Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o naszym kochanym serialu ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na kóre druga osoba musi na nie poprostu odpowiedzieć a potem zadać nowe :) a więc :
Jak nazywa się córeczka Jake'a ?
za Tommiego Lee ..
[ nie wiem jak się dokładnie odmienia (: ]
no to za kogo przebrany był Mouth ? ;p
za kolesia ktorego w 'Goraczce sobotniej nocy' gral John Travolta:P ( nie wiem jak on sie w filmie nazywal :P )
co chciala ukrasc ze sklepu Brooke, co potem sprezentowal jej Felix?
biustonosz;P
Jaki zespoł był widoczny na drzwiach peyton gdy zapisywała haley??
(mam nadziejej ze wiadodo o co chodzi)
Na pewno Fall Out Boy, nie wiem czy coś jeszcze
Kogo Nathan widział w rzece w dniu wypadku (przynajmniej tak mu się zdawało)?
Widział KITHA'A
a pytanko hmmm....
a moze ....
co miala napisane brooke na sukience na balu w 4 serii i czym miala to napisane i kto to napisal??
*:BUZILOE:**:BUZILOE:**:BUZILOE:**:BUZILOE:**:BUZILOE:**:BUZILOE:*
miała napisane coś w stylu ' szmata ' albo ' zdzira ' [ różnie tłumaczą xD ] przez Peyton. i to chyba było zrobione ultrafioletem xD tz. w świetle ultrafioletowym było widać xD [ tak mi się wydaje (: ]
co wtedy powiedziała Brooke ? (:
Co do mojego wczesniejszego pytania o zaspół na drzwiach Peyton to był to Nada Surf.
A Brooke powiedziała wtedy "Zależy jej"
Jaka była historia spotkania Chrissa Kellera w drodze po Moutha w 4 sezonie??
Czyli dla sprostania,kto zawinił(li),co się stało??
Brooke wtedy prowadzila a wszyscy spali i wtedy palila sie lampka ze paliwa brakuje i w pewnym momencie samochod zgasł a a gdy sie wszyscy sie pytali co sie stalo zauwazyli ze swieci sie lampka i pytali sie od jak dawna sie swieci ona powiedziala ze od dawna i nie mowila bo jej sie podobala :)
a jak przy tym jestesmy to do jakigo miasta jechali wtedy ??
Honey Grove,Texas.
No to jak wciąż przy tym odcinku to:
Jakie słowo pomylił Mouth w smsie a jakie mialo byc??:)
' Mam zaparcia ', coś w tym stylu ;D
a miało być ' potrzebuję wsparcia ' xDDD
co się przydarzyło Shelly na jakimś obozie kościelnym ? xD
Związała się z chłopakiem, który po obozie traktował ja jak powietrze
Jaki kolor miało łóżeczko z dzieciństwa Lucasa, które potem Dan wyremontował dla córki Karen?
chyba czerwone ;]
w ktorej rubryce umiescil Lucas Nathana gdy po wyjezdzie z Tree Hill Keith zrobil taka jakby tabelke z powodami ponownego przyjazdu do TH i powodami pozostania??
Po stronie powodów do powrotu do Tree Hill, a łóżeczko było białe
Co według Rachel Nathan ma podobne do Coopera? Było to jednym z powodów dla którego sie zainteresowała Nathana.
za to ze nathan przez nigo (niby ) prawie sie zabil
latwe :
Jak miał na imie chłopka brooke w czwartej serii podpowiem ze poznała go dzieki clean tean
podczas imprezy pożegnalnej (:
i trwało to chyba 60 sekund xD
kiedy po raz pierwszy Haley i Nathan się ze soba przespali ?
uuuu... to prościzna. przespali się po ślubie czyli w ostatnim odcinku 1 serii.
a pytanie to.......może: kogo gra w OTH kenzi czyli ta narzeczona chada
chyba nikt nie wie, ale było to coś takiego gdzie zmieniła się tylko pierwsza literka jej imeinia
Jaką piosenkę Haley zaśpiewała na tym koncercie gdzie grali wszyscy wykonawcy, których piosenki znalazły się na płycie "przyjaciele z przywilejami"?
Bo kiedy Haley wrociła z trasy nie miała gdzie mieszkać, a Brooke nie starczało na czynsz
Za kogo wzniosła toast Rachel na weselu Haley i Nathana?
Coopera:) (cay jak to sie pisze :))
Czego bała się Haley??
Co zamalował Nathan na scianie po jej wyjezdzie w trase koncertowa ??
Coopera:)
Czego bała sie Haley ??
Co zamalował Nathan na scianie w ich domu po jej wyjezdzie w trase koncertowa ??
Haley bala sie klaunow, a Nathan zamalowal na rozowo(haley nienawidzila tego koloru) ich 'portret'
dlaczego Lucas i Nathan pobili sie na rozpoczeciu sezonu koszykarskiego?
Bo Lucas powiedział, ze Nathan jest jak Dan ??
To o to chodzi ??
Kto pojechał z Lucasem do Haley jak była w trasie konertowej?
1)Pobili sie chyba przez Haley,Lucas do niego powiedział ze zachowuje sie jak Dan(Nathan nie chcial wtedy pogodzic sie z Haley).
2)Brooke
Co powiedziala Bevin udając Rachel kiedy jechaly na mistrzostwa??(jechaly samochodem i nie mialy co robic)
Bevin powiedziala :
- "Hi my name is Rachel and i have a red hair " czyli "czesc mam na imie Rachel i mam rude wlosy "
Pytanie...Jak nazwala sie Brooke w swoim pokoju gdy opowiadala Erice o tym ze jest rodzice wszystko sprzedaja ( 2 sezon) ?
nie jestem pewna ale chyba brooke .
Kiedy w tv będzie leciał 1 odcinek 5 sezonu ?
2stycznia..w koncu:P:)
gdzie peyton miala wyjechac na cos w stylu 'szkolenia' muzycznego? <koniec 4 serii>
chyba no Nowego Jorku
Jak miała na imię dziewczyna, która mówiła matce że Brooke jest jej przyjaciółką choć wcale tak nie było? Wydało się to podczas strzelaniny
Odpowiedż na pytanie gdzie wyjechała Peyton na staż jest błędna, staż odbywał sie w Los Angeles, Brooke takze tam ''spędzi'' te wakacje.
Poprawka: psycho Derek nazywał się Ian Banks.
Lukas spędził czas z Glendą.
Jak nazywała się zmarła dziewczyna Iana?
O sorry,no tak.Z rozpędu napisałam:D
Zmarła dziewczyna Iana nazywała się Maggie Watterson.
Jak doszło do wypadku w którym zmarła Maggie??
Maggie zginela w wypadku samochodowym .
Jak Brooke Haley i Peyton nazywaly sie nawzajem na pizamowej imprezce u Haley ?
No zginęła w wypadku samochodowym ale ja zadalm pytanie jak do tego doszło??Co takiego zrobił Ian ze doprowadził do tego wypadku?
O ile dobrze zrozumialam to chodzilo ci jakimi wyzwiskami siebie nawzajem obrzucały??
To tak:
-Wredna suka
-Dziwka
-Kłamczucha
Wypadek nie był oczywiście pokazany ale Ian opowiadał o nim w więzieniu Brooke i Peyton.Jaki był wtedy dzien,co sie stało.
maggie nie była wogule w tym serialu ... tylko to był szntaż żęby Ian wkońcu dał spokój peyton ...
Gdzie kręci się obecnie one tree hill (prawdziwa miejscowość)
No nie było jej w serialu pokazane ale to była prawda przeciez.
Maggie istaniała.Przeciez Brooke nawet znalazła w Internecie wszystko o nim(Ianie),jak sie naprawde nazywa i pokazana była Maggie,to dziewczyna podobna do Peyton która zginęła naprawde w wypadku samochodowym,to nie był zaden szantaz.
Chcialy od niego usłyszec prawde.
Serial chyba jest kręcony w Wilmington.
Co Brooke wymysliła gdy Rachel przyłapała ja na przymierzaniu 'poduszki' ciążowej???
Że planuje zrobić linię odzieży ciążowej
Co Nathan odpowiedział Rachel kiedy ta zapytała go czy gdyby Haley nie była wciąży to czy ona miałaby u niego jakieś szanse?
Powiedział "Nawet przez chwilę żadnej".
Co zrobiła Brooke gdy myslala ze Derek(Ian) jest facetem Peyton??
Ostro pocałowała Iana przy Peyton i Lucasie.Moje pytanie:kolor sukienki mamy Peyton, którą założyła na jeden z balów. Sukienka została poplamiona.