OK.Założyłam temat,mam nadzieje,że sie nie pogniewacie;)
Ja oglądam teraz,dopiero co znalazłam online.
http://supermov.com/video/583908/
http://www.wisevid.com/play?v=5Abx-t-9b3-b
Ten właczcie link,tamten pierwszy jest tylko 16 minut;(Nie wiem czemu.
Dobra, skończyłam. Mówię jak się skończyło - tak jak przypuszczałyśmy. Georgina nosiła cały czas perukę i ukrywała brzuch pod płaszczem i chyba ma jakieś kłopoty z Rosjanami. Serena zerwała z Natem mimo, że jej wybaczył pocałunek z Danem. Powiedziała mu, że go kocha, ale potrzebuje przerwy. Ten trójkąt to Nate z dwoma prostytutkami. I w końcu nie wiem czy Dan i Serena są razem, ale Vanessa się dowiedziała o tym poście na GG. Kończy się jak Chuck zostaje postrzelony, a zaczyna się odc. przyjazdem Georginy na dworcu.
Ogólnie:
smutne rozstanie N. i S.
wyjazd J. na końcu
smutne rozstanie B. i S.
wyjazd S. i B. do Paryża :P
Około 8 i 9 godz. odc. będzie u mnie na chomikuj: www.chomikuj.pl/gossipxgirl
Aha i zabawny Cyrus gdy krzyczał do Doroty "not enough, not enough" podczas parcia xD Urodziła dziewczynkę.
Georgina nie jest w ciąży. Doczepiła sobie brzuch, bo widziała, że Dan patrzy na dzieci. Żal mi było Jenny.
Przygnębiający był ten odcinek. Okropne zakończenie zważywszy na to, że na nowe odcinki trzeba czekać 3 miesiące.
Tak,zakończenie okropne i smutne.I aż całe 3 miesiące na nowy musimy czekać.To straszne.Generalnie szkoda mi było Blair,Jenny,Chucka,Natea(jak S z nim zerwała)
SSwietne sceny w szpitalu,OMG!;)I Eleanor i Cyrus bedą rodzicami chrzestnymi.
G nie kmoże być w ciąży i pewnie nei jest.
A i jeszcze jedno,mina chucka Bassa,gdy zobaczył Georginę,bezcenna;)I to jego "Goergina Sparks?!!"
Ci co postrzelili Chucka to jacyś Rosjanie.Podobno Georgina ma z nimi problem(może chodzi o pieniądze) i dlatego dobralli się do C.Ale strzelał do niego ktoś inny,ciekawe kto?
I ta scena na koniec,niby Chuck był pijany,ale jednak."Wezcie pieniądze,tylko nie to!(pierścionek).O kurde ile się działo,nie mogę się doczekać tych nowych odcinków.
taki moment, widac ze kocha !!!! ale mu ma nic nie byc i ma pojechac do tego Paryza! i ma byc happy end
Tak wiem to ładowanie może doprowadzić do szału.Po prostu zatrzymaj na chwilę jak się troche naładuje to włącz.Ja tak robiłam.
no ja nie wytrzymam 3 miesiace, powtarzam ta scene i powtarzam i za akzdym razem adrenalina podskakuje. ale tek R byl najlepsze 'Ktoś jest głodny?'
Nie wiem, niby ten brzuch trochę spod płaszcza wystawał, ale wiadomo, że reżyserzy są nieprzewidywalni i nie wiadomo co im strzeli do głów xD Jak tym razem.
Możliwe, że doczepiła, bo patrzył. W sumie to nawet ma sens ;p ale czy to nie byłoby ryzyko, przecież w każdej chwili mógł jej powiedzieć, żeby mu go pokazała xD
Wiecie co? Dobrze, że wczoraj pooglądałyśmy te filmiki bo teraz to by nie było szans się wygadać xd
To było dobre;)
Szkoda mi było Jenny,gdy Blair powiedziała,że nikt jej nie kocha oprócz taty.Takie smutne.Chucka gdy go postrzelili i gdy dostał od Dana.Musiał znieść cierpienie B.
A mi się odcinek dopiero ściągnie za 22 min. Bleech. Nie czytam waszych postów, może moja wolna wola wytrzyma.
J w ogole mi nei bylo żal nigdy! jak jeszcze chamsko rozwalila posciel, gdy zobaczyla pierscionek!
Myślisz lily, że ja coś z tego rozumiem. :P
Dobra, wrócę jak będzie się odcinek wgrywał na chomikuj i wam będę pisała moje wrażenia oglądając, bo jeszcze coś teraz przeczytam przez przypadek. ;)
Właśnie.Doszła do wniosku,że C chce się oświadczyć Blair i zwiała.
Tak własciwie to ciekawe jak,przez okno?:)
Właściwie to dobrze sie zachowała.Mi jest jej żal i współczuje jej.Ma dziewczyna ciężkie życie.
No właśnie. Straciła dziewictwo z nim, a on chwile po tym spotyka się z inną dziewczyną. Nie dziwie się jej, że płakała potem w kaplicy
No tak,a mówiła,że Damien taki zły;)
Ale na pewno wiedziała,że C&B to para,która jest stworzona dla siebie.
Potem mówi,że nawet chuck jej nienawidzi i ze popełnił błąd.I ona w sumie też.
Za 3 minuty się ściągnie!
Dobra, to na http:/chomikuj.pl/weronelka będzie około godzinki 8.30 odcinek, ale dopiero ok. 11.00 będzie za darmo.
Jeszcze minuta!
Dobra, zabieram się do oglądania. :)
Dobra, podsumowanko:
-Kocham Chucka za 'good morning sunshines' ;D
-wszyscy pięknie olewali G.
-Genialny moment kiedy wszyscy dostają plotkę o S&D, najlepiej Chuck i Nate ;D.
-Plus za scenę porodu - coś nowego ;D
Cyrus z 'ot enough, not enough' po prostu mistrz ;D
-Ogólnie Chuck się tak przygotował, najpierw kupił ten pierścionek, potem jak przyszła G. to miał porozkładanych pełno ciuchów, bo zastanawiał się jak się ubrać, i nawet te kwiatki, które myślałam, że kupił gotowe, to uczestniczył w układaniu, no po prostu sama słodycz ;D
-Jenny ma plusa, za to, że dała nogę od C.
-Chair tak pięknie się pogodzili, a tak szybko rozeszli, szkoda noo ;p
-no i miałam rację co do tajemniczego 'przeskoku w czasie' ha!
-kiedy Jenny odchodzi i reszta stoi w takim uścisku, to miałam przez sekundkę komiczną myśl, że uśmiechają się, bo się cieszą, że się jej pozbywają ;D
-co do Nate'a to wg. mnie nieudolna próba zrobienia z siebie Chucka ;D z tymi panienkami i w ogóle ;p
-Georgina to jednak wredna suka ;D
-no i ostatnia scena z Chuckiem - na prawdę dobra.
aha no i co do najnowszych spojlerów. wynika z nich to, że stan zdrowotny Chucka wpłynie na relacje pomiędzy nimi, chociaż B. mu do końca nie wybaczy, ale będzie dzięki temu lepiej ;D
o boże właśnie obejrzałam i teraz muszę czekać 3 miesiące na kolejną porcję GG. JA CHYBA OSZALEJE!!!
tak ja oglądałam online. wiecie co no w sumie dużo się działo, ale OMG nie było, bo pooglądałyśmy wcześniej filmiki ;D
Nancy ja i tak czekam na chomika, bo i tak ściągam ;D
To poczekajcie na 12.00 wtedy będzie free. Kurcze, ja muszę cicho oglądać, bo moja mam została w domu. :P
finał mi sie podobał bardzo, ale powiem że liczyłam na jakis bardziej zajebisty finał, a tak muszę czekać do next seson
"Good morning sunshine" MISTRZ;)
Ja też miałam takie wrazenie,że Nate chce z siebie zrobic chucka z tymi prostytutkami.Ale się nie udało;)A ten trójkąt jakiś nie specjalny.No i jak to było jakiś tydzien temu?!Chuck nigdy nie załozy flanelowej koszuli to musi być Nate.A ta dziewczyna z wyglądu Jenny,ma takie wątłe ciało.Hhahaha...Śmiać mi się chce jak sobie przypomne jak myślałyśmy;)
nancy,dziękuje w imieniu wszystkich sunshine gossipowców za darmowy odcinek;)
Ostatnia scena z chuckiem,klasa...;)
"Hello sunshine". XDCzemu Jenny nie przespała się z Natem!? Ooo, Cyrus jest.
Panienka Blair nic nie kocha oprócz butów, czegoś i czegoś.
Jak Blair jest po rozmowie telefonicznej z Sereną.Jest wtedy Dan.Blair coś do niej mówi i "szybko",klepie Dorote po plecach,a ta mówi,ze wody jej odeszły;)
Bo Serena pocałowała sie z Danem,a Dan coś do niej czuje.
Właściwie to Dan wpisał do wyszukiwarki "airfrance"?Chyba nie on pojedzie za S,bo oszaleje!Musi to być Chuck!
Haha, już wszystko przez was wiem.Dan nie może za nią pojechać!
Korci mnie, żeby przewinąć na koniec.