Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.
Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [http://pajacyk.pl/] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. MotherChucker - Nicola
7. Magoria - Ula
9. Blair__waldorf - Kasia
10. Dzastulaa_ - Justyna
11. coconutP - Patrycja
12. Lise – Ola
13. Mojapleckobieta – Agata
14. Yellow_Kar - Karolina
15. Sazemka
16. Sanjay – Gosia
Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:
1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nicola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:
1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka
Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdywać się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg (bez pandy)
Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.
Zapraszamy do dyskusji!
Fretka? Też tak można ! ;p
a świnia jako prezent? haha xD
Ciekawe co z nia zrobiła...
Zostawiła u babci, która mieszka na wsi;) Właśnie dlatego mi się to przypomniało kiedy napisałaś o twoim psie, który mieszka teraz u babci;)
Dobry Wieczór.
Nie jestem w temacie, ale widzę coś o zwierzakach. To wspomnę, że swego czasu miałam papugi faliste. Zuza(żółta) i Zazu(żółto-zielona), potem Zuza nam zdechłą i kupiliśmy niebieską Skaj ;p
Cześć dziewczyny, mam nadzieję że mam coś na swoją obronę? Przez ostatnie 3 dni (?) nie było mnie praktycznie w domu a ajesli już to oglądałam skins na iitv, także mam ogromną nadzieję że mi wybaczycie? ;>
Powiem Wam że byłam ostatnio na dzialce u kolegi i po prostu caluśka jestem pogryziona przez komary prawie, co chwilę się drapię po nodze, palcach i ramieniu, straszne to jest.. ;<
No ale tak poza tym to mam nadzieję iż u Was wszystko w porządku, Chuckomanki? :*
A co to za różnica, czy jest jedna czy więcej? Nie miałam pojęcia, że to może mieć jakieś znaczenie...
Bo jak jest jedna to się jej nudzi i "nie ma z kim gadać" więc przejmuje mowę po ludziach, powtarza. A jak są dwie to już mają z kim gadać. ;p
Papugi są piękne, ale nie chciałabym mieć ptaka w domu. Raz, że nie miałabym serca go więzić, a dwa, że dużo chyba z nimi kłopotu: hałas no i smród... ale to drugie to chyba kłopot przy każdym zwierzaku;)
Oj tam. Moje były więzione tylko na noc. W dzień miały otwartą klatkę i sobie latały po kuchni. Ale nigdy nie wylatywały poza kuchnię mimo iż mam tylko futrynę bez drzwi. Jak się robiło ciemno to grzecznie same wchodziły do klatki. Do hałasu da się przyzwyczaić, a i jest weselej. A smród? Jeśli regularnie sprzątasz klatkę to nic nie śmierdzi. Moje papużki bardzo lubiły tynk i tak mieliśmy troszkę dziurek w ścianie ;p
Mój kuzyn miał koszatniczkę Kaśkę i jego brat jak miał 2 latka urwał jej bawiąc się ogon :( , który po paru miesiącach odrósł :P
Podoba mi się, jak opisałaś zmianę emocji:D
urwał ogon - :(
ale odrósł - ;P
Dało to śmieszny efekt;)
Nie mam pojęcia, bo przyjechałam do niego dopiero po fakcie, ale coś tam na pewno. Cieszę się,że tego nie widziałam.
A co do papug jeszcze, kiedys w sklepie nieopodal mieli taka, ktora nasladowala skrzypiace drzwi, alarm samochodowy i inne rownie przyjemne dzwieki, z ulga ja sprzedano :D
Załadowało mi się pół odcinka 'Przyjaciół', więc zabieram się za oglądanie, a wam rzucam wyzwanie, żebyście w czasie, kiedy ja będę oglądała dokończyły 3 stronę;]
Jutro jadę do cioci na rowerze ok 15 km i bierzemy jej niunię nad wodę , też jest nie daleko . I tak zapowiada sie mój dzień z małą Alicją :)
Kocham dzieciaczki małe. Są przesłodkie. Uwielbiam się takimi maluszkami opiekować. Ale coś mało takich w moim pobliżu ;p
Co do jutra to jadę na Glinianki ( to takie kąpielisko we Wrocławiu ). Wezmę ze sobą kocyk, jakąś książkę i spędzę dzień na powietrzu wśród promieni słońca ( o ile będzie :P ) A wy ?
Do mnie jutro przyjeżdża koleżanka i będziemy robić muffinki (nadal szukam fajnego przepisu), a potem sobie siądziemy na ogródku pogadamy delektując się smakiem babeczek ;p
Nie nie ja zauważyłam ze zawsze jak tak mówimy trzeba dokończyć , dokończymy .... to i tak tego nie robimy . Musimy po prostu pisać bez patrzenia ile , przecież nie robimy tego na wyścigi :)
W latach 70 po imprezie wrotkarskiej zabili 15-latkę. Po latach jakaś babka skazana powiedziała, że widziała coś i że czy jak to powiem to zmniejszą jej karę więzienia.
Nie mowcie mi o Pamietnikach nawet bo umieram bez tego serialu! ekspresowy prysznic, nie mam cieplej wody ;oej wody ;o
Właśnie się skończyły :D
Ugh... ja już chce 15.09, ale z drugiej strony oznacza to dla mnie koniec wakacji :(
Już 5 część, hahaha! Nie no świetnie, nasza działalność coraz bardziej się rozwija. ;D
Ja tez, brr!
Damon mnie nie rusza wcale, szaleje za Stefanem, ale tu o czekanie na caly serial chodzi, nie ma takiej grupy wsparcia jak z GG.