PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108238
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]

W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nicola - Zastępczyni Matki Założycielki
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,url=http%3A%2F%2Fimg. likeness.ru%2Fuploads%2Fusers%2F3222%2FTaylor_Momsen_panda.jpg

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

W sumie Bobkowi też przydałoby się jakieś powiedzonko :D

Ja Majkę ogladałam z przyzwyczajenia do planu dnia xD Szkoła - dom - lenistwo - serial 17:55 - lekcje ;P Ale miałam jakaś dziurę w środku i widziałam dopiero końcówkę. PwS oglądam całe i to tylko dla Bobka i Sochy ;]

użytkownik usunięty
alkamb

Ja przede wszystkim dla Sochy, ale tez dla Bobka własnie ;)

Gdzieś kiedyś słyszałam ze ma powstać serial o Violi, ale najwyraźniej zrezygnowali, i może dobrze bo jeszcze by coś nie wyszło im i szkoda by było takiej fajnej postaci.

użytkownik usunięty
alkamb

Serial o violi? Na pewno bym oglądała. Kocham ta kobietę i jej powiedzenia ;) mój tata z brzyduli lubi jeszcze Adama. Tego księgowego.
Tak, mój tata oflada brzydule teraz ;p

Mój Tata też wszystko ogląda :P I Adama też lubił, ja też go nawet lubię, taki zakręcony działa na 8 frontów xD
Vila jest bezbłędna..w moim domu wciąż zamiast 'deja vu' mówi się 'mam duże W' xD

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Rozgadałyście się o Majkach, Brzudulach i innych arcydziełach polskiej szkoły filmowej a ja nie wiem, o co chodzi, bo nie oglądam nic takiego;)
Tak czy siak i tak już spadam. Dobranoc wszystkim;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Też nie oglądam, czuję się zagubiona :P ale i tak wróciłam tylko na chwilkę, zaraz mój brat niedźwiedź będzie się witał z komputerem ;DD

Na szczęście mój brat ma swój komputer ;P

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Mój na szczęście też. Nie przeżyłabym gdybyśmy mieli wspólny. Tym bardziej, że on jest maniakiem gier komputerowych. Mnie tam jakoś nie ciągnie do grania. Czasem pogram sobie w Simsy 3 i tyle. W sumie to chyba jedyna gra w którą gram ;p

użytkownik usunięty
coconutP

Grasz w simsy 3? Ja dostałam je na urodziny od przyjaciolki niedawno potym jak wyszły, ale jakoś nie mogę się przekonać...

ocenił(a) serial na 9

Czasami, jak mi się naprawdę nudzi ;) Uwielbiam budować domy i je meblować. Lubie też tworzyć postacie ;) Mam jak dotąd wszystkie dodatki, ale narazi mi się simsy znudziły. Za to jak zacznę już grać to tak się wciągam, że mogę cały dzień siedzieć. Ta gra to naprawdę pożeracz czasu ;p

coconutP

To prawda, siądę rano pogram chwilę a tu mama woła na obiad xD

Kiedyś jeszcze w simsach 2 miałam rodzinkę - właściwie jedną simkę, nazywała sie Kate, miała około 17 dzieci prawie każde z innym nowym mężem xDDD I grałam nią ponad rok, miałam tak odpicowane całe miasto i ludzi dookoła xD

coconutP

Mój brat też w kółko w coś gra. Ja sobie lubie popykać w Call of Duty i no i w simsy oczywiście. Ale w Simy to mój brat gra ze mną, mamy naszą rodzinę Ja i on, i muszę powiedzieć ze jego życie 'uczuciowe' jest bujniejsze od mojego xDD Mój brat jest 6 lat ode mnie młodszy i wszyscy się dziwią ze mamy tak dobry kontakt..

użytkownik usunięty
alkamb

Ja odkąd mój brat popisuje się przed kolegami nie mam z nim za dobrego kontaktu. Choć ostatnio fajnie się bawilismy razem w wesolym miasteczku ;p
niestety mam z nim wspólny komp. Ale to już pewnie zauwazylysdie ;)

Tak ;P
Ile on miał lat mówiłaś, 15 - 16 tak?

Karolina1

Dobranoc Karolina ;*

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Dobranoc ;*

użytkownik usunięty
Karolina1

Dobranoc :*

ocenił(a) serial na 9

Kto został? Bo się troszkę pogubiłam :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Ja jestem! Zasypiam, ale trzymam się dzielnie w łóżku ;)

ocenił(a) serial na 9

Ja siedzę na fotelu, mój laptop nie żyje. Siostra nie chce dzielić się komputerem,

Ja jeszcze mam zamiar brzydule pooglądać ;P
Spać pff xD

ocenił(a) serial na 9

Ja będę lecieć. Zasypiam...

Dobranoc kochane ;*

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Pa :)

użytkownik usunięty
coconutP

Odpisuje tutaj, bo u góry to się gubie.
Ja kocham simsy 2, w trójkę zagralam tylko kilka razy, bo to w końcu prezent był. Mam mnóstwo rzeczy sciagnetych, począwszy od karnacji,'poprzez makijaze, fryzury, ubrania (tez te z GG); a kończąc na meblach ;p
Ala, Przemek ma 15 lat :)

No ja też miałam wielki, ogromny sentyment do 2, zanim zaczęłam grać w 3 choć ja miałam, to grałam w 2... Aż miałam czyszczony komputer ;/ A że kuzyn mi połamał płyty do podstawy to już nie zainstalowałam ;/

coconutP

Pa pa ;*

ocenił(a) serial na 8
alkamb

O matkooo, ile nowych postów! hahaha, juz teraz nie ogarnę, dopiero jak sięwyśpię, zatem dobranoc moje drogie. ;D ;*

kilmenyy

Pa pa ;*
Oj ludzi wszyscy spać idą ;( Trudno to sobie w spokoju brzydule pooglądam..
Ania ale ty dalej na posterunku ;>?

alkamb

To skoro nikogo nie ma To znikam oddając sie rozpuście seriali ;P

Dobranoc ;*

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Jestem, :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Ja również tu jestem ;))

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Brzuszek pajacyka kliknięty :D
A teraz Chuck na bardzo wczesne dzień dobry :)
http://images.wikia.com/gossipgirl/images/7/74/A-dapper-fellow.jpg

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Ja w pajacyka nie Moge tu klikax, nie otwiera mi się to w tej przeglądarce. Wejde tam rano na komp :)
http://1.bp.blogspot.com/_aKweJ71w9iQ/TMoh9hGAodI/AAAAAAAAAFg/OZic_8jtZ2c/s1600/ 250px-Chuck_Bass_Season_3.jpg ;))

ocenił(a) serial na 9

Cudowne :) Myślałyście o założeniu forum poza filmwebem ?

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Mamy, nie mam jak podac linku bo z tel pisze, ale znajdz na forum temat - ekskluzywne spoilery :)

ocenił(a) serial na 9

Ok, lece. Posiedziałabym dłużej ale rozbolała mnie głowa. Do później :)

andziara_karolinka

Od czasu jak poszłam gadałam z bratem i z mamą, ale się uśmiałam ;D
Ale teraz już poważnie lecę bo rano trzeba wstać ;] Papa ;*

użytkownik usunięty
alkamb

Jakies nocne zycie nam tu dzisiaj rozkwitlo :P

ocenił(a) serial na 8

POBUDKA! ;DDD
A zdjęcia Chuck'a miażdzą ;D

kilmenyy

Już nie śpię ;]
Ale muszę się szykować na wyjście do kina ;p

użytkownik usunięty
alkamb

Dzień dbry :)
wczoraj nie odpisalam, bo już zasnelam ;p

Ja tak jeszcze skacze po internecie ale powinnam iść się szykować.. może przed wyjściem jeszcze wpadkę ;]

Ogólnie to wczoraj prawie 200 postów, wyrabiamy się ;D

użytkownik usunięty
alkamb

Co ty przed wyjściem? ;p
Wgl to można wylaczyć powiadomienia na maila o tym, że ktos odpisał ci na forum tutaj? Mam pocztę zawaloną wiadomosciami takimi...;/

ocenił(a) serial na 9

Dzień dobry !

Dołączam się do pytania Nikoli :/
Ja dzisiaj siedzę cały dzień w domku ;p Byłabym wcześniej, ale internet mi nie działał :/

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Co tam Patrycja ? :)

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Hej:) Jaki film Ala ?
Ja chyba dzisiaj posiedzę w domku...

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Przesuwam ;p

Nikola rozgryzłam te powiadomienia. Musisz wejść w ustawienia, potem 'powiadomienia' i przy tym co nie chcesz aby wysyłali Ci na email klikasz 'nie wysyłaj' czy jakoś tak ;p

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Cześć dziewczyny :)