Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o naszym kochanym serialu ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na kóre druga osoba musi na nie poprostu odpowiedzieć a potem zadać nowe :) a więc :
Jak nazywa się córeczka Jake'a ?
Czyżby chodzi o psycho-Dereka??
Nic nie przychodzi mi do głowy, więc daję banalne:
Kto zagrał na otwarciu Trick??
Haley, miał też grać Chris Keller ale nie zrobił tego.
Gdzie ukrywała się Peyton podczas strzelaniny (znalazł ją tam Lucas)?
Peyton ukrywala sie w bibliotece
a moje pytanie brzmi gdzie i po jakim zdarzeniu lucas i peyton po raz pierwszy ze soba spali??
W hotelu po tym balu na który się wcisnęli gdy pojechali wyciągnąć Moutha z więzienia.
Podaj nazwę salonu prowadzonego przez Dana.
Rodzice Haley to Lydia i Jim
Jakim samochodem ścigał sie Lucas z Feliksem w 2 sezonie ??
czerwonym mustangiem tak?:D przynajmniej tak mi sie zdaje ze mustangiem:D
w kazdym badz razie byl czerwony:P
chcial sie powiesic w wiezieniu...a;e na nieszczescie mu sie nie udalo:/:P czemu skills bal sie przedstawic bevin swoim rodzicom?
Bo myślał ze sie do niego zraża jak zobaczą że jest czarny?
Kto został rodzicami chrzestnymi małego Jamesa?
Płyta nazywała się "friends with benefit". A jeśli chodzi o jedno z poprzednich pytań to Haley była przebranaa za Sandy z musicalu 'Grease".
Jak miała na imię kobieta, którą potrącil Andy i odwiedzał ją w Nowym Yorku?
Nie mam pojęcia jak miała na imie ta kobieta:).Ale zadam pytanko:D
Jak ma na imie dziewczyna , która jako jednyna przeczytała rekopis Lucasa.(mała podpowiedz ma czerwone włosy:)Teraz to chyba juz wszyscy wiedzą)
lucas
dlaczego podczas pirwszego mechu w starej sali gimnastycznej nathan musial siedziec na lawce??
coś tam sie whitey'owi zroiło:P to chyab miało jakiś związek z Danem czy coś:P
co znalazła Peyton w kurtce którą dostała od Ellie?
Znalazła zdjęcie jak ona się urodziła i Ellie trzyma ją w rękach. A ta kobieta którą potrącił Andy miała na imię Miriam.
Jak się nazywa szkoła do której chciał iść Nathan po ukończeniu szkoły średniej?
Mouth;).
Jaką umowe mieli Broocas i Lucas, że będą razem, ale tlyko na.... i to coś jak letnie uniesienie tylko, że...(początek 3 sezonu)x).
Pozdro;**
Mouth nie odkupił domku dla lalek tylko podarował go Brook.Odkupił go Felix.A co do pytania to umuwili sie ze będą partnerami nie na wyłączność.
a pytanie to
Co ofiarował Nathan Haley na pierwszej randce(mozna to tak nazwac)
Bo jej mama była cheerliderką i Brook też.
Kiedy Haley powiedziała Nathanowi że ich dziecko to chłopiec (przed jakim wydarzeniem)?
przed meczem finalowym o zwyciestwo stanowe(nathan mial ten mecz przegrac).
w jaki sposob Peyton dowiedziala sie o talencie malarskim(jesli mozna to tak nazwac) Ellie i jak na to zareagowala?
Jej matka narysowała jej obrazek i przykleiła na jej ścianę (chyba):PP. A jak zareagowała to nie wiem:).
W jaki sposób przyjaciele Nathana zebrali dla niego pieniądze na opłacenie szpitala i rachunków??
Zorganizowali w Tricku wieczór na którym puszczali filmy
Do jakiej szkoły w końcu poszedł Nathan Haley i Lucas?
do jakiegos liceum oddalonego chwilke od Tree Hill,gdzie Whitey dostal propozycje trenowania druzyny koszykarskiej ktora od wiekow nie wygrala zadnego meczu..albo cos takiego:P
kto zmusil Peyton do pocalowania Lucasa(poczatek 1 serii)?
Brooke
Jak Karen dowiedziała się o tym, że Dan wynajął Jules (Emily) żeby rokochała Keitha i porzuciła?
hmmm.... chyba na ślubie Keitha z Jules, do którego nie doszło... a pytania nie mam :)
Pokazała piersi
Co zmieniła Anna w swojej wypowiedzi do kapsuły czasu, kiedy namówiła Moutha żeby jej pomógł coś wykasować z niej?
za pierwszym razem powiedziala ze jest biseksualna a pozniej poprawila na homoseksualna.
co napisal felix na szafce peyton?
swoje postanowienia na nowy rok szkolny:P a chowali to na dachu w scianie chyba
a skoro juz jestesmy przy tym temacie to jakie bylo jedno z postanowien Lucas? (chyba 2 seria, albo koniec pierwszej:P)
że porozmawia w końcu z Peyton Sawyer
Jaki był pierwszy projekt jaki wprowadziła w życie Brooke jako przewodnicząca samorządu?
Załatwiła taxówke, która odwoźiła do domów imprezowiczów;).
No to jakie było postanowienie Haley (chyba na początku 2 sezonu)?;>.