miło mi myszka, bo widzisz zerknęłam wczoraj tu na Twój avatar i był taaaaki słodziutki, a ja mam wielki sentyment do wszelkich ogonków (czytać: myszek i szczurków, szczególnie szczurków).
Wypraszam sobie potwora - to skrzydlate co poniektórych przyprawić może o zawał serca.
Hmmmmmmmmm, Eleo - co Ty robisz na ML?! Znudziło się LMI, hehehe?
Ad myszy na awatarze - nowy jest siakiś takiś, ekhmmmm, moonlightowy.
ach no nie mogłam się opanować - spojrzałam jak odzyskujesz pozycję samca alfa, na Twoją całą stanowczość i w ogóle :) i jakoś tak...
hehehe tytuł, że tak powiem przedni ;)
co do mnie, to tak tylko tu wpadłam luknąć temat, w którym wcześniej lukałam myszaty avik z racji wspomnianej fascynacji ogonkowej... tak poza tym to nie jest zbyt odpowiednie miejsce dla mnie, ponieważ kiepsko znoszę ten serial - tak więc raczej stąd wybywam, a Ty czuwaj czujnie nad bezpieczeństwem króla ;)
To forum dawno już przestało zajmować się serialem (nie licząc tasiemca z cyklu 'radosna twórczość forumowiczów', teraz głównie dowcipy, rozmowy o niczym i temat Myszy.
Ad tytułu:
leży i kwi... ekhmmmm, czeka na lepsze czasy.
Ech, Królu, tak dbasz o swój królewski wizerunek, że zamiast doglądać swych wiernych, napędzać sobie nowe pospólstwo to Ty nas wręcz zdradzasz... ;
Ekhemmmm, że niby co?
Siedzę po prostu na LMI, a ML doglądam z ukrycia.
Pospólstwo przylezie dopiero po jakiejś powtórce serialu, teraz nie ma na to szans:(
Piszę to co zaobserwowałam... no właśnie: siedzisz na LMI...
Pospólstwo przydałoby nam się teraz, nowa krew zawsze to jakiś wstrząs dla społeczności, powiew świeżości i żywsze zainteresowanie forum ;
Spoko, przez LMI nowa krew trafiać będzie także i do nas.
Nie bój żaby - żaba we wodzie - jak wiadomo nie bodzie.
haruka, a Ty nie powinnaś używać pełnego tytułu? Wypada tak skracać?
...a poza tym taki ładny tytuł nie powinien się marnować ;)
Mój tytuł brzmi Haruka13, za skromna wampirzyca ze mnie by nadawać sobie dodatkowych tytułów, które może innym bardziej się należą, poza tym mamy już tu swojego Króla i Królową, po co tworzyć dodatkowe osobistości? ;
Ale mi chodziło o Regisa - że zwrot "król" to jedynie skrót od pełnego tytułu.
Zatem wpadaj częściej, na pewno znajdziemy wspólne tematy... poza tym ubezpieczyłam się już w szwedzki horrorek i tylko czekam na jakiś dobry wariant napisów do niego... ;
Nie no, niezaspecjalnie obserwuję. Po czasie mi się przypomniało zajrzeć powtórnie, a jak zajrzałam, to cos tam skrobnęłam, bo trochę było do mnie, więc wypada odpisać.
To chyba sygnał dla mię abym opuściła na dziś to przemiłe towarzystwo...
Za dużo dziś pomyłek i przeprosin...
Zmykam zatem, podładować bateryjki...
Do miłego... ;
Królu, odpowiem Ci na blogu, jak mój mózg będzie zdolny do przetworzenia informacji... dziś już go wyłączyłam ;
Widziałyście to?
http://www.youtube.com/watch?v=LutxZiFExKI&videos=SV_N0RVfG_g
Ciekawe ile mu zapłacili za świrowanie pawiana?
Jest jeszcze scena, w której dostaje lizaka, po czym chowa go do kieszeni.
http://www.youtube.com/watch?v=wefgWljfpKw
Dobre, ale najlepsze jest 'w imię Ojca.....':
http://www.youtube.com/watch?v=qmO8ZNt3z_s&feature=related
Koszmarnie śmieszny ten lizak. Ale generalnie mało śmieszna taka promocja i fotografowanie się z laskami, które trzeba łapać zębami za szyje. Fuuuuj!
Ano Fuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjj.
Powinien zjeść tego lizaka, jakby mu się kieł złamał, byłoby dopiero zabawie.
jak potem wyjmie z kieszeni, to będzie więcej smaków...
<skromnie jednak liczę na następne fuj>
No robią z niego osła ;P więc chyba dla niego to niezbyt zabawne ;P
ok, dobrze, tośmy sobie w wielkich bólach wymienili pare inteligentnych zdań... więc z czystym sumieniem można opuścić ten padół...
miłej nocy i miłego dnia ;)
Coś mamy dzisiaj zastój. Też się oddalam.
Dobrej nocy, dobrego dnia Eleo.
Dobrej nocy, dobrego dnia, Regis.
Dobrego czegokolwiek, czas spać, bo nas ŚWIT zastanie i będzie niewesoło;P
Nie pomoże nawet zioło czy błęęęęęęęęęędne koooooooooołoooooooooooooooooooooooo!!!
Na koniec kawał:
Jaka jest różnica między białą a czarną krową?
Biała zwykle ryczy: 'muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu', a czarna: 'Muuuuuuuuuuuuuuuuuu, MAN!'
I udać się do legendarnej już trumny;P
Ad osła - prawda, tyle, że mu za to słono zapłacili.
Ad padołu - to też jakże prawdziwym się wydaje.
Witam wszystkich! Wróciłem, aczkolwiek nie na długo...
Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?
Ad. Regis
ten awatar powaznie kłóci się z moim wyobrażeniem o Tobie
Witam witam...
Temat myszy widzę wczoraj był obecny:P
Hie hie
Ad. Regis - To skrzydlate coś to przecudne stworzenie ( zresztą jak ja ) ;)
A To Twoję przyprawia mnie o gęsią skórkę i dreszcze...ale z pewnością nie są one spowodowane podnieceniem :