PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108473
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią: pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=related )

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. Dzastulaa_ - Justyna
9. coconutP – Patrycja [2 maja]
10. Lise – Ola
11. Mojapleckobieta – Agata [9 maja]
12. Yellow_Kar - Karolina
13. Sazemka
14. Sanjay – Gosia
15. andziara_karolinka - Ania [21 stycznia]
16.Kreciolka- Sylwia [6 marzec ]
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do Spraw Rekreacji
6.andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy Momsen.
Np. ten: http://forum.szafa.pl/addon.php?11,module=embed_images_ftp,u...

LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid (BAS) w roli łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries

* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. fusiatko44
3. alkamb
4. Mojapleckobieta
5. Karolina1
6. andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co dokładnie chodzi – pytaj!

Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby . Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami :)!

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem) Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy, ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

Karolina1

nieźle zje.baliśmy ten mecz;/
do tego I <3 polską służbę zdrowia- do póki nie dostajesz ślinotoku, padaczki, nie zarzygasz im spodni pięć razy pod rząd, masz temp niższą od 45stC, i ciśnienie wyższe od 75/25 i ewidentnie masz przed sobą kilka miesięcy życia, mają cię w dupie.
I też muszę czytać Przedwiośnie! Gdzie jesteś? I ciekawe?
a wy jak tam?

mammoth03

Ah i a propo libero, to oglądając mecz, myślę 'matko, jaki on malutki!', a tutaj 1,8kilka ;D

ocenił(a) serial na 7
mammoth03

Właśnie skończyłam pierwszą część (jest ich trzy). Szału nie ma, dla przyjemności bym tego nie czytała, ale też nie jest tragicznie, da się znieść. Zwłaszcza, że jest dość krótka. Moje wydanie ma ok. 200 stron.

użytkownik usunięty
Karolina1

Fakt, spieprzyli. Nie ma co tego rozpamietywax. Nie udało się, tyle. Nie
można zapominać, ze awans do najlepszej czwórki to i tak wieelki sukces. Teraz jedynie pozostaje mi śledzić wynik spotkania Rosja-Serbia. A jutro trzymam kciuki za Włochów, mimo wszystko.
Ania, jeszcze zobaczysz, Jastrzębski skopie wam tylki xD

ocenił(a) serial na 9

To Zaksa skopie Wam :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Zobaczymy za niedługo, nie wiem dokładnie kiedy grają pierwszy mecz. Niech ktoś wreszcie przerwie zwycieska passę skry. To już nudne.
A co do libero, tez soe zawsze smialam, ze raki niski, ale on jest niski tylko
przy kolegach z drużyny ;p

ocenił(a) serial na 9

Przy Możdzonku wszyscy są krasnoludki :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Na razie to wygląda jakbyśmy mieli z Rosją grać o brąz :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Wiem i to mnie martwi.
Ale spokojnie, Serbowie wygrali tylko pierwszego seta. Wg moich informacji Rosjanie wygrywają teraz ze spora przewaga. :)

ocenił(a) serial na 7

Serbowie wygrywają z Rosją? Z ROSJĄ?! Nie powiem, cholernie mnie to zaskoczyło...

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Już jest tak jak ma być :D Rosjanie się budzili :)

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Aha. Nie zależy mi specjalnie na wiktorii Rosji, ale na pewno nie chciałabym walczyć z nimi o brąz...

użytkownik usunięty
Karolina1

Ja tam nie chce żeby Rosjanie wygrywali cokolwiek, ale wiadomo, jestem obecnie za nimi. Ale wolałabym, zeby wygrali dopiero w tie braku. Serbowie bd zmęczeni wtedy i to my przystąpiły w bardziej komfortowej sytuacji do meczu.

ocenił(a) serial na 9

Tak. Słusznie mówisz Nicola :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Tymczasem... 2:1 dla Rosji. I 14:16..

ocenił(a) serial na 9

Co ta Rosja robi ? :D No to brązie można pomarzyć :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Gramy z Rosją :)

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Jasny gwint. Vo z ta wielka Rosja, która wygrała z brazylia?!
Czyli medalu nie zobaczymy..

ocenił(a) serial na 9

Chyba nie :(

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

http://photos.ed-westwick.org/thumbnails.php?album=539

Chuck na poprawę nastroju :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Wiesz jak poprawić mi humor ;)

ocenił(a) serial na 9

Mam teraz odpowiedzialną funkcję :D

użytkownik usunięty
andziara_karolinka

Ja jako główny łącznik do spraw sportowych donosze, ze jtro o 15 mecz o trzecie miejsce z Rosjanami w Polsacie :)

ocenił(a) serial na 9

Jako zastępca głównego łącznika potwierdzam :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Hej ;p
U mnie nadal pełna chata. Wszyscy gadają, śmieją się ,a ja nie mam pojęcia o co chodzi xD
Wymknęłam się na chwilę i włączyłam sobie 'Diabeł ubiera się u Prady' ;)
Jestem przejedzona ciastem i teraz oprócz głowy boli mnie też brzuch ;p
Pewnie wszyscy sobie pójdą jak będzie naprawdę późno, późno ...;

ocenił(a) serial na 9
coconutP

A z jakiej okazji imprezka? :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Urodziny taty ;p

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Teraz opiekuję się 1,5 roczną córeczką przyjaciela mojego taty. Właśnie kruszynka usnęła :*

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Aaaa. Ja byłam wczoraj u przyjaciółki na urodzinach. W sumie to pojechałam do niej i zrobiłam jej niespodziankę :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Coś tam pisałaś o tym. Pewnie Twoja przyjaciółka się ucieszyła z takiej niespodzianki :)

ocenił(a) serial na 9
coconutP

Tak :D Szła na pocztę kiedy zobaczyła mnie ze świeczką w babeczce :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Oo. Jak miło :D

użytkownik usunięty
coconutP

Tez oglądam ten film :) ale bardziej podobała mi się książka..

ocenił(a) serial na 9

Ja książki nie czytałam :P A film oglądam już z 3 raz ;p

ocenił(a) serial na 9

Ja też oglądam :D

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Słyszałam, że gramy z Rosją .... masakra :/

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Powiedzcie, że wygrana Serbów to jakiś wasz ponury żart...

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Nie :D Nawet jakbyśmy to z nimi grali byłoby źle :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Źle, ale chyba nie aż tak... Pozostaje mieć nadzieję, że przegrana Rosjan jest oznaką ich kiepskiej formy i może uda nam się JAKOŚ ich pokonać...

...taaa, sama nie wierzę w to, co piszę.

użytkownik usunięty
Karolina1

Uwierz, chciałabym żartować.

ocenił(a) serial na 9
andziara_karolinka

Dobra. Ja lecę ;p

Dobranoc ;**

użytkownik usunięty
coconutP

Ja tez idę, bo zaraz zasne chyba.. Dobranoc :*

ocenił(a) serial na 7

Dobranoc;)

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Ciekawa jestem, gdzie się podziewają obie Kasie...

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Tak ciekawe :D

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Napisałaś już wszystkie konspekty?

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Nie, pisze z dnia na dzień :D Jeszcze dwa tygodnie ;/

ocenił(a) serial na 7
andziara_karolinka

Aaa. Współczuję...