Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o naszym kochanym serialu ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na kóre druga osoba musi na nie poprostu odpowiedzieć a potem zadać nowe :) a więc :
Jak nazywa się córeczka Jake'a ?
Proszę cię zadawaj pytania.
Jak miała na imię dziewczyna Iana (Dereka), która zginęła w wypadku i z którą utożsamiał Peyton?
nikt nie zna odpowiedzi to zadam nowe pytanie
co zrobili ludzie ze szkoly na boisku nad rzeka gdy luckas lezal w szpitalu po wypadku samochodowym?
namalowali Luckaswoi na baiosku jakies pozdrowionka czy cos w tym rodzaju...
moje pytanie...
Jak nazywala sie dziewczyna z ktora Lucas rozmawial w 3 sezonie gdy pojechal z Peyton do jej matki...
Dla przypomnienie dodam ze byla murzynka a potem grali w kosza z 2 kolesiami z innej druzymy...???
Miała ona na imię Feith.
Jaka znana postać pojawiła się jako pierwsza w OTH (mam tu na myśli piosenkarzy i zespoły które tam przyjeżdzały)?
Hmm...no była np.Sheryl Crow,Fall Out Boy,Jimmy Eat Word.
Jak miala na imie matka Peyton która ją adoptowała??
Chodziło o Sheryl Crow. Matka Peyton, którą ja adoptowała miała naimię Anna Rebeca.
Kto zorganizował pierwszą randkę dla Haley i Nathan?
Zdjęcie z nieznajomą i pomogła mu uciec ze sklepu (jeśli można to zaliczyć)
Kto był druhną (druhnami) Haley na ślubie?
Druhnami były: Brooke i Payton
Zakogo był przebrany Lucas na balu przebierańców? (nic oryginalnego nie przychodziło mi do głowy ;])
Na pomoscie, w tej miejscowości gdzie pojechali wszyscy do domku rodziców Rachel, nie pamietam dokładnej nazwy.
Co psycho Derek (Ian) wytatuował sobie na plecach?
Wytatułował sobie Payton( tak jak była przebrana na balu za diabła)
Jakiego zespołu Payton kupiła swój pierwszy singiel w sklepie muzycznym w Tree Hill?
Chyba nikt nie wie więc zadaję nowe pytanie.
Co powiedział Nathan do Haley kiedy dawał jej bransoletkę w pierwszym sezonie?
"Nie mów, że nigy nic ci nie dałem"....Sweet;).
No to skoro jesteśmy przy tym pytaniu to gdzi i w jakich okoliczno.sciach Nathna dał Haley tą branzoletke?;>;).
To było na Doku (chyba dobrze napisałam) podczas ich pierwszej lekcji, kiedy to Haley dawała Nathanowi korepetycje.
Gdzie Lucas poznał Nikki?
W barze.
Choć raz zadam pytanie:P Banalne co prawda ale już postęp:P
Z kim Nikki miała córkę o imieniu Jenny?
Za Pamelę Anderson.
Jak miała na imię dziewczyna, która komentowała z Mauthem mecze i ktora przez krótki czas z nim chodziła?
Bo nie chciał oddać Nikki Jenny i się z ją ukrywał.
Gdzie Brooke zabrała Moutha po tym jak kupiła go na aukcji chłopaków (BoyToy)?
zabrala go do klubu/dyskoteki ze striptizem
co robil Nathan aby utrudnic Lucasowi zycie i aby ten zrezygnowal z bycia w druzynie?
nastawiał przeciwko niemu całą drużynę, raz wywiózł go z kumplami gdzieś i wrzucił do błota po czym zostawił, spotykał się z Haley-najlepszą przyjaciółką Luke'a... Co napisała Haley na papierach rozwodowych?
I love you
Co Nathan zrobił z tablicą z wspólnymi zdjęciami Naley po wyjeździe Haley z Chrisem?
Roztrzaskał ją
Co Jake kazał zrobić Nikki aby ta udowodniła że wie co jest dobre dla Jenny (było to wtedy kiedy Nikki kupiła go na aukcji chłopkaów)?
kazał jej kupić żeczy najbardziej potrzebne dla niej ;)
Co zrobiła Karen Lucasowi jak dowiedziała się że brooke jest w "ciąży" ?
Hmm...o ile się nie myle kazał jej iść do sklepu i wybrać rzeczy dla Jenny.Kiedy ta wróciła z zakupami odrzucił wszystko, bo nie nadawało się dla Jenny.
Na jaki rysunek w pokoju Peyton zwrócił uwagę Nathan, gdy był załamany wyjazdem Haley?
Rysunek z napisem "People always leave"
Jaka była pierwsza reakcja rodziców Haley gdy Nathan powiedział że chce się z nią ożenić?
hehe nikt nie znał odpowiedzi na moje pytanie wcześniej, to : Jakiego zespołu swój pierwszy singiel kupiła Payton w sklepie muzycznym w Tree Hill? To był zespół Audioslave ;]
odpowiadam na poprzednie pyt: Rodzice Haley na początku śmiali sie bo myslełi że żartują, pózniej mysleli że Haley jest w ciązy.
Nick był nauczycielem pracującym na pół etatu jako model. A myślał że Brooke jest projektantką która jest absolwentką Tree Hill High.
Komu Lucas dał do przeczytania jako pierwszemu swą powieść?
nazywala sie glenda
co napisala Deb na wizytowce przy alkoholu kiedy chciala go zabic???
jak chciala zabic Dana oczywiscie?????nie wiem czy nie bylo tego pytania ale prosze o odp
napisała "za wszystko co zrobiłeś"
Gdzie rozpoczął pracę Nathan gdy się okazało że przez tą aferę ze sprzedażą meczy nie chcą go na żadnej uczelni?
Zaczoł pracowac w jakiejs fabryce gdzie produkuja metale na statki!!! nie znam nazwy to chyba jakas huta była czy cóz!
moje pytanie:
Co dała Lucasowi Brook gdy pierwszy raz zaczeli ze sobą chodzić?
(podpowiedz to przeszkodziło mu i Peyton by się przespali)
Naszyjnik
Komu Nathan powierzyła obrączkę Haley, którą "jej ukradł" gdy chciał się jej oświadczyć po raz drugi?
z wychowaniem fizycznym
Dlaczego Brooke została w "czystych nastolatkach" pomimo, że zamierzała odejść?
ponieważ kiedy ukradały odpowiedzi do testu zostały przyłapane i to była ich wymówka ... bo tylko w takich puźnych godzinach jedyne kółko to czyste nastolatki ...
Czemu Brooke ukradła stanik ze sklepu ?xd
Bo jej się podobał, a że akurat wtedy jej rodzice zbankrutowali to nie miała go za co kupić?
Za co Mouth siedział we więzieniu w 4 sezonie?