syf! to ty masz w głowie! albo za dużo wampirów albo za długo z mikką przebywasz! xD
NIKO
Widać,że Viktor w tym temacie jest oblatany.To co przedstawil to jest tylko opis sytuacji.Ciekawy jestem Twoich wniosków co domożliwości rozwiązania tego węzła gordyjskiego. Mnie się wydaje,że nitki biegną do
Waszyngtonu i chyba też do Moskwy.Może się mylę. xD
zgadza się! Z jednej strony mamy USA które przy pomocy swoich żydowskich przydupasów testuje swoje nowoczesne zabawki! Ot choćby broń chemiczną użytą pare miechów wstecz na ludności cywilnej w 21 wieku! przy jednoczesnym ratyfikowaniu konwencji Haskiej (z czym się nie zgodzę a za co mnie takie debile jak ów sekciarz na tym forum nazywają wszechpolakiem! ale i tak jestem zdania że prawda sama się obroni :)) z drugiej zaś Rosję która wspiera kraje Arabskie ze względu na stałe ceny ropy (które pozwalają Rosji na funkcjonowanie bo bez tego dawno by się rozpadła ot choćby ostatnio wkroczenie do Gruzji pretekst do utrzymania tamtejszych rurociągów) oraz dogryzanie Amerykanom to jedyna możliwość jaka ostała się Rosji po upadku ZSRR (jak wy tamtych wspieracie to my tych :))
Po pierwsze: gówno prawda.
po drugie:
Sam jesteś debil. Może przesadziłem z tym wszechpolakiem (wykształcenie i znajomość problemu temu przeczy), ale do ONR-u czy NOP-u to by cię z twoim zaściankowym nacjonalistycznym faszyzmem przyjęli na bank.
Ad office'a 2007 - to jest syf. Niedorobiony pakiet, który dopiero po kilku SP stanie się zdatny do czegokolwiek.
po pierwsze to znów pierdolisz głupoty! zarzucając mi kłamstwo
to co napisałem jest prawdą i cokolwiek byś z tym nie zrobił jakkolwiek byś chciał to zamazać, wymazać nie uda ci sie bo to (ktoś kiedyś napisał że prawda jest jak gówno) zawsze wypłynie na wierzch! możesz sie z tym nie zgadzać ale to jest jeban... prawda!!! ale widze że wy buraczani warszawiacy macie problem z pojmowaniem prawdy! (jeszcze więcej natwórzcie sobie IPN-ów) to sie okaże za chwilę ze to ten wasz belwederski buras przeskoczył przez płot i obalił komunizm!!!
po drugie znów pierdolisz!
MS Office jest najlepszym pakietem biurowo domowym! najłatwiej przyswajalnym i jednocześnie najbardziej funkcjonalnym! gdyby nie ten niedobry MS to do dziś sekciarzu pisał byś w notatniku a o arkuszach kalkulacyjno prezentacyjnych mógłbyś jedynie pomarzyć!!
Matko! Ależ sobie ważne problemy wynaleźliście, obydwaj! Jeden drugiemu będzie wciskał jaki to obeznany jest w historii stosunków żydowsko-arabskich! Nie macie ciekawszych tematów do rozmów? A to co się dzieje na naszym rodzimym podwórku jak zwykle jest pomijane, przemilczane i niekomentowane...
Zejdźcie na ziemię i rozejrzyjcie się wokoło, może coś Wam właśnie umyka zupełnie niedostrzeżone?
I dosyć tych kłótni!
Vampire solidarity: Rah! Rah! Rah! :
może coś Wam właśnie umyka zupełnie niedostrzeżone?... pewnie mysz.. albo kot który goni mysz:D
Kto z Was zna jakiś skuteczny sposób na podładowanie baterii? Padam...
Siły mnie opuszczają w zastraszającym tempie... czyżbym dostała się pod "opiekę" jakiegoś wąpierza energetycznego, czy jak ich zwał?
W grę nie wchodzą żadne używki i dopalacze!
Tylko "bezpieczne" metody ;
Hmmmmmmmmm, 'wąpierze energetyczne' to pasożyty, które należy tępić z całą zajadłością.
Apropos wampirów. Przeszłam dziś całe maltańske zoo. Byłam w słoniarni, obejrzałam słonia-geja o dziwnych skłonnościach (serio!), wystawę motyli (cudowne zwierzęta) oraz wystawę zwierząt nocnych lecz najbardziej zainteresował mnie Nietoperz wampir ( http://pl.wikipedia.org/wiki/Wampir_zwyczajny ). Malutki, ale ciekawy. I potrawfi biegać i skakać! A na dole jego 'terrarium' stała miseczka z krwią. uhuhu ;]
To w Poznaniu mają wampiry?
Jeden szkopuł - nie wbijają kłów, ino nacinają nimi skórę takiego ssaka (głównie bydła, jeleniowatych i świniowatych), następnie spijają krew z rany.
Znanym wśród wampirów zjawiskiem jest dzielenie się pokarmem z innymi członkami stada. Odbywa się to w ten sposób, że po przybyciu do miejsca noclegowania te nietoperze, którym z jakichś powodów nie udało się pożywić krwią, "zaczepiają" współtowarzyszy domagając się krwi, a ci zwykle przekazują im część swojej zdobyczy. Jest to jeden z wielu opisanych przez etologię przykładów altruizmu odwzajemnionego wśród zwierząt. Nietoperz, któremu nie udało się polowanie mógłby nie przeżyć do następnego polowania, a w każdym razie znacznie spadłyby jego szanse. W istocie zjawisko to jest korzystne dla wszystkich członków stada, w przypadku bowiem nieudanego polowania liczyć mogą na pomoc innych. W ten sposób stado wspólnie zwiększa swoje szanse przeżycia.
"znanym wśród wampirów zjawiskiem jest
dzielenie się pokarmem z innymi członkami stada.."
...i niesmak pozostanie... ;)z humanitaryzmem to to nie ma nic wspólnego...ale za to jakie poświęcenie 'członków stada'
chrrrsss Regisss!
Ale szczerze to myślałam, że te nietoperze wampiry to większe bestie, a one są wielkości dużej myszy ;
Ich wielkość jest przerażająca, ale mają urocze pyski. Co innego te maciupkie wampirki: http://www.pajmon.com/wp-content/uploads/2007/04/nietoperz.jpg
VVVVVVVVVVHHHHHHHHHHHHHHRRRRRRRRRRRRRRRRR!
Himi, gdzie jesteś jak Cię nie ma?
Coś ostatnio rzadko tu zaglądasz... podobnie jak ja, ale z góry ostrzegałam, że będę miała pracowity okres w swoim żywocie...
Ale jestem na bieżąco z rozmowami, więc spoko, wszystko ogarniam jak na razie ;
Witaj Haruka!
Gdzie ja jestem? Tam gdzie wampiry lubią najbardziej – w chłodni. ;
Live long and prosper.
O, kogóż to moje zaspane oczy widzą?
Himi, dawno Cię nie było.
Ad Haru:
primo:
nietoperze są zadziwiające, jak pisał Kazik /a wcześniej Grześkowiak i Silna Grupa pod Wezwaniem/:
'Gacopyz. Gacopyz panie, to mówią, ze to mysa, ze to tako mysa, co świeckę w kościele zjadła i wniebowstąpienia dostąpiła. A to nie je mysa ino gacopyz.
To je punie nadpsyrodzóne. Nadpsyrodzóne, to głową na dół śpi! Jakby cłowiek tak kłónia głową na dół powiesiół, to nie łuśnie. A jak by nawet łusnął to zdechnie. Bo mu krew do głowy pójdzie i żyłka mu w mózgu pynknie. A to je gacopyz, punie to nadpsyrodzóne!
Ino mściwe punie, mściwe. To ło tym nawet napisali operetkę "Zemsta gacopyza". Punie, to sie we włosy wkrynco. A juz nie daj Punie Boze, jak tako śkarada nad krowom pseleci, łone krowie to cołkiem mleko łodejmo.'
A może to nie o nietoperze /czy gacoperze/ chodzi w tej ludowej przyśpiewce? Tylko co tu ,do kroćset, robi to MLEKO?? Czyżby sysun jakowyś do krasuli poćciwej się dobrał?
Vampire solidarity: RAH! RAH! RAH!
Jestem też na Let Me In.
OK. pojawiasz się i znikasz jak ten Murzyn na pasach.
Ad filmów: widziałaś 'Uzależnienie'?
Vsssssrrrrrrrr!!!!! Dlaczego ten poprzedni post wylądował tam gdzie nie powinien!!!! :
Ad wilkołactwa (auouuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!):
Nie przechodzę na żadne wilkołactwo (apage!), tylko zapisuję się do Lupidae (swego czasu była o tym mowa na LMI) - dosyć mam tego, co wyprawiają co poniektórzy osobnicy Homo sapiens (czyżby?) sapiens (czyżby?). Klan hien odpada - samce mają przesrane.
Ad krwi i kości - od zawsze, Himi, od zawsze.;
Ad wikołactwa:
Uffff.... Kołek z serca, Regis. A już myślałam, że nas zdradzasz i obrastać w sierść zaczynasz. ;
Kogóż ja widzę w naszych skromnych progach! Dawno Cię nie było. ;[
Co do obszerności naszych postów, przejrzyj kilka starszych tematów. Sporo było wypracowań. ;]
Vampire solidarity: Rah! Rah! Rah! :
grodze sie!! to stąd ta absencja! mam powoli dosyć latania po wszystkich "kastoramach", "budo marketach" "lirojach" "praktikerach" i wielu innych! :)
a swoją drogą coś ostatnio nieżywe jesteście!? :D odkąd „sekciarzowi pozwolono wejść” :) muhahah
a chciałem napisać nieruchawe ! 8D z głowy mi znów wyleciało że to tutaj są panny od patelni! ;D muhahahha
muszę bo mi jakieś „kutasy” obsadzone miesiąc temu tujki pokradły! normalnie co za ludzie!? O.o wiem ze to chu.. da dla desperata ale przynajmniej widac że coś sie dzieje! I jest właściciel!
Jak "pożyczyli" to i oddadzą tylko musiałbyś poszukać samemu swoich thujek i upomnieć się delikatnie o nie :
a bo wy tam jeszcze wojny o miedze prowadzicie?! ;D ot radosne życie na wsi! ;)
Ech, a cóż to za stereotypowe myślenie przez Ciebie przemawia?
Wojny o miedze i trzy palce dawno mamy za sobą ;
panna! jeszcze dzisiaj widziałem walkę na Podkarpaciu w Faktach TVN (masońska telewizja ;) buhahaha) o przysłowiową miedzę ! dwóch rodzin i szli ostro nawet wójt nie dawał rady z policją! SZOK!
a co tam walczyć ze złodziejstwem kradną wszyscy na około (wiem takie myślenie prowadzi do nikąd) to trza sie przyłączyć i robić tak samo!
dawaj! tylko żeby to nie było jakieś WOLSKIE bajanie ! :D
a mój właśnie strzelec! ;) stąd chyba te strzały xD buhahaha
Uwaga, oto nowy hymn...
I
tylko godło konstytucja polskimi zostało
dobra Polski demokraci za bezcen sprzedali.
pora młodym tu zarządzać by chleba starczało
a kolesi i złodziei z wszystkiego rozliczyć.
Ref:
dać,dać młodzieży do rządzenia władzę
tylko oni Polskę z hańby wyprowadzą.
II
co dziadowie i ojcowie w trudzie zbudowali
to kolejni ministrowie darmo obcym dali.
budżet pusty,nie ma kasy, kupa długu w koło,
już niedługo przyjdą czasy - będzie nie wesoło.
Ref.
Dać, dać młodzieży...