Zauważyłam, że w każdym konkursie głosujemy na ulubioną, najładniejszą i najciekawszą parę/osobę. A co powiecie na to by pobawić się w drugą stronę?
Właśnie tak narodził się mój pomysł na wybranie najnudniejszej pary.
Oto lista moich propozycji:
Blair & Chuck
Blair & Nate
Blair & Dan
Serena & Nate
Serena & Dan
Jenny & Nate
Jenny & Chuck
Vanessa & Dan
Vanessa & Nate
Lily & Rufus
Dorota & Vanya
Kogoś Wam brakuje? Ja myślę, że wszystkie najważniejsze pary wypisałam, a jeśli jeszcze kogoś dodamy to już będzie za dużo. ;)
Głosujemy dodając 3, 2 i 1 punkt, pamiętajmy, że głosujemy na NAJNUDNIEJSZĄ PARĘ, co oznacza, że jeśli uważamy, że np. Jenny & Chuck to ciekawa para to nie dajemy im ŻADNYCH punktów. Głosować można raz dziennie. Podsumowania robię w niedziele i środy, zawsze wieczorem.
Przepraszam, że tyle to trwa, ale internet odmawia mi posłuszeństwa. Za kilka minut podsumowanie ;)
Najnudniejsza para to tytuł o który od kilku dni walczą pary Gossip Girl. Kto dziś będzie zagrożony? Przekonajmy się!
1. Najwięcej waszych głosów zdobyli ... VANESSA I DAN, to oni utrzymują pierwsze miejsce na podium od początku, 124 pkt.
2. Drugie miejsce w tym tygodniu zajęli.. SERENA I NATE! 76 pkt.
3. Trzecie miejsce na podium wywalczyli... JENNY I NATE! 71 pkt.
4. Nate & Raina, 54 pkt.
5. Raina & Chuck, 53 pkt.
6. Jenny & Chuck, 46 pkt.
7. Vanessa & Nate, 37 pkt.
8. Blair & Dan, 35 pkt.
9. Serena & Dan, 25 pkt.
10. Blair & Nate, 17 pkt.
11. Dorota & Vanya, 16 pkt.
12. Blair & Chuck, 6 pkt.
Zagrożeni:
Serena & Dan
Blair & Nate
Dorota & Vanya
Blair & Chuck
Teraz głosujemy na pary, które naszym zdaniem powinny ODPAŚĆ. Ponieważ zagrożeni są Blair & Chuck i to na nich wszyscy będą głosować postanowiłam, że głosujemy dając 2 i 1 punkt parą , które powinny ODPAŚĆ, czyli najciekawszym. Odpadną dwie pary, które zdobędą najwięcej punktów, a pozostałe wezmą udział w dalszej zabawie.
Wiem, że trochę namieszałam, ale mam nadzieję, że chociaż niektórzy zrozumieli. ;)
Podsumowując: głosujemy do poniedziałku dodając 2 i 1 punkt parą, które naszym zdaniem powinny odpaść. (zagrożonym)
Zaczynamy!
2 Blair&Chuck
1 Dorota & Vanya
Czemu nominowane są aż 4 pary? W zeszłym tygodniu, gdy C&B byli na czwartym od końca, twierdziłaś, że nie ma sensu robić głosowania, bo i tak liczą się jedynie trzy końcowe pary. Strasznie mieszasz w tej grze. Nie ogarniam Twojej logiki. Ustal JEDNE zasady i do nich się stosuj. Bo w takim wypadku wygląda na to, że ustawiasz sobie gre. Ot," S&D są na miejscu 4? A to niech głosują na 4 pary, może S&D odpadną".
2 Blair i Chuck
1 Serena i Dan
Troszkę się zgadzam z guzjel, bo wtedy od razu pary odpadły, a teraz są eliminacje.
2 Blair i Chuck
1 Blair & Nate
Ja tez po czesci zgadzam sie z guzjel. Skoro wtedy moglybyc nominowane 3 pary, dlaczego teraz nagle moga byc 4? Takie to troche dziwne...
Przepraszam, że odniosłyście takie wrażenie, ale jak już wspominałam, chciałam przyspieszyć grę. Może źle zrobiłam. Poza tym, jak zauważyłaś nie głosowałam na S&D i nie znoszę ich. Spoko, mogą być nominowane 3 pary, jak chcecie.?
Niech zostanie jak jest. Po prostu pisz wcześniej jakie masz plany, bo taka zmiana wraz z ogłoszeniem wyników może być podejrzana.
Ok ;)
Stwierdziłam, że fajniej będzie jak będziemy mieć większy wybór, to wszystko. Nie chciałam by ktoś pomyślał tak jak ty.
I jeszcze raz chciałam was przeprosić. ;]
"powiem szczerze, że ja już nie ogarniam ;p"
Wiem, namieszałam tak, że bardziej się nie da ;D
Teraz głosujemy przyznając 2 i 1 punkt parom, które powinny odpaść (z zagrożonych) .;D