a tam nie pierdol! :D bo zamierzam przyjechać z tymi zdjęciami do ciebie! czarnej polewki nie dostanę?? :D buhahahah
Czarnina murowana a do tego kaszana na stół :D:D:D:D:D
I do tego wyjechałbyś z dwoma sztukami wideł w plecach: jedne ode mnie, drugie od mojego tatulka :D
O masakra! Skoro lubisz powidła to powinieneś wiedzieć, że ta nazwa odnosi się tylko do przetworu z rzeczonych śliwek! To taki dżem ze śliwek. :
wiem! widze co roku jak moja babcia je robi! :D uwielbiam szczególnie zimą! albo do naleśników w piątek! xD
Nie ';sekciarzowi pozwolono wejść', błaźnie, tylko 'sekciarz wszedł, zadomowił się i rozruszał towarzystwo'.
Ejże!!! I mówisz, że takie praktyki dają efekt? Że te małe mądrale nabierają się na szyszki lub mokre szmatki?? O-żeszku włoski!!! :
Hejo, właśnie mam cichy zamiar się pożegnać... dziś sobie nie pogadamy Królu, a szkoda!
A stałosie, że Himi ma patent na bliskie spotkania trzeciego stopnia z latającymi mychonami i ja o tym patencie dopiero teraz się dowiadowywuję ;
Miłych łowów na 'gacopyrze', Haru.
Darz bór! (tyle, że nie zawsze to jest bór):
Dzięki Królu i wzajemnie... odłączam się od mojej bateryjki, czas na... ech, niech to będzie tajemnica wampirzycy ;
jeżu mam słabość do tej kobity na twoim awie! ech... (normalnie mimo woli, odruch niekontrolowany i klikam w ten obraz jak opętany xD)
Nie będę cytował niejakiego Legiona. Niech to zostanie tajemnicą dla dobra FW.
klik! i takie ech... (ale ech z głosem zawodu bo tam nic więcej nie ma ;)) normalnie jestem uzależniony! wieź załóż jakiś topic na swoim profilu o niej to ci fotki podeśle bo mam od groma! zrobisz mi dobrze przynajmniej! xD buhahahahaha a ja ci mogę patelnie kupić za to! 8D ot taka obopólna korzyść! ;)
Viccccccccccc! Teraz w cholere nie zasnę!
Czuję się brudna! Jak mogłeś!
Buuuuuuuuuuuuu puszczam pawia!
Ta zniewaga krwi wymaga, zboczuchu!
No i nietoperze poszły się czochrać o drzewo.
Vshrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:
O właśnie!!!
Zdrowa zmiana tematu się przyda! Zdecydowanie!
Przypomniała mi się ważna sprawa! Potrzebne mi informacje od kibiców piłki nożnej o niejakim klubie Real Madryt... kiedy toto zdobyło jakieś wyróżnienia na skalę europejską, puchar jakowyś czy inne naczynie?
tylko Barcelona!! zdobyła w tym roku potrójną koronę! puchar króla! puchar kraju i puchar ligi mistrzów ! Real jest cienki jak zupka ogórkowa mojej mamy! xD
Dobra, Vic, ja pytam poważnie!
Potrzebne mi to na zaraz.
Barcelonę odpuść, nie wiem co za gogusie tam latają... :D
gogusie to w Manchesterze z płaczkiem na czele! :D
chyba dzisiaj przeholowałem jutro w robocie będą mnie zbierać :D ale co mi tam! ;) raz sie żyje! :D
Dobra, widzę, że wiele z Tobą w tym temacie nie wskóram... idę sobie więc, robić swoje, znaleźć informacje itp.
Żegnam ozięble jak na wampirzycę przystało ;
żegnam gorąco! xD jak na Victora_Delacroix przystało!!!
a swoją drogą nie zadałaś pytania a oczekiwałaś odpowiedzi na temat Realu! O.o
jestem opętany bo wciąż sie łapie na niekontrolowanym wchodzeniu w ciebie! :D buhhahaha! idziesz spać brudna?! O.o to taki jakiś nowy zwyczaj u was czy może od cieli wam wodę!? :D a studnie zasypali!? xD
No jasne! Ja tu czekam na jakąś obronę a Ty sobie idziesz?! Nic nie powiesz na jego słowa? I to wobec mnie, Twojej przybocznej straży? Królu!!!
Sprawdź wiadomość na privie.
Vic, opamiętaj się chociaż trochę. Wygrałeś wybory na 'krula błaznuff'?
Fajna surpsisa, Bulvie. ;]
Chyba wiem na kogo zagłosuję. Ale jeszcze chwilę się wstrzymam. ;
ja również zagłosowałem :D dziwi mnie jedynie 6 głosów! (6 userów toż to insult for me) a jestem na tylu topickach! ale i tak uznaje swój PR za skuteczny! ;)
na FW można się spodziewać wszystkiego ale werdykt w tym wypadku dla wielu nie będzie zaskoczeniem:)