PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108482
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=related )

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16.Kreciolka- Sylwia [6 marzec ]
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
6.andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,u...

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami :)!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

Karolina1

też wyściskałabym każdego po kolei;d

ocenił(a) serial na 9
mammoth03

łącznie z trenerem :P Heehee :D !

użytkownik usunięty
Karolina1

To ja bym z chęcią zajęła się dzieleniem się radością przed telewizorem ze zbyszkiem bartmanem xD
ewentualnie kubiaka zajmuje jeszcze ;))

ocenił(a) serial na 7

Dlaczego nie zaskakuje mnie twój wybór?;D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Nikogo chyba :D

ocenił(a) serial na 9

Tak Jarosz king :D Jak za jego dobrych czasów :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Dla naszych rycerzy :D
http://www.youtube.com/watch?v=ZUJWkJeB2Sc

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

O tak!

Odegraliśmy się w końcu kur.wa za te zabory i komunizm! ;D

andziara_karolinka

ojejku<3 szkoda że tego nie widziałam!

ocenił(a) serial na 9
mammoth03

Ja też nie.

Słyszałam tylko komentatora : 'Jeden z naszych zawodników pobiegł na trybuny'

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Tak, a jakiś czas później go pokazali jak się ściskał z tą dziewczyną;D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Przegapiłam. Poleciałam do taty i zaczęłam się drzeć, że nie miał racji ! :D

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Tak czy siak puenta brzmi: jesteśmy przezajebiści!

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Jesteśmy superekstraprzezajebiści !

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Patrycja żadne słowo lepiej by tego nie oddało :D

andziara_karolinka

zgadzam się z Anią;d

mammoth03

a teraz wracać do szarej rzeczywistości, I mean, układu nerwowego, oka i ucha;x
do wieczora, o ile przeżyję!

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

A mi się przypomniała Bridget Jones i jej 'zajekur.wabiście' :D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Też dobre :D To złoto a nie brąz :D

andziara_karolinka

Cieszę się razem z Wami ;) Przyznam, że nie oglądałam, bo matmę robiłam, ale mimo to się cieszę ;)

użytkownik usunięty
Magoria

Dla nas brąz smakuje jak złoto. Jechali bez oczekiwań.
Już nie mogę soe doczekać aż tata wróci z pracy i opowiem mu o tym... Bd soe śmiała mu prosto w twarz! Nie wierzył. A jednak.
Karolina, czemu nie zaskakuje Cię mój wybór?! xD

ocenił(a) serial na 7

No nie mam pojęcia, dlaczego! Być może twój avatar stanowił jakąś tam formę podpowiedzi, ale nie wiem sama...;D

Ja tylko żałuję, że wczoraj tak nie graliśmy. Gdybyśmy zagrali tak jak dziś to mielibyśmy spore szanse na wygraną z Włochami, a potem Serbia i kto wie? Może udałoby się nawet złoto?;D

ocenił(a) serial na 9
Magoria

O.. Ula ;p Cześć xd
Szkoda, że nie oglądałaś.

coconutP

Dzień Dobry ;)

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Co tam u Ciebie ? :P

coconutP

A okej. Nauka, nauka i jeszcze raz nauka. Zaraz zmykam znów się uczyć ;p

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Ok, a teraz mam pytanie: któraś z was (Nikola bodajże) napisała wcześniej o tych brakujących zawodnikach w kadrze, coś w stylu: nie można błagać zawodników, żeby grali w kadrze. Ja nie wiem nic na temat wyborów tych zawodników do reprezentacji, a szczerze mówiąc zainteresowało mnie to i chciałam zapytać, o co chodzi? Zawodnicy robili problemy jakieś?

użytkownik usunięty
Karolina1

Zawodnicy (winiarski <3, wlazly, zagumny, plinski) powiedzieli ze chcą przerwę od reprezentacji. Mowil8, ze z ich zdrowiem nie najlepiej. Dokładnie nie wiadomo jak to jest. Zewszad zebrała się na nich cała krytyk9, ze się
migaja od kadry, bo tam kasy nie ma. Moim jednak zdaniem oni faktycznie nie czuli się najlepiej, dlatego woleli zrobić sobie przerwę. Ale znowu słyszałam, ze wlazly nie jest zainteresowany gra w kadrze. No ludzie!

ocenił(a) serial na 9

Dobrze, że wyjaśnienie zostawiłam Głównemu łącznikowi :D Jakbym zaczęła wyjaśniać nikt by się nie połapał :P

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Ale dobrze mówię czy nie Ania?;p
postaralam soe wyjaśnić.. Generalnie to teraz nasz trener nie jest przyjaźnie nastawiony raczej w stosunku do tych, co nie ma. Wiadomo, zdobył już dwa brazy z taka drużyna, a nie inna.
Zobaczyny w listopadzie jak to z nimi jest podczas pucharu swiata :)

ocenił(a) serial na 9

Dobrze, dobrze. W Końcu to to Ty jesteś głównym łącznikiem :D

ocenił(a) serial na 7

O... to rzeczywiście nieciekawa sytuacja. Szkoda, że Winiarski zrezygnował, wtedy to dopiero byłoby na co popatrzeć:)
Ale z drugiej strony są też i pozytywy - młodzi mogli się wykazać i mamy teraz nową, odmłodzoną, naprawdę świetną kadrę.

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja soe boje jednej rzeczy- ze jak wlazly wróci to bartman przejdzie wtedy z ataku na przyjęcie i nie znajdzie miejsca w składzie. Ale na razie nie ma się o co martwić- anastasi pokazał, ze ma kilku zawodników na których zawsze stawia. Dowód- wystawial przeważnie ta sama szóstkę.
Teraz jedynie czekam na rozdanie nagród indywidualnych-
niech nasz igla zostanie najlepszym libero <3

ocenił(a) serial na 7

Te nagrody indywidualne dopiero po finale tak?

No trener zdecydowanie ma swoich ulubieńców, choć uważam, że czasem ta jego ufność bywa uciążliwa. Np. wczoraj, moim zdaniem po tym, jak Kurek sobie nie radził, powinien go zaraz zdjąć, dać komuś innemu pograć. A on zdjął go, owszem, pod koniec któregoś seta a od początku kolejnego wstawił ponownie. Nie twierdzę, że Kurek nie jest dobrym graczem, jest naprawdę świetny, ale przecież nie musi grać wszystkich meczów od pierwszej do ostatniej minuty;) I mam nadzieję, że miałaś rację pisząc, że Anastasi ma teraz negatywne nastawienie do tych, którzy nie chcieli grać - moim zdaniem chłopaki, którzy grali w tych mistrzostwach powinni zostać nagrodzeni powołaniami do kolejnych zawodów, a tamci 'dezerterzy' niech robią, co chcą... Myślę, że trener doskonale wie, którzy mówili prawdę o tym zdrowiu, a którzy zrezygnowali z powodu małych pieniędzy, i że mądrze wybierze kolejną reprezentację;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Generalnie kocham naszego trenera. Widać, ze to mądry facet. Rok temu był trenerem Włoch, ale zwolnili go jak zajął 4 miejsce na MŚ.
Jestem pewna. Ze anastasi dokona właściwego wyboru, bez szkody dla zespołu. Jedyne co mi w nim nie pasuje to brak zmiany rozgrywającego- powinien prowadzić xzasem drzyzge jak zygadle nie idzei.
Ale narzekać nie ma na co.
Nagrody zostają rozdane chyba po medalaxh, tak sadze. Wiec poczekamy jeszze kilka godzin. Niestety mamy szanse na zgarniecie tylko tej nagrody. Nie sadze,zeby wyróżnili się w jakimś innym polu, ale zobaczymy ;)

ocenił(a) serial na 7

Poczekamy, zobaczymy;) Ja na razie schodzę, ogarnę sobie jutrzejsze lekcje i poczytam trochę tego 'Przedwiośnia', pa;)

ocenił(a) serial na 9

Jak Igła nie dostanie tej nagrody to będę wściekła, należy mu się jak najbardziej :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Dokładnie! Tyle Obron znakomitych, które zaliczył.. Jestem pod wrażeniem ;)
wiesz może jaki jest wynik w meczu Włochy-Serbia? Nie działają mi strony, na których zawsze sprawdzalam wyniki ;/

ocenił(a) serial na 9

1:1 ;p

użytkownik usunięty
coconutP

O, dzięki ;)
niech to spotkanie skonczy się jak najszybciej. Chce już znać laureatów nagród indywidualnych ;)

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

http://demotywatory.pl/3453232/Dziekujemy

Demotywatory już zapełnione :P

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Widziałam, że zaraz wszystkie kwejki, demotywatory itp itd będą pękać w szwach od takich wyznań wdzięczności;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

tak,tak. A jakbyśmy przegrali to pojawiłyby się same z wyznaniami jacy to do d*py jesteśmy i w ogóle beznadziejni. Nie ma to jak mentalność polskich 'kibiców'

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Pewnie, że tak. Z ciekawości weszłam w tę poczekalnię, na 5 stronach znalazłam 20 podobnych demotów, a to tylko 5 stron;/ Żenada.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Kibiców, jak kibiców. Ale bardziej dziennikarzy i związkowców :D A później chwalą, chwalą ;/

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Oj tak. Niedoscignionym wzorem na tym polu jest nikt inny jak pan Wojciech drzyzga- jeden z komentatorów. Jego syn gra w kadrze, ale to inna kwestia.
Otóż pan wojciech orzed wyjazdem na ME bardzo klarownie dał do zrozumienia, ze nie ma co liczyć na taka kadrę, taki skład. Niech teraz się wypcha, o!
Jako ze taka mam funkcje spiesze doniesc, ze następne mistrzostwa europy są u nas! Rok pózniej mistrzoswta swiata.Tez u nas. Bedzoe niesamowite święto siatkówki. Kibiców mamy najlepszych i nieraz już to podkreslano przez ludzzi z innych krajów. :)

ocenił(a) serial na 9

Polska będzie ojczyzna siatkówki :D Football to powinniśmy sobie darować :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Powiem szczerze, ze nie rozumiem fenomenu piłki nożnej w Polsce. Grają hak grają...
A ja teraz spadam, idę robić zadanie z polskiego, bo w szkole nie będzie nawet kiedy spisać-Polski na zerowce..
Trzymajmy kciuki za ignaczaka, należy mu się, a jak! Tym bardziej, ze przebakiwal xos ostatnio o zakończeniu kariery.. Choć na pewno dopiero po igrzyskach :)

ocenił(a) serial na 9

Prezes Przedpełski też jest elastyczny w swoich opiniach. Nie wiem, ja gościa po prostu nie lubię :/ Chyba po zwolnieniu Castelaniego tak mi zostało

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Ja spadam :*

Raczej mnie już dziś nie będzie, bo muszę zrobić te okropne lekcje :/
Tak więc dobranoc ; )
Słodkich snów ♥
I najprawdopodobniej do jutra <3