Ja też gryzę wszelkie patyczki więc rozumiem cie Ula :)

Zdarza się i od lizaków :d

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Mi tam tym jedzeniem robicie tylko smaka, bo ja sama ledwo radzę sobie ze zrobieniem kanapki:] Ale i tak wolę to od gadania, kto jakiej wysokości ma obcasy, jak na tamtym forum...;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja przez to ciągle coś jem jak tutaj siedzę ;p a off top zaczął się od rozmów o odchudzaniu jeśli ktoś pamięta xD

Widziałam rozmowe o obcasach, mam kapcię, nie czułam się komfortowo xD

ocenił(a) serial na 7

Ja od początku wakacji chodzę non stop w japonkach, poczułam się jak margines społeczeństwa:(

użytkownik usunięty

O co chodzi z tą całą Ligą GG i dobieraniems ię w jakieś pary? Nie ogarniam tego już. Tak jak mówię, dawno tam nie wchodziłam,

użytkownik usunięty

http://gossipgirlpl.forumpl.net/t156-propozycje-liga-gossip-girl tu masz dziecinko ;*

ocenił(a) serial na 9

Hej dziewczyny , oglądałam Jedz, modl się i kochaj, nudny troche...
Ja już wiele razy powtarzałam ze strasznie lubię nasze forum , jak ktoś powiedział jest tu tak rodzinnie :) I też to jets moje pierwsze forum , nikogo nigdy nie poznawałam tak jak was.
Przykro mi Nikola z powodu meczu :/
A co do Mody.. Kasi no to rzeczywiście niezła akcja .
A co do Lise to ja już się z tym pogodziłam ze jej nie ma ...
Cieszę się ze wy jesteście , wiem ze to znajomość przez internet ale się normalnie do was przywiązałam juz :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Okej, dzęki Kasiu ;)
Nie wiem za czym mam być, za typowaniem grupowym czy indywidualnym, bo nie wiem z kim mialabym niby być w grupie...;p

ocenił(a) serial na 7

No jak to?! Z nami! Głosuj na grupową!