PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108482
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

OK.Założyłam temat,mam nadzieje,że sie nie pogniewacie;)
Ja oglądam teraz,dopiero co znalazłam online.
http://supermov.com/video/583908/

ocenił(a) serial na 8
plistek43

http://www.wisevid.com/play?v=5Abx-t-9b3-b
Ten właczcie link,tamten pierwszy jest tylko 16 minut;(Nie wiem czemu.

ocenił(a) serial na 9
plistek43

Dobra, właśnie oglądam. Nie założyłam po znalazłam dość późno (o 5).

ocenił(a) serial na 9
m_0502

Dobra, skończyłam. Mówię jak się skończyło - tak jak przypuszczałyśmy. Georgina nosiła cały czas perukę i ukrywała brzuch pod płaszczem i chyba ma jakieś kłopoty z Rosjanami. Serena zerwała z Natem mimo, że jej wybaczył pocałunek z Danem. Powiedziała mu, że go kocha, ale potrzebuje przerwy. Ten trójkąt to Nate z dwoma prostytutkami. I w końcu nie wiem czy Dan i Serena są razem, ale Vanessa się dowiedziała o tym poście na GG. Kończy się jak Chuck zostaje postrzelony, a zaczyna się odc. przyjazdem Georginy na dworcu.
Ogólnie:
smutne rozstanie N. i S.
wyjazd J. na końcu
smutne rozstanie B. i S.
wyjazd S. i B. do Paryża :P
Około 8 i 9 godz. odc. będzie u mnie na chomikuj: www.chomikuj.pl/gossipxgirl

ocenił(a) serial na 9
m_0502

Aha i zabawny Cyrus gdy krzyczał do Doroty "not enough, not enough" podczas parcia xD Urodziła dziewczynkę.

m_0502

Georgina nie jest w ciąży. Doczepiła sobie brzuch, bo widziała, że Dan patrzy na dzieci. Żal mi było Jenny.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

najlepsza strona z serlialami to iitv.pl

plistek43

Przygnębiający był ten odcinek. Okropne zakończenie zważywszy na to, że na nowe odcinki trzeba czekać 3 miesiące.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Tak,zakończenie okropne i smutne.I aż całe 3 miesiące na nowy musimy czekać.To straszne.Generalnie szkoda mi było Blair,Jenny,Chucka,Natea(jak S z nim zerwała)
SSwietne sceny w szpitalu,OMG!;)I Eleanor i Cyrus bedą rodzicami chrzestnymi.
G nie kmoże być w ciąży i pewnie nei jest.
A i jeszcze jedno,mina chucka Bassa,gdy zobaczył Georginę,bezcenna;)I to jego "Goergina Sparks?!!"

plistek43

Trochę tego nie przemyśleli, skoro Cyrus jest Żydem

ocenił(a) serial na 10
lily333

osobiscie prawie plakalam na ostatniej scenie!! ale bylo i'm Chuck Bass

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Ci co postrzelili Chucka to jacyś Rosjanie.Podobno Georgina ma z nimi problem(może chodzi o pieniądze) i dlatego dobralli się do C.Ale strzelał do niego ktoś inny,ciekawe kto?
I ta scena na koniec,niby Chuck był pijany,ale jednak."Wezcie pieniądze,tylko nie to!(pierścionek).O kurde ile się działo,nie mogę się doczekać tych nowych odcinków.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

taki moment, widac ze kocha !!!! ale mu ma nic nie byc i ma pojechac do tego Paryza! i ma byc happy end

plistek43

jestem w 20 minucie (B na dachu) ale strasznie długo się ładuje:)

ocenił(a) serial na 8
Edie_Sedgwick_

Tak wiem to ładowanie może doprowadzić do szału.Po prostu zatrzymaj na chwilę jak się troche naładuje to włącz.Ja tak robiłam.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Ja też,smutne to było;(
Ale "I'm chuck Bass" się pojawiło.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

no ja nie wytrzymam 3 miesiace, powtarzam ta scene i powtarzam i za akzdym razem adrenalina podskakuje. ale tek R byl najlepsze 'Ktoś jest głodny?'

ocenił(a) serial na 9
plistek43

Nie wiem, niby ten brzuch trochę spod płaszcza wystawał, ale wiadomo, że reżyserzy są nieprzewidywalni i nie wiadomo co im strzeli do głów xD Jak tym razem.
Możliwe, że doczepiła, bo patrzył. W sumie to nawet ma sens ;p ale czy to nie byłoby ryzyko, przecież w każdej chwili mógł jej powiedzieć, żeby mu go pokazała xD
Wiecie co? Dobrze, że wczoraj pooglądałyśmy te filmiki bo teraz to by nie było szans się wygadać xd

ocenił(a) serial na 8
plistek43

To było dobre;)
Szkoda mi było Jenny,gdy Blair powiedziała,że nikt jej nie kocha oprócz taty.Takie smutne.Chucka gdy go postrzelili i gdy dostał od Dana.Musiał znieść cierpienie B.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

A mi się odcinek dopiero ściągnie za 22 min. Bleech. Nie czytam waszych postów, może moja wolna wola wytrzyma.

ocenił(a) serial na 10
plistek43

J w ogole mi nei bylo żal nigdy! jak jeszcze chamsko rozwalila posciel, gdy zobaczyla pierscionek!

VeLkA02

Właśnie, że nie rozwaliła, tylko zacierała ślady

ocenił(a) serial na 8
lily333

Rozwałiła tą pościel dla chucka.Że niby dopiero wstał.Jakby B tam weszła.

plistek43

Zabrała prześcieradło, a nie rozwaliła pościel. Jenny była dziewicą! Wiem, łatwo o tym zapomnieć;)

plistek43

http://www.spoilertv.com/search/label/Gossip%20Girl
dla tych, którzy boją się, że Chuck umrze

ocenił(a) serial na 8
lily333

Myślisz lily, że ja coś z tego rozumiem. :P

Dobra, wrócę jak będzie się odcinek wgrywał na chomikuj i wam będę pisała moje wrażenia oglądając, bo jeszcze coś teraz przeczytam przez przypadek. ;)

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Właśnie.Doszła do wniosku,że C chce się oświadczyć Blair i zwiała.
Tak własciwie to ciekawe jak,przez okno?:)

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Właściwie to dobrze sie zachowała.Mi jest jej żal i współczuje jej.Ma dziewczyna ciężkie życie.

plistek43

No właśnie. Straciła dziewictwo z nim, a on chwile po tym spotyka się z inną dziewczyną. Nie dziwie się jej, że płakała potem w kaplicy

ocenił(a) serial na 8
plistek43

No tak,a mówiła,że Damien taki zły;)
Ale na pewno wiedziała,że C&B to para,która jest stworzona dla siebie.
Potem mówi,że nawet chuck jej nienawidzi i ze popełnił błąd.I ona w sumie też.

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Za 3 minuty się ściągnie!

Dobra, to na http:/chomikuj.pl/weronelka będzie około godzinki 8.30 odcinek, ale dopiero ok. 11.00 będzie za darmo.

Jeszcze minuta!
Dobra, zabieram się do oglądania. :)

plistek43

Dobra, podsumowanko:
-Kocham Chucka za 'good morning sunshines' ;D
-wszyscy pięknie olewali G.
-Genialny moment kiedy wszyscy dostają plotkę o S&D, najlepiej Chuck i Nate ;D.
-Plus za scenę porodu - coś nowego ;D
Cyrus z 'ot enough, not enough' po prostu mistrz ;D
-Ogólnie Chuck się tak przygotował, najpierw kupił ten pierścionek, potem jak przyszła G. to miał porozkładanych pełno ciuchów, bo zastanawiał się jak się ubrać, i nawet te kwiatki, które myślałam, że kupił gotowe, to uczestniczył w układaniu, no po prostu sama słodycz ;D
-Jenny ma plusa, za to, że dała nogę od C.
-Chair tak pięknie się pogodzili, a tak szybko rozeszli, szkoda noo ;p
-no i miałam rację co do tajemniczego 'przeskoku w czasie' ha!
-kiedy Jenny odchodzi i reszta stoi w takim uścisku, to miałam przez sekundkę komiczną myśl, że uśmiechają się, bo się cieszą, że się jej pozbywają ;D
-co do Nate'a to wg. mnie nieudolna próba zrobienia z siebie Chucka ;D z tymi panienkami i w ogóle ;p
-Georgina to jednak wredna suka ;D
-no i ostatnia scena z Chuckiem - na prawdę dobra.

simetra

aha no i co do najnowszych spojlerów. wynika z nich to, że stan zdrowotny Chucka wpłynie na relacje pomiędzy nimi, chociaż B. mu do końca nie wybaczy, ale będzie dzięki temu lepiej ;D

ocenił(a) serial na 8
simetra

Cholera, zabiję się!!!! Ktoś wrzucił uszkodzony plik.

Oglądałyście online?

nancy500

tak na poczatku tematu masz link, trochę długo ładuje ale jest ok

simetra

o boże właśnie obejrzałam i teraz muszę czekać 3 miesiące na kolejną porcję GG. JA CHYBA OSZALEJE!!!

Edie_Sedgwick_

tak ja oglądałam online. wiecie co no w sumie dużo się działo, ale OMG nie było, bo pooglądałyśmy wcześniej filmiki ;D

Nancy ja i tak czekam na chomika, bo i tak ściągam ;D

ocenił(a) serial na 8
simetra

To poczekajcie na 12.00 wtedy będzie free. Kurcze, ja muszę cicho oglądać, bo moja mam została w domu. :P

simetra

no ja też prawie cały 3 sezon z weronelki ściągnełam:) więc transfer ci nabijam...

simetra

finał mi sie podobał bardzo, ale powiem że liczyłam na jakis bardziej zajebisty finał, a tak muszę czekać do next seson

Edie_Sedgwick_

ale ja dziwnie pisze:D tak mało po polsku ale jestem w małym szoku więc się nie dziwcie

ocenił(a) serial na 8
simetra

"Good morning sunshine" MISTRZ;)
Ja też miałam takie wrazenie,że Nate chce z siebie zrobic chucka z tymi prostytutkami.Ale się nie udało;)A ten trójkąt jakiś nie specjalny.No i jak to było jakiś tydzien temu?!Chuck nigdy nie załozy flanelowej koszuli to musi być Nate.A ta dziewczyna z wyglądu Jenny,ma takie wątłe ciało.Hhahaha...Śmiać mi się chce jak sobie przypomne jak myślałyśmy;)
nancy,dziękuje w imieniu wszystkich sunshine gossipowców za darmowy odcinek;)
Ostatnia scena z chuckiem,klasa...;)

ocenił(a) serial na 8
plistek43

A i jeszcze raz usłyszałyśmy "szybko" z ust Blair do Doroty.Miłe;)

ocenił(a) serial na 8
plistek43

"Hello sunshine". XDCzemu Jenny nie przespała się z Natem!? Ooo, Cyrus jest.

Panienka Blair nic nie kocha oprócz butów, czegoś i czegoś.

plistek43

było 'szybko'? kiedy? ;D

ocenił(a) serial na 8
simetra

Jak Blair jest po rozmowie telefonicznej z Sereną.Jest wtedy Dan.Blair coś do niej mówi i "szybko",klepie Dorote po plecach,a ta mówi,ze wody jej odeszły;)

plistek43

Właściwie to brzmiało bardziej jak "szupka";) Ale "sz" czysto polskie:) :)

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Bo Serena pocałowała sie z Danem,a Dan coś do niej czuje.
Właściwie to Dan wpisał do wyszukiwarki "airfrance"?Chyba nie on pojedzie za S,bo oszaleje!Musi to być Chuck!

ocenił(a) serial na 8
plistek43

Haha, już wszystko przez was wiem.Dan nie może za nią pojechać!

Korci mnie, żeby przewinąć na koniec.

nancy500

chciał za nia pojechać ale wtedy G wyrąbała z tym "baby"

ocenił(a) serial na 8
nancy500

Pewnie,że nie!Ale poco by to pisał?!xd..................