OK.Założyłam temat,mam nadzieje,że sie nie pogniewacie;)
Ja oglądam teraz,dopiero co znalazłam online.
http://supermov.com/video/583908/
Ale poco?Aż taki w niej zakochany czy jak?!Dobra,niech sobie będzie.Ale C&B muszą być razem.
Siema tak w ogóle ktś by mi pomógł z kawałkiem w 40 minucie ?
Wiem że to jest piosenka The Funeral - ale nie znam wykonawcy tego covera ... ? zna go ktoś ?
http://www.cwtv.com/shows/gossip-girl
z boku masz zakładkę music i tam są wszystkie piosenki z podziałem na seriale w których się ukazały. :)
O, Głupia J. Robi zdjęcie. Znaczy to było akurat mądre, lubię parkę S. i D. Dzwoni chłopak dziewczyny, z którą śpi w jednym łóżku.
Dan jak kręci.
Nancy no wiesz, w końcu to wrażenia PO ;D ale i tak oglądałaś filmiki, tak jak my ;p
Kaarolina w dalszym ciągu nie umiem znaleźć ale pracuję nad tym ;D
Ok, to powiedzcie mi, jakie macie imiona, bo ja tu z wami nie czatowałam w nocy. :DEDIT: Boring couple.
Ok. 9 będzie odcinek do ściągnięcia na chomiku.
simetra-Kasia,to ja ci powiem.Blair żegna się z Cameronem i mówi OK Dorota szybko;)Ok.16.35-40 minuta.
o ja jestem Weronika. :)Czyli tak:simestra - Kasia
m_ileś - Martynka chybaA reszta? :)U mnie teraz Blair gada, że zniszczy J.
Kurcze, żeby z wami podyskutować, będę musiała popołudni jeszcze raz obejrzeć, bo teraz nic nie słyszę co gadają.
Zauważyłyście, że Blair tak jak pod koniec 2 sezonu miała teraz zielony płaszcz oraz żółte buty i torebkę?
lily to samo miałam pisać! ;DD
aa i już znalazłam ten moment, dzięki Ci plistek, haha to raczej brzmi jak 'szupka' ;D
ej btw. rejestrujcie się na naszym forum [a raczej forum klau] ;D
bo jak na razie jes tylko klau i ja ;p
Ale już postow nabiłyśmy,a dopiero po 8.Co to będzie!;)
A tak własciwie to kto idzie dziś do szkoły?
Obejrzałam cały odcinek!!!
Ale napiszę o nim później, bo idę do lekarza. Pa! :)
O 9, będzie na moim chomiku!
Ale to było słodkie C jak się B. Jak wziął głęboki wdech, jak mówił, że chce jej wszystko wynagrodzić, przez resztę życia... Dan mógł chociaż poczekać, aż skończy.
dobra laski ja się żegnam bo troche mam do zrobienia a nie moę się spóźnić bo będzie gnój w szkole:/
Ja już chce ich jako parę. Tacy piękni byli razem, w związku. Mam nadzieję, że będą jeszcze takie odcinki
Będa,ja myśle,że będa i to jeszcze leprze;)
A ja też chce 4 sezon!Umieram,to aż 3 długie miesiące!Te wakacje to będzie jakaś masakra i tortury!Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Potzebuje 4 sezon i pare C&B!Chcę ich już razem!
Wróciłam. :)
chomikuj.pl/weronelka
o 13.00 free transfer.
Ale jeszcze idę na chwilę, trzeba odcinek obejrzeć 2 raz [zakład, że go zobaczę 100 razy].
Nie, no nie mogę i tak lubię Jenny. Ta scena na końcu całą rodzinką mnie ruszyła.
Plotkara to serial dramatyczny, musi się coś dziać, szkoda, że padło na Chucka & Blair, ale będę czekać cierpliwie na happy end.
hmmmm tyle postów przybyło ze watpie ze to nadrobie ...
oczywiście gdybym nie obejrzała filmkików to bło by wielkie OMG!
CZY KTOŚ JESZCZE POMYSLAL O TYM ZE DO PARYZA NIE POJEDZIE CHUCK TYLKO DAN ? !