Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o naszym kochanym serialu ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na kóre druga osoba musi na nie poprostu odpowiedzieć a potem zadać nowe :) a więc :
Jak nazywa się córeczka Jake'a ?
Z Taylor (siostrą Haley) w domku na plaży, podczas jakiejś imprezy.
Gdzie i w jakich okolicznościach po raz pierwszy pocałowali się Haley i Nathan?
Przed domem Haley kiedy Nathan przyszedł ja przepraszać.
Kogo wybrała Brooke w wyborach wymarzonego chłopaka w 3 sezonie?
Bo chciała zrobić na złośc Rachel.Tzn. Brooke dowiedziała sie ze Rachel chce go wybrac więc ona ją wyprzedziła.
Zwrócić do sklepów ciuchy, które miał na sobie, zrobić sobie zdjęcie z jakąś obca dziewczyną, wyciągnąć ileś kasy z fontanny... to chyba wszystko.
Jaki kolor miały małe kwiatki, które rosły na plaży w miejscu gdzie Nathan i Haley zwięli slub i które Haley tak lubiła?
Nikki.
Chyba juz nie ma co wymyslac bo te pytania byly podawane ze 100 razy jak tak to czytam.
Nie było pytania, więc może ja zadam.Skoro jesteśmy przy aukcji "Boy Toy" to kto kupił Tima? i jaka śmieszna pomyłka z tego powstała?:>
Deb kupiła Tima żeby pomóógł jej posprzątać łazienkę.On to źle zrozumiał i sie rozebrał a wtedy przyłapał ich Dan :P
A co do odpowiedźi to może:
W jaki wzorek były majtki Tima?
Panterka, no w sumie to taka zebra raczej, w każdym razie śmieszne :p
Skąd pochodził Andy? Jakiej był narodowości?
Nie wiem czy to o ten bal ci chodzi ale na jednym z balów królem został Nathan a królową Haley.
Na jaki kolor Lucas przemalował drzwi swojego domu po tym jak Brooke przespała się z Chrisem Kellerem?
to on je wogle potem przemalowal??:P na bialo??:P
dlaczego brooke mieszkajac z karen dostala szlaban?
Hmmm...chyba za to, że wróciła do domu pijana i w połowie nocy xD.
No to skoro jestesmy już przy tym szlabanie to co musiała robić za kare i kto jej w tym pomógł? xD
Hmmm...chyba za to, że wróciła do domu pijana i w połowie nocy xD.
No to skoro jestesmy już przy tym szlabanie to co musiała robić za kare i kto jej w tym pomógł? xD
no tam takie rozne prace domowe... posprzatac ogolnie:P i pracowac w kawiarni no a pomogl jej oczywiscie Lucas;)
skad wrocila Brooke na poczatku 3serii?
Z wakacji, na których była z rodzicami (o to chodzi?)
A jeśli jesteśmy przy tym temacie to z kim Lucas spędzał czas podczas nieobecności Brook?
Chyba z Peyton bo tylko oni zostali w wakacje w domu
Kto pocałował Haley na balu przebierańców?
za Batmana :P
Jakiej częśći garderoby użyła Brooke aby naśladowac Erice na wyborach?
szkarpetki:P
w jaki sposob Brooke dowiedziala sie o 'zwiazku' Peyton z Lucasem(zaraz po wypadku Lucasa i Keitha)?
Początko nie przyznawała się, że ich widziała, dopiero potem to się wydało kiedy rozmawiała z Peyton.
Na jakiej części ciała Dan miał rozległe oparzenia po pożarze salonu? Właściwie nie ma o tym mowy w filmie ale było to pokazane w jednym z odcinków.
Na plecach.
Co zrobił Chris podczas nagrania z Haley piosenki "When the stars go blue", podpowiedź Haley przez to spóźniła się na bal, podaczas którego została razem z Nathanem królową balu?
Zatrzymał zegar
Czego nie potrafi robic Peyton? Było to w 4 sezonie kiedy byli dobrani parami i opowiadali sobie o sobie, ona była w parze z Nathanem.
Turner?? albo jakos tak:P
kurcze... pomysly na pytanie sie koncza... :P
w jaka gre zawsze gral Nathan (na konsoli chyba:P)??
Turner...albo cos takiego:PP
koncza sie pomysly na pytania powoli:PP
dlaczego Gigi zerwala z Mouthem?
Kto ukradł test z rachunków i dlaczego (CHODZI MI O TO POD KONIEC 4 SERII ) ??:))
a ODPOWIEDZ BYŁO : DLATEGO ZE ON JUZ KONCZYŁ SZKOLE A ONA BYŁA PIERWSZOKLASISTKA :))
Pytanko jeszcze raz kto ukradl test z rachunkow i dlaczego ?? :)(chozi mi o koncowke 4 serii )
RejCzeL:D bo Brooke miala nie zdac..taki jakis tam przekret byl...:P
W co gral NejTan:P(na konsoli chyba)??
W koszykówke oczywiście
Czyją przykładowa wypowiedz pokazano ucznią przed nagraniem do kapsuły czasu? Mam na myśli to z czyją wypowiedzią kasetę im puścili
Whitey'a.
Jaki film puścił przez przypadek Skills na imprezie po wygraniu mistrzostw? Chodzi mi w domu Nathana pod koniec 4 serii :)) Pozdrowionka :*
SexTape:D (Brooke and Nathan w roli głównej xD )
Co Peyton miała namalowane na ścianie nad łóżkiem już w 4 serii gdy jej pokój był biały(po psycho Dereku;]) ?????????
Psa jakiegos chyba PitBulla!!!!! TO PYTANIE BYŁO JUŻ WCZEŚNIEJ POWTARZACIE SIE!!!!!!!!!
Tak??No sorry.Nie sledze tego tematu codziennie bo i nie mam na to czasu.Jak wiesz ze sie powtarzało to daj szanse komus odpowiedzies kto nie widział takiego pytania.
Gdzie kolejne pytanie??
Za karę, bo revensi ciągle przegrywali i nie umueli ze sobą współpracować.
Kto pojechał razem z Brooke na ten konkurs rogue vogue? (dodam, że te osoby ją tylko tam odwiozły a potem musiały pojechac szybko w inne miejsce)
Haley and Peyton :)
A PYTANKO nie wiem moze....
Ktory z braci (Nathan i Lucas) mial wade serca i po kim ??:))??
Jakieś strony erotyczne i zdjęcia Peyton.
Kto pomógł walczyc Peyton z psycho-Derekiem za pierwszym razem??
Lucas i prawdziwy Derek
Za co wściekł sie Nathan na Haly po tym jak się przespali ze sobą jak się pogodzili kiedy Haley wróciła z trasy?
Za to ze wtedy nie wziela srodkow antykoncepcyjnych
kto mieszkal w mieszkaniu nathana po tym jak haley wyjechala w trase koncertowa a nathan przeniosl sie do domu swoich rodzicow? moze troche dziwnie sformuowane ale chyba bdziecie wiedziec ocb??:P