Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o naszym kochanym serialu ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na kóre druga osoba musi na nie poprostu odpowiedzieć a potem zadać nowe :) a więc :
Jak nazywa się córeczka Jake'a ?
Narkotyki dawał jej Rick...:)
Gdzie Kieth trzymał klucz do w pewnym rodzaju sejfu do kisiegi oszustw Dana??????????
Pazdrawiam:)
o te skrzynke depozytowa Ci chodzi?? on chyba nie mial klucza... bo dan przez to ze zostal burmistrzem mial dostep do roznych akt i dzieki temu dowiedzial sie o tym depozycie Keitha... to chyab jakos tak bylo:P
hmmm... Lucas dal w 4serii Glendzie swoja ksiazke, pozniej gdy Peytn z nim rozmawiala Glenda podeszla i poinformowala Lucasa ze doczytala do 10 rozdzialu, Peyton zapytala sie o jaka ksiazke chodzi... i jaki(falszywy) tytul podal jej Lucas?? mam nadzieje ze zrozumieliscie:D:D:D
'Wielki Gatsby'
Moje pytanie: po przyznaniu się trenenerowi Lucas miał ograniczony czas grania w meczach.Do ilu minut było to ograniczenie?
do 15 minut
jeśli chodzi o jedno z wcześniejszych pytań to Dan znalazl ten klucz za zdjęciem Keitha i Dana z dzieciństwa
Moje pytanie: kto był podczas strzelaniny w pokoju korepetytorów? Wymień chociaż 5 osób
Rachel,Mouth,Abby,Marcus,Haley...
Dlaczego Jake nie zgodził się w końcu wyjśc za Peyton?
hmm no na przykład do jedmrgo z konkursów Mouth pomógł jej układać horeografię
Gdzie uczniowie urządzili imprezę po strzelaninie?
w hallu szkolnym tam gdzie m.in. zginal jimmy
kto wtedy nie chcial tam pojsc, a pozniej nie byl w zbyt dobrym 'humorze'?
Lucas oczywiście
Po kim Nathan odziedziczyl swoje drugie imię? (podpowiedź: jego drugie imię to Royal)
Karen poznała Andy'ego na zajęciach , był jej nauczycielem
W jakim języku Felix mówił do Brooke gdy pływał w jej basenie w 2 sezonie ?
mówił po hiszpańsku
do kogo należała firma, która instalowała kamery w salonie Dana?
To była firma Andy'ego
Dlaczego Anna była wściekła gdy dowiedziała się że Lucas nie chce sie już z nią spotykać ?
bo myślała, że już nikt jesj nie chce, czy coś takiego
Co wymyśliła Haley co miało sprawdzić, że ona i Nathan lepiej zapamietają dzień swojego drugiego ślubu? Czego mieli nie robić?
Mieli nie uprawiać sexu az do dnia slubu....
Beznadziejne pytanie bedzie nie chce mi sie wymyslac:
Jaki kolor sukienki miala Haley jak spiewala w Tric "Halo"????
Pozdrawiam:)
sukienka była koloru czerwonego ...
A oto moje pytanie: Co musieli kupić Lucas i Nathan, by odebrać swoje ubrania z rąk " wieśniaków " (1seria)? głupie, ale nie umiem nic wymyślić ;/
nie pamiętam wszystkiego ale na pewno prezerwatywy i maść na chemoroidy
Dla kogo był przeznaczony materiał, z którego Brooke uszyła dla Haley sukienkę ślubną?
dla Karen, na jej slub z Keithem
co sprawilo ze Nathan jednak postanowil wygrac mistrzostwa stanowe(mimo tego ze Daunte go zastraszal)??
Haley powiedziała mu, że będą mieli syna i że on będzie musiał mu opowiedzieć jak to było i Nathan nie chciał żeby musiał się wstydzić przed synem.
Jak miała na imię modelka, która miała prezentować ubrania Brooke na konkurcie Rogue Vogue?
Bo stwierdziła, że na to (na karierę) będzie miała czas kiedy dorośnie, a teraz dopóki jest dzieckiem powinna się cieszyć życiem dziecka.
Jak miał na imię taksówkarz, który wozil ja w Nowym Yorku kiedy pojechała na konkurs rogue vogue?
Chyba nikt nie wiem, więc powiem, że ten taksówkarz miał na imię Douth. Kolejne pytanie...
Kto pełnił rolę konferansjerki podczas przedstawienia o tym jak poznali się Nathan i Haley, które zostało zorganizowane krótko przed ich drugim ślubem?
Zabrała ją do klubu.A potem Solaris przedawkowała i zemdlała...
Za co Brooke,Peyton i Haley siedzieli w areszcie?
Brooke i Peyton za "kradzież" ubrań zrobionych właśnie przez Brooke a Haley za to ze miala na sobie bluzkę z tej serii gdy policja pukała do drzwi;]
No to do kogo zadzwoniła Haley żeby ich wyciągli z paki??
nie mogła dodzwonić się do Nathana, więc zadzwoniła do Lucasa (:
po ile razy dzwonili Nathan i Haley [każde z nich] do Deb w dniu imprezy kończącej szkołe, by upewnić się, że z Jamesem wszystko w porządku ? ;D
Nathan dzwonił 6 razy a Haley 8 :)
Kto stanął w obronie Shelly gdy jakiś fagas z obozu zaczął ją wyzywac??
I komu sie oberwało??
Mouth stanął w obronie Shelly a oberwało sie temu kolesiowi.Ale mu Mouth przywalił:P
Jakie zdjęcie zrobiła Rachel Bevin gdy uczniowe spędzali ze sobą czas a na koniec robili własnie sobie zdjęcie??
Rachel zrobiła zdj. Bevin w męskiej toalecie (: bo Bevin chciała zobaczyć, jak to jest być facetem xD
więc, jak już tu jesteśmy ..
jakie zdj. zrobił Chase Brooke ? (:
na tle z rzutnika byly napisane slowa w stylu 'brzydka','niemadra','niewystarczajaco dobra' itd itp
jakie stroje przymierzal Lucas przed balem 'przebierancow'?:P
No to tak:jaskiniowaca,torreadora,kowboja,ninji,Elvisa Prasleya,Jacka Sparrowa;]...mozliwe ze o czyms zapomnialam:)
Hmm...Co powiedział Pete jak paczka grała w "I never..." w domku rachel??
Że nigdy nie przyłapano jej na samozadawalaniu
No to co powiedziała wtedy Bevin?
Że robi to cały czas xD
Widze ze z jednego pomysłu może wyjśc duużo pytan:)
Uwielbiam tą grę ;]
No to dlaczego Nathan wtedy wyszedł z 'salonu'??Kto za nim poszedł i o czym rozmawiali???
poniewaz, kiedy myslal o tym czego nigdy nie zrobil przyszlo mu na mysl, ze nigdy nie spedzil duzo czasu z Keithem. Poszedl za nim Lucas i rozmawiali o Keithcie oraz strzelaninie w szkole.
Co zrobila Brooke, aby ukrasc obraczke Haley (od razu po tym Haley poszla wziasc prysznic)?
Wylała na nia herbatę czy kawę.
Jakiego koloru sukienkę uszyła Rachel by pomóc Brooke??(lecz i tak uszyła ja dla siebie xD)
czerwoną
Co powiedziała przez sen Peyton kiedy pojechała do Jake i było to przyczyną tego że musiała wrócić do Tree Hill?
no coś związanego z projektowaniem ubrań chyba (:
jakiego koloru suknię miała Brooke, a jaką Peyton podczas balu maturzystów ? xD
peyton miala biala..a brooke... nie pamietam:P:P
jakie wyroznienie dostala Brooke i jej zespol na konkursie cheerlederek gdzie wygrala najwieksza przeciwniczka Brooke?
wyróżnienie za najlepszą choreografię chyba...
Co musieli zrobic(a raczej Chris wkopał Nathana) Chris i Nathan by oddzyskac pieniadze na demo Haley??