Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.
Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [http://pajacyk.pl/] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. MotherChucker - Nicola
7. Magoria - Ula
9. Blair__waldorf - Kasia
10. Dzastulaa_ - Justyna
11. coconutP - Patrycja
12. Lise – Ola
13. Mojapleckobieta – Agata
14. Yellow_Kar - Karolina
15. Sazemka
16. Sanjay – Gosia
Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:
1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nicola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:
1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka
Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdywać się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg (bez pandy)
Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.
Zapraszamy do dyskusji!
Nareszcie ktos, łuhuuu :D ozloce Cie za to Patrycjo :D My sie dobrze wspieramy historiami o szmacie Karo xD
Myślałam, że jestem jedyna :) Nie rozumiem czemu wszyscy zachwycają się Damonem, chyba jakaś moda na bad boye :P Ja zdecydowani jestem zwolenniczką Stefana, należymy do tego znacznie mniejszego grona. Niestety Ligi Obrony Stefana nikt nie założył.
Jeszcze urosniemy w sile! Damon ma fryzure jak Marek Mostowiak, w koncu to do nich dotrze xD
Na poczatku bylam Team Salvatore, ale teraz stanowczo Team Stefan <3 mimo ze to strasznie dziecinne XD
Ja wolałam Stefka w 1 sezonie, w 2 Damona, a pod koniec przerzuciłam się na Tylor'a. taka niezdecydowana jestem w tym serialu. ;p
Za duzo fajnych facetow :) a Nina jako Kat i Elena to sie nacaluje tam ze hoho :D
No właśnie, nie powiem, czego jak czego, ale tych jej serialowych romansów to jej zazdroszczę;) Tyler też jest całkiem całkiem. Na początku jakoś mnie nie zachwycił, ale odkąd został wilkołakiem - hmm...;) Ja tam lubię i Stefana i Damona, obaj są moim zdaniem rewelacyjni;)
Szmata rules;]
Tyler duzo zyskal :D osmiele sie nawet powiedziec, ze Alarick tez jest niczego sobie, a i Jeremy sie wyrobil :) komu jak komu ale Nince to zazdroszcze :DD
Ale do Matta szmatta im daleko.. XDD
O tak, Alarica kocham od początku;D Ma facet 'to coś'. Jeremy mnie średnio pociąga... Wolałam go z krótszymi włosami, teraz wygląda mniej korzystnie.
Mnie tez Jeremy nie pociaga, ale pewnie sa kregi gdzie robi za ciacho :) Rick to jedna z moich ulubionych postaci <3
Ja sie teraz zamkne w sobie i nic juz nie powiem bo Karolina mi dokucza, gdzie jakis obronca? :D
ojojoj... Ale nie naskalzys mamie? Nie naskalzys?
Obrońca cię olał, przykro mi;)
Nie :( Tylko odkurzacz i taką małą zmiotkę. Choć w sumie to może jakaś by się znalazła w garażu :P
Moze bede miala co nadrabiac jutro, ale oczy mi sie juz zamykaja, wiec dobranoc ;*
Za 11 lat (czyli kiedy będę tuż przed 30.) to będę miała miliony na koncie, wielki dom na przedmieściach Londynu i znakomicie prosperującą firmą jakąś tam. Będę gardziła serialami dla nastolatek...
Ale tak na serio to dziwi mnie to trochę. Tzn. rozumiem, że osoby w tym wieku też mogą to oglądać, ale na większą skalę?
Po prostu w Stanach osoby w tym wieku są na takim etapie rozwojowym jak my teraz xD Po prostu Polacy są mądrzejsi ;p
Akurat to ostatnie zdanie jest prawdą. Słyszałam dużo tym, że u nas nauczanie stoi na dużo wyższym poziomie, więc bez żartów - jesteśmy mądrzejsi:)
W sumie to ja też już będę lecieć. Bateria w laptopie mi pada ;p Idę spać ;* Jutro będę gdzieś tak pod wieczór.
Dobranoc
Kolorowych snów :) :*
O.o Jestem pierwsza :p
Dzień dobry
..... i do widzenia :D
Jadę na to kąpielisko. Mam nadzieję, że się nie zanudzę na śmierć -.-
Także do wieczorka, albo wcześniej :P
Bye, Bye ;*