PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [http://pajacyk.pl/] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. MotherChucker - Nicola
7. Magoria - Ula
9. Blair__waldorf - Kasia
10. Dzastulaa_ - Justyna
11. coconutP - Patrycja
12. Lise – Ola
13. Mojapleckobieta – Agata
14. Yellow_Kar - Karolina
15. Sazemka
16. Sanjay – Gosia

Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nicola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji

Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdywać się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg (bez pandy)

Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

To chyba już możemy spoko uznać że jest w rodzinie xD Kto nie lubi jeść ?!

ocenił(a) serial na 9

Najbardziej chyba słodycze :) A na poważnie, to różne rzeczy :) Nie przepadam za mięsem z wyjątkiem kurczaka. Lubię naleśniki, pierogii, dania z makaronem, różnego rodzaju zapiekanki, z zup najbardziej rosół :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Poza tym rosołem to ja tak samo :D

ocenił(a) serial na 9

Heh :)
Ja też lubię ręczną tak wracając do poprzedniego
Ala świetnie wykonujesz swoją rolę :) Super zdjęcia

użytkownik usunięty
alkamb

Nie mogę z tych dwoch ostatnich zdjęćź ;p

ocenił(a) serial na 9

Będę na razie lecieć :)

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Kurczę, ta Twoja kartka z Finlandii mnie zachwyca, kocham skandynawskie kraje <3 chyba musze w koncu się w to wciagnac xD

ocenił(a) serial na 9

Nom super jest z Norwegii też dostałam :)

fusiatko44

Z postrcossingu ? Ja czekam aż moje dojdą, jestem już zał normalnie bo już ponad tydzień idą ;/

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Tak z postcrossingu :)

fusiatko44

Ile czekałaś mniej więcej na dotarcie ich?

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 9

Wiecie co , ostatnio tak szalejemy , ze za chwile skończy nam się 5 część . Kto chce następną ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

No, tempo mamy :D
Kto jeszcze nie zakładał?

ocenił(a) serial na 9

Ja mogę w sumie , bo jeszcze nie zakładałam .

użytkownik usunięty

btw. dla tego kto będzie zakładał, zrobiłam przy Uli literówkę - Postrossing napisałam :P i przy wymiarze kary napisałam 'znajdywac' więc prosiłabym o poprawienie tego ;p poza tym mam propozycję aby pajacyka umieścić jako link, żeby był szybszy dostęp ;)

Jest jeszcze błąd w członkach, brakuje numeru 2. ;]

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Widzę ze Ala chce , ja zrobię 7 :)

fusiatko44

Mi obojętnie ;P

ocenił(a) serial na 9
alkamb

To mogę ja zrobić ?

użytkownik usunięty
alkamb

jeszcze gdzieś poprzednio Karo zrobiła błąd jak pisała, mówiła o tym ale zpaomniałam ;p

PS. Robię racuchy! xD

Błędy poprawiłam wiec mogę założyć cześć 6 ;P Tylko z tym pomysłem o urodzinach nie wiem co zrobić...

PS. Ja zaraz zjem sobie pizze z obiadu ;P

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Ok no to juz niech zostanie jak mówiłam ja rezerwuję 7 .
A te urodziny to może w nawiasach tak daj , kazdy będzie wiedział o co chodzi :)
Ktoś jeszcze proponował wypisanie kto jest w sekcji postcrossingu .

fusiatko44

Nikole postcrossing poprawiłam, dała też zdjęcie Momsen bez pandy xD

fusiatko44

A kto dokładnie jest w PC - Ja Kasia Ula i ktoś jeszcze?

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Karolina i Agata jeszcze

ocenił(a) serial na 9

Mmm...jak ja dawno nie jadłam racuchów ! Też muszę zrobić. Może jutro ;p

fusiatko44

Ja mogę, proponuj eto samo co jest tylko zaktualizowane ;P
Wiem ze mówiłyście coś o datach urodzin ;] Macie to gdzieś spisane?

użytkownik usunięty
alkamb

Ja jeszcze upominam osobę, która to będzie tworzyć, że mam na imię Nikola, nei Nicola ;p

ocenił(a) serial na 9

Nikola, a kiedy ty masz urodziny ? :P

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Fusiotko44 - 19 listopada
CoconutP - 2 maja
Blair_waldorf - 28 kwietnia
Karolina1 - 22 października
Magoria - 26 sierpnia
Andziara_karolinka - 21 stycznia
Alkamb - ?
MotherChucker - ?

Zgadza się?
Jak coś to rozmawiałyśmy o tym na 11 str.

coconutP

Ja 7 lipca ;]

użytkownik usunięty
alkamb

skonczmy ten zanim Karolina przyjdzie, a niech nadrabia ]:-> xD

ocenił(a) serial na 9

Wredota się odzywa :P
Nom dobry pomysł :)
Jak racuszki ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ja mam 4 grudnia :)

ocenił(a) serial na 9

Będzie miała duuuuużo do nadrabiania jak się zaraz nie pojawi ;)

użytkownik usunięty
coconutP

mama za mnie skończyła, przecież musze siedzieć na forum xD
zjadłam już i tak za dużo, zabroniłam jej dawać mi więcej :D

ocenił(a) serial na 9

jejku ale bym zjadła . Znowu mam jak to mówi moja siostra gasrofazę xD

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ja was na chwilkę opuszczę ;)

ocenił(a) serial na 9
fusiatko44

Jakie macie dziewczynki plany na wieczór ? :)

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Żadne to chyba idealna odpowiedz :). Pewnie dalej będę ogladać Dwóch i pół w międzyczasie , bo nie wiem jaki film mogła bym obejrzeć...

coconutP

Myślałam o Dowodach zbrodni na TVN...

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Ja będę oglądać 'Dowody zbrodni', a potem może 'Pamiętniki wampirów' ...

coconutP

No tak Pamiętniki.. wstyd sie przyznać ale prawie nic nie pamiętam z pierwszego sezonu ;/

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Ja tak mniej więcej. Te najważniejsze rzeczy :P

coconutP

No tak też ale aleby mnie o coś zapytali kiedy było to bym nie powiedziała ....

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Ja też raczej nie, aż tak dobrej pamięci to ja nie mam.. :p

fusiatko44

I mi narobiłaś ochoty.. wstydź sie! ;P

użytkownik usunięty
alkamb

A ja pewnie znów bd siedzieć przed komputerem dopóki brat nie wróci od swojje dziewczyny :)

5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię, data urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz że przyjemy cie z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Dodałam takie cuś - nikt nie jest przeciwko? ;P