Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.
Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [http://pajacyk.pl/] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. MotherChucker - Nicola
7. Magoria - Ula
9. Blair__waldorf - Kasia
10. Dzastulaa_ - Justyna
11. coconutP - Patrycja
12. Lise – Ola
13. Mojapleckobieta – Agata
14. Yellow_Kar - Karolina
15. Sazemka
16. Sanjay – Gosia
Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:
1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nicola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:
1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka
Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdywać się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg (bez pandy)
Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.
Zapraszamy do dyskusji!
Mała poprawka. Pozjadałaś parę liter ;p
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)
Ja też często zjadam. Szczególnie w szkole jak robimy notatki ze słuchu. Potem roi się w moim zeszycie od komentarzy typu, że chyba byłam głodna ;D
Dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze? ;< Znowu sobie Was zaniedbałam, przepraszam :*
Ale nie było mnie w domu, najpierw przyjaciółka u mnie nocowała, a dziś z kolejną łaziłam po mieście i obmyślałyśmy film który zamierzamy nagrać dla naszej przyszłej, kochanej solenizantki z którą się przyjaźnimy.. : D
Na działce się wydurniałyśmy i już kilka wstępnych filmików nagrałyśmy, ale scenariusz jest jeszcze niedopracowany, także harda rpaca nas czeka jeszcze ahaha . : D
To tak mniej więcej co się u mnie dzieje i mam nadzieję iż mi odpuścicie karę, postaram się tu częściej zaglądać. ;D ;*
W ogóle to oglądałam wczoraj z przyjaciółką świetne filmy "never let me go" i "na pewno, być może", ten drugi polecam w szczególności bo jest prześmieszny! : D Uwielbiam, także zachęcam do obejrzenia. ;D
Dokładnie, uwielbiam ją, w ogóle cały film świetny, a początek.. Hahaha, nie mogłamz tego po prostu. ;D Przyjaciółka tej nocy nie wytrzymała i padła w połowie, ale ja dotrwałam do końca, nie mogłam sobie odpuścić. A na końcu już mi łezka zbierała. ;D
Cieszę się, a co do nadrobienia to postaram się ale będzie ciężko.. ; ) Póki co lecę umyć włosy, zrobię szybki prysznic itp. pierdołki jeśli chodzi o wieczorną toaletę. ;D I chyba zobaczę 2 odc. skins 5 sezonu, kolejna generacja, ale to już nie jest to.. ;/ Postaram się dotrwać do końca, a nóż się wciągnę, ale to już chyba nie to samo.. 2 generacja mnie wciągnęła, ale jeśli chodzi o tę, zupełnie nową.. No nie wiem, zobaczymy, widziała ktoraś z Was cały 5 sezon? ;D
To co dziewczyny ? Wybaczamy Matce Założycielce ? Ja jestem za ;p
Cześć Angela :)
Miałam oglądać ' Na pewno, być może ' , ale nic z tego nie wyszło. Teraz wiem, że koniecznie muszę się za niego zabrać :)
Jeżeli wybaczycie to będę dozgonnie wdzięczna! Haha. ;D
A film obejrz koniecznie, naprawdę perełka. : ) Aż mnie korci aby obejrzec ponownie.
Alkamb, no to nie jestem w tym bagnie sama, hahaha ;D
A gdzie to się podziewałaś? ;>
No no, wiadomka że mamy dobre układy, jakoś może wybrniemy haha ;D.
Wybaczamy, wybaczamy :)
Weźmy się w garść i kończmy xD Kolejna część już czeka i stygnie ;p
Ja nawet pisząc na klawiaturze wyprawiam dziwaczne rzeczy. Najgorsze jest to że zazwyczaj za szybko wcisnę spacje i potem wychodzą : "He jc otam" i weź człowieku zrozum co ja napisałam xD
Kocham Cie!!! :D Mam to samo, hahahaha :D
Tutaj się jeszcze staram jako tako, ale np. jak z kimś gadam na fejsie na czacie, gadu gadu czy z kolegą na tlenie to po prostu miazga, malo używam polskich znaków bo mi się nie chce(zazwyczaj drugiejs tronie też nie więc luz akurat), ale tak się plączę że podobne bzdety mi wychodzą, także druga osoba ma naprawdę ciężkie zadanie haha, a jak pisze ejszcze po 24(a często tak jest), to już w ogóle wyższy level, trzeba mieć specjalne zdolności aby odczytać moje szyfry, bacząc jeszcze na to że piszę dosyc spore i obfite wiadomości. ;DDD
Angela! Masz ode mnie opieprze że tak rzadko jesteś ;P
Na fb i GG to moje archiwum wygląda koszmarnie, tu mi błędy podkreśla to jest spoko ;P
Hehe... Ja często pisząc na klawiaturze odwracam kolejność liter - weź wtedy coś zrozum, jak wychodzą jakieś głupoty bełkoty ;p
Alkamb, wybacz! Haha, już będę grzeczna :D
Nooo, dokładnie, ja ostatnio pobijam rekordy, kolega stwierdził że jakiś nowy język tworzę bo jak raczej kumał to raz w ogóle nie ogarniał mojego bełkotu i musiałam jeszcze raz sprawdzić co napisałam i przetłumaczyć na polski hahaha ;D
Wiem cos o tych błędach ja je robię bez przerwy ...
A co do O północy w Paryżu to sie na to wybieram ale sie zmartwiłam bo ma slabe oceny ma...
Ja tytuł kojarzę, ale nie widziałam, w każdym razie filmwebem nie zawsze warto się sugerować. ;D
Nic, ja wrócę niebawem, idę do łazienki póki jest wolna, same rozumiecie.. :D 3majcie się i do napisania:*
Jak obejrzysz to daj nam znać i opisz swoje wrażenia ;) Ocenami się nie martw, może Ci się akurat spodoba? kto wie..
:) Nie masz podzielności uwagi czy po prostu telewizor i komputer w dwóch różnych miejscach ?
Wróciłam! : D
No właśnie "o połnocy w paryżu", film Allena, widziałam na filmwebie i nie umiałam skojarzyc. ; D
Chciałabym zobaczyć, bo czasami nie warto sugerować się ocenami innych pseudokrytyków na filmwebie, co człowiek to inna opinia. ; D Więc warto samemu wyrobić sobie zdanie.
No to co, dobijamy, chcę w końcu zaczac pisać na bieżąco w 6 części! ;DD