PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108473
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=related )

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16.Kreciolka- Sylwia [6 marzec ]
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
6.andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,u...

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami :)!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 9

i will do it :P
Kasia wlasnie jak się trzymasz ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

Całkiem nieźle ;) Wiadomo takie wieczory są niewesołe, ale nie lamentuję i nie piszę. Udało mi się pozbyć jego rzeczy także robię postępy ;)

ocenił(a) serial na 9

Ej ale chyba ich nie spaliłaś :)

ocenił(a) serial na 7

A zrobiłaś już ołtarzyk z jego podobizną i zapachowymi świeczkami w rogu swojego pokoju? ;) Opamiętaj się, dziewczyno i NATYCHMIAST opuść jego profil.

użytkownik usunięty
Karolina1

hahahahaha nie, oddałam mu, rzeczy typu ubrania itp. ;)
już opuściłam, posłuchałam sobie tylko! nie krzycz mamo! ;)

ocenił(a) serial na 9

Czyli widziałaś się z nim jeszcze ?

użytkownik usunięty
fusiatko44

Nie, mój brat oddał.

ocenił(a) serial na 9

Mam nadzieje ze mu przyładował za ciebie :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Bez przesady ;)

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Hej , btw , to najnowsze promo chyba prawie potwierdza ze Blair jest w ciaży

użytkownik usunięty
fusiatko44

jakie promo, jestem do tyłu?;p

ocenił(a) serial na 9

http://www.youtube.com/watch?v=mn6OwKDWxeI&feature=player_embedded

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Niee... Moim zdaniem specjalnie tak to zmontowali, żeby to jej 'nikt nie może się dowiedzieć' wyglądało tak, jakby dotyczyło ciąży. Ale uważam, że to nie ona, zbyt banalne, poza tym na zdjęciach z planu nie ma ani cienia brzuszka...

użytkownik usunięty
fusiatko44

kurcze, wydaje mi się, że oni tak scpejalnie podpuszczają, że to Blair ;p

ocenił(a) serial na 9

Kurcze a ja bym tak chciala zeby to byla ona z Chuckiem , choc w sumie co mi zalezy jak i tak mówicie ze poroni...

użytkownik usunięty
fusiatko44

Nie chcę być okropna, ale wiecie że mi niedobrze jak słyszę o babybass? xD

Zmieńmy temat xD
Mam nadzieję, że powracający GG będzie tak dobry jak powracający TVD.

ocenił(a) serial na 9

O wlaśnie mialam obejrzeć ,ale kurc ze już dziś nie mam na to siły . Fajny odcinek ?

ocenił(a) serial na 7

Ja też. To jest w ogóle jakieś absurdalne określenie: 'baby bass'...
A odcinek genialny, obejrzyj koniecznie jak najszybciej;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Obejrzyj koniecznie ;)

Zaczynam trochę żałować, że jestem maniaczką spoilerów ;p

ocenił(a) serial na 7

Oglądam sobie właśnie 90210 i przed chwilą zobaczyłam najbardziej żenującą scenę oświadczyn w historii.

użytkownik usunięty
Karolina1

Gosze niż okrągły chrupek serowy zamiast pierścionka?

ocenił(a) serial na 7

GORSZE.

SPOILER!!!!
Pewien chłopak, który gra tzw. 'bad boya', licealny buntownik, który spędził całe lato na jakimś rybackim kutrze, żeby 'odnaleźć siebie' (brzmi znajomo?), nie odzywając się do swojej dziewczyny, nagle wraca. Wchodzi na imprezę ubrany w czarny garnitur z muszką, za plecami ma jakiś zespół skrzypkowy, zmierzając do tej dziewczyny, sypie przed sobą (tak, przed sobą) płatki czerwonych róż(!) Klęka przed nią na oczach setek licealistów i studentów, oświadcza się, a ona mówi NIE. Po czym wybuchają fajerwerki, które on załatwił z myślą, że dziewczyna się zgodzi.
Najgorsza żenada jaką w życiu widziałam. Najbardziej mnie rozwaliły te płatki róż rozsypywane PRZED SOBĄ...

użytkownik usunięty
Karolina1

hahahhhhhahahahahhahahaa umarłam :D

Poszukiwacze siebie już tak mają :D

ocenił(a) serial na 7

Nawet ci znalazłam, żebyś mogła nacieszyć oczy tym widokiem:

oświadczyny nr 1:
http://www.youtube.com/watch?v=rO34IwD4-sU&feature=related
oświadczyny nr 2:
http://www.youtube.com/watch?v=bgbKNhr6ezg

:]

użytkownik usunięty
Karolina1

To jest żałosne! Oo

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Ale kto komu ? i co to nowy sezon ?

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Tak, nowy sezon. Liam oświadczył się Annie. Właściwie to nawet dwa razy. Raz przy samochodzie, kładąc jej nonszalancko pierścionek na masce, ale ona się nie zgodziła (niewiarygodne, każda 18-latka marzy o oświadczynach, w dodatku TAKICH), potem na tej imprezie, bo przyjaciele powiedzieli mu, że Annie go kocha, tylko jest na niego zła, bo się nie odzywał.

użytkownik usunięty
Karolina1

No to ja już bym wolała dostać chrupka..

Wrzuciłam trochę Klefana Karo, to teraz moja obsesja :D

ocenił(a) serial na 7

Tak, widziałam, szczerze mówiąc po przeczytaniu o naszych ulubieńcach (zanim załadowały mi się obrazki) liczyłam na coś ze Szmattemy...

użytkownik usunięty
Karolina1

Będę szukać dzielnie i tego.
Na razie widzę, że ludzie na forum tvd sugerują związek Matta i Damona, ja na to:http://25.media.tumblr.com/tumblr_llya2adHzQ1qgl8ooo1_500.jpg :|

Zachęcam was do przeczytania mojej wzruszającej historii w 30 DAYS ..
I poza tym jak chcecie być w Lidze GG to się zapisujcie bo prowadzi rywalizacja indywidualna ;)
Ogłoszenia parafialne :D

ocenił(a) serial na 9

:) widziałam , ale się nie zgłaszam raczej :)

ocenił(a) serial na 7

O niee, rozwalił mnie ten obrazek hahah xd

Zaraz przeczytam historię, a co do Ligi to dziwne, sprawdzałam jakieś 15 minut temu i była dwupunktowa przewaga drużynowej...

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Sprawdziłam raz jeszcze, drużynowa wygrywa;)

ocenił(a) serial na 7

Genialna historia;) Śmierć Sereny - to jest to!

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Różne te historie macie :)
Ja lecę , muszę się w końcu wyspać :)
Dobranoc dziewczynki.

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Dobranoc;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Dobranoc ;)
Namiętnie poszukuję Klefana i Szmattemego :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Dobra, ja też już lecę;) Powodzenia w szukani;)
Dobranoc;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Dobranoc ;)

użytkownik usunięty

Dzień dobry ;))
Ja pierwsza, jak to zazwyczaj bywało ;p
Jest tu ktoś czy ejszcze śpicie?
---------------------------------------------------
3 h 46 minut (chyba że źle policzyłam, lol...) <3

ocenił(a) serial na 9

Dzień doberek ;D
Ja już nie śpię od 6:20, bo zapomniałam wyłączyć budzika szkolnego ;/
Dziś będę tylko od czasu do czasu, bo cała rodzina się zjeżdża :/ Nie lubię takich rodzinnych spotkań :(

................................................................................ .................................................
3h 27 min ♥

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Co odliczamy ?
Hej wszystkim :) Ja musiałam dziś odespać cały tydzień :)

użytkownik usunięty
fusiatko44

Odliczamy do meczu z wLoćhami, półfinał ME dzisiaj :)
Szanse niewielkei, ale ciągle są. ;p
Patrycja, ja też nie lubię takich zjazdów...

ocenił(a) serial na 9

To ja obiecuję wam ze nie będę oglądać ani przez minutę , bo zawsze wtedy przegrywają :(

użytkownik usunięty
fusiatko44

Haha, Kasia, uśmiałam się czytając twój komentarz ;p
Zawsze jakieś wytłumaczenie się znajdzie...;)
To co dzisiaj będziesz robić? Co planujes?

ocenił(a) serial na 9

Nic właściwie :) To była szczera wypowiedz . :) Nie no obejrzę :)
Moje plany to brak planów . Mam zamiar siedzieć w domu i nic nie robić , bo ten tydzień był bardzo szalony i ciągle gdzieś chodziłam wiec muszę choc przez weekend na spokojnie, bo następny tydzień zapowiada się taki jak ten .

ocenił(a) serial na 9

Jak już pisałam : Damy radę ! &lt;3 Trzeba trzymać kciuki :D
Dobrze, że rodzinka zjawi się o 17:00 to sobie spokojnie mecz przynajmniej obejrzę :D
A że jestem przeziębiona to mam nadzieję, że nikt mnie męczyć nie będzie.
Najwyżej zamknę się w pokoju pod pretekstem strasznie złego samopoczucie &lt;przecież nie chcę nikogo zarazić &gt; :D Choć nie wypada...

użytkownik usunięty
coconutP

Patrycja, każdy preteksy dobry ;)
Ale to dobrze, że przynajmniej mecz obejrzysz w spokoju. Ja oglądam emcz sama w domu, co jest fajne, bo zawsze za dużo przeklinam....

ocenił(a) serial na 9

No ba ;p
U mnie rodzice są zabiegani, szykują, co chwilę latają to do piwnicy po krzesła, to do garażu ... A mój brat jest u kolegi, więc może będę mieć wolny duży telewizor w salonie, a jak nie to zostaje grat w moim pokoju, na którym mimo wielu przejść dobrze się ogląda :) Moi rodzice są strasznie przeczuleni na punkcie mojego przeklinania ... ale teraz są tak zajęci, że pewnie by nawet nie zauważyli ;p

użytkownik usunięty
coconutP

Ja muszę się hamować jak oglądam z tatą... Zabiłby mnie słysząc jak przeklinam. Mama by to szybciej przełknęła, to na pewno ;p
Też będę oglądać mecz na jakimś gracie, na małej plazmie u siebie :)