Zauważyłam, że w każdym konkursie głosujemy na ulubioną, najładniejszą i najciekawszą parę/osobę. A co powiecie na to by pobawić się w drugą stronę?
Właśnie tak narodził się mój pomysł na wybranie najnudniejszej pary.
Oto lista moich propozycji:
Blair & Chuck
Blair & Nate
Blair & Dan
Serena & Nate
Serena & Dan
Jenny & Nate
Jenny & Chuck
Vanessa & Dan
Vanessa & Nate
Lily & Rufus
Dorota & Vanya
Kogoś Wam brakuje? Ja myślę, że wszystkie najważniejsze pary wypisałam, a jeśli jeszcze kogoś dodamy to już będzie za dużo. ;)
Głosujemy dodając 3, 2 i 1 punkt, pamiętajmy, że głosujemy na NAJNUDNIEJSZĄ PARĘ, co oznacza, że jeśli uważamy, że np. Jenny & Chuck to ciekawa para to nie dajemy im ŻADNYCH punktów. Głosować można raz dziennie. Podsumowania robię w niedziele i środy, zawsze wieczorem.
Najnudniejsza para o ten tytuł nie zawalczą już Blair & Chuck oraz Serena & Dan, którzy zdobyli najwięcej waszych głosów.
1. Chuck & Blair 64 pkt.
2. Serena & Dan 26 pkt.
3. Dorota & Vanya 8 pkt.
4. Blair & Nate 1 pkt.
Jak widzicie Blair & Chuck oraz Serena & Dan żegnają się z zabawą na pozycjach 12 i 11. Dorota & Vanya i Blair & Nate biorą udział w dalszej części konkursu.
Najnudniejsza para!
10. ...?
11. Serena & Dan
12. Blair & Chuck
13. Blair & Louis.
14. Lily & Rufus.
15. Eleanor & Cyrus.
Pary, które biorą udział w zabawie:
Vanessa & Dan
Nate & Raina
Raina & Chuck
Serena & Nate
Jenny & Nate
Jenny & Chuck
Vanessa & Nate
Blair & Nate
Blair & Dan
Dorota & Vanya
Przypominam, że głosujemy dodając 3, 2 i 1 punkt NAJNUDNIEJSZYM PAROM oraz, że zagrożone będą 4 pary z których wybierzemy dwie, które odpadną ;)
Zaczynamy od nowa!
Szczerze mówiąc trochę nie rozumiem o co Ci chodzi, Olla95? ;) Serena i Ben nie biorą udziału.