http://www.youtube.com/watch?v=hEwWg1xj3Ks&feature=player_embedded
jest promo, jest pierścionek ;D zrozumiał ktoś może co tam Chuck marudzi kiedy jest pokazana owa błyskotka? 'for you' ?
m_0502 mam proźbę.. jak ci styknie czasu to wyślij ebooka xd.adres juz chyba masz. xd
alkamb cześć!
tutaj rozmowy zaczęły się od spojlerów a zakończyły Bóg wie na czym ;D
btw. czy tylko mi się wydaje moment dzisiejszego dnia, kiedy zaczęłyśmy tu pisać o tych spojlerach baardzo odległy? ;D jakby to było wczoraj czy coś ;D
Tek wszystkie filmiki obejrzałam kurcze będzie się działo już się nie mogę doczekać. Straszna szkoda ze to już ostatni odcinek sezonu o czym my biedni będziemy gadać XD
Coś w tym jest simetra.Ale ja juz nie mogę się doczekać...To będzie dopiero finał.
Ja też niewiem czy iśc spać.W końcu 4-5 godzin to nie az tak dużo i zaraz sie zacznie.
nooo, jakby wczoraj co najmniej to było ;p zaczęło się na filmikach, skończyło na paplaniu o wszystkim i o niczym xD
Mi się wydaje, że najlepiej iść spać i nastawić sobie z 5 budzików na czwartą i ściągnąć odcinki. To co, zakładam temat jutro o 6?
no dokładnie.. i te dylematy.. 'oglądać, nie oglądac' xd. haha. a potem ustalanie wersji wydarzeń xd. fajnie jest.. oby tak dalej
Wiecie to już 15 strona!OMG,ale narobiłyśmy postów;)
A zauważyłyście,prawie nie wypowiada się zaden chłopak,przynajmniej tak mi się wydaje.Gdzie oni są?!
klau jesteś wielka...
a ja się muszę pochwalić, że mój chłopak oglądał ze mną pare odc. i wcale nie zrzędził, że to dla bab.. byłam z niego dumna ;d
No to go pochwal;)
Ale ja myślę,że faceci też powinni ogladać plotkarę.Tez im sie to przyda.
W sumie nie wiem, kto jest bardziej biedny, to dziecko, że będzie miało taką matkę, czy Dan, że będzie musiał użerać się z G
jakoś mi się nie wyobraża żeby scenarzyści chcieli zrobić z Dana ojca. Może rzeczywiście ta zagadka w Paryżu tego dotyczy?
Nnatalia94 cześć!
klau jesteś normalnie wielka ;D jak dla mnie cenzura zbędna ;D
laszczanka gratuluję mądrego faceta! pozdrów go ode mnie! ;D
mam czworokąt teraz Dan Vanessa Serena i Georgi ;p
dobra ja na chwilę obecną idę się myć i grzebać w panelu na forum ;p
no przecież nie mogło być pięknie.. S&D się zeszli czyli musiało się coś stać zeby to rozpiepszyc xd. no bo było by nudno..
Nierozumiem,Dan i Serena się schodzą?A dziecko G&D(podobno)?To skomplokuje ich związek.Tego bym nie chciała.
Czy własciwie G jest naprawde w ciąży?Może nie z Danem,albo w ogóle.No bo pomyślcie.G matką,D ojcem?Własciwie on dawno uprawiali seks,to jak?!
Szczerze mówiąc myśle że jeśli ciąża to prawda to to nie będzie dziecko Dana, choć w to że C prześpi się z J nie do końca wszyscy wierzyli.
O własnie witamy nowa formułowiczkę Nnatalię94.Sadząc po niku masz 16 lat?O jak super,ja też;)
oni dawno uprawiali seks, a brzusio G nie wygląda na 1 msc ciąży.. wszystko się zgadza..
Ja też 94 tylko poszłam o rok wcześniej do szkoły i kończę 1LO xD WOW, ale fajnie.
Nooo, wielki brzuchol ma Georgina xD Może będą bliźniaki xd. Jakiś taki strasznie duży był
WOW!
To jak gadamy w tym temacie o wszystkim i o niczym,to tak na boku jak wam poszły testy?;)
No 16-latki,super.Ktos jeszcze?!OMG ale się dizeje.Żeby tyle osób było jeszcze online?No tego nie widziałam,extra;)
Ona ma aż taki duży?Nie zauważyłam,nie zwróciłam za bardz na to uwagi.Ale se zdjęć nie było widac aby była w srednio zaawansowanej ciązy.Na pewno to nie dziecko Dana,ona coś kombinuje,a B&S będą to rozwiązywać w Paryżu.Tak myślę.
Czyli też 94 rocznik?
Ja skończyłam w kwietniu(w tym samym dniu co Emma Watson);)
hehe xd. no to wszystkiego najlepszego ;d. a może ujawnimy imiona ?!:D przecież żadna zadnej nie ma zamiaru napaść, okraść i zgwałcić xd chociażżżż. ;d