Witam ! Założyłam ten temacik ponieważ chce się sprawdzić i innych ile wiedzą o naszym kochanym serialu ... a więc gra polega na tym że jakaś osoba w tym przypadku ja podaje pytanie na kóre druga osoba musi na nie poprostu odpowiedzieć a potem zadać nowe :) a więc :
Jak nazywa się córeczka Jake'a ?
Scott, to chyba musi być bluza firmowa z warsztatu Keitha.
Jakie słowa towarzyszą Naley praktycznie przez cały zwiążek? Mam na myśli te z przysięgi małżeńskiej Nathana.
"Always and forever"...sweet;).
Dlaczego Nathan postanowił skoczyć do wody z mostu?:>.
Jesteśmy najlepsi, 500 odp...nie licząc mojej xD
Bo chciał ratować Coopera i Rachel.
Z członkiem jakiego zespołu spotykała się Peyton?
bo deb byla uzalezniona od jakis tabletek i nie chciala isc sie leczyc a poza tym przyniosla bron do kawiarni...
ile minut mogl lucas grac w kazdym meczu po tym jak trener dowiedzial sie o jego wadzie serca???
jaki numer koszulki mial lucas po tym gdy oddal swoj stary numer skillsowi i czyi to byl numer??
15 minut, miał numer 22 który należał do Keitha.
Kogo pocałował Mouth na imprezie z okazji zakończenia szkoły??
ODP: Rachel
Prawdziwe imię i nazwisko Psycho Dereka. (Mam andzieję, że nie było takiego pytania, nie przejrzałam wszystkiego;p)
Ian a nazwiska nie wiem.
Do jakiej piosenki zatańczył dziewczyny na tej imprezie na zakończenie szkoły?
Jaki kolor sukienki miała Brooke na balu maturalnym w małym miasteczku gdzie byli uratować Mountha:)
tO była sukienka taka czarna swiecaca czy w cekiny cos koło tego!!!!!!
MOJE PYTANIE
Gdzie Brook zabrała Moutha i co mu pokazała gdy kupiła go na akcji BOYTOY!!!
To nie była Brook tylko Payton...Na początku Mouth zabrał ją do domu starców (bo zawsze tego dnia odwiedzał swojego dziadka) a następnie ona zabrała ich na gokarty:)
Moje pytanie:
Jak na DRUGIE imię miała córeczka Karen?
No teraz to już się wszystko pomieszało hehe. Brooke zabrała Moutha do klubu na striptiz i zafundowała mu taniec (sobie z resztą też).
A córka Karen na drugie ma chyb Rose chociaż nie jestem pewna.
Dlaczego Karen nazwała swoją córkę Lily?
bo jak lezala w spiaczce chyab to 'spotkala' sie z keithem i on jej podarowal lilie..czy cos takiego bylo...
z czego Brooke uszyla suknie(te druga) dla Haley?
Z narzuty na łóżko, która miała być wcześniej suknią ślubną dla Karen =) Do jakiej piosenki tańczą w ostatnim odcinku 4 sezonu dziewczyny ???
to pytanie juz padlo i jest to piosenka spice girls wannabe.... co do jednego z moich poprzednich pytan bo byly pewne watpliwosci... tak 'kruszynko' haley byla przebrana za bohaterke musicalu greese
moje pytanie:
jaki tytul miala powiesc napisana przez lucasa a wydana przez jego mame??
Chyba nikt nie wie więc zadaję następne pytanie
Kto zaoferował Jakeowi, że zapłaci za adwokata kiedy ten będzie walczył o Jenny?
Trochę sie zbiegliśmy pracowała jako krab była przebrana i namawiała do kupowania krabów!!
ponawiam moje pytanie czemu Brook na początku nie lubiła Rachel????
bo rachel bawila sie z lucasem na balu przebieranców i chciala przejąc drużynę cheerliderek, ktorej brooke byla przewodniczącą...
co do mojego pytania o tytul książki --> "The unkindness of ravens"
moje pytanie - jak miala na imie zmarla żona trenera Durham'a?
Camilla
Dlaczego Shelly wybiegła z płaczem po ich pierwszym razie z Mouthem...albo co się wydarzyło??(4 sezon)
Chyba dlatego, że się przestraszyła, w końcu jeszcze krótko przed tym nalezała do czystych nastolatków.
Jaki kolor sukienki miała Haley na tym balu, na który się wcisnęli w tym mieście gdzie pojechali wyciągnąć Moutha z więzienia?
Nie było pytania więc zadaję
Jak nazywał się obóz koszykarski na który pojechał Nathan?
"High flowers" czy jakoś tak xD.
Hmm...no nie wiem, może jak Dan dowiedział się kto podpalił jego salon?:>.
hmm..bezposrednio przez sprawczynie-Deb w szpitalu chyab jak Karen tam lezala...
jak mial na imie koles ktory byl z nathanem na tym obozie i ktory pozniej podrywal Haley?
Damian West
Jak miał na imię chłopak, który podczas strzelaniny w szkole był w centrum nauczania i który denerwował Jimmiego? Później został on zaproszony przez Nathana na przyjęcie przed jego slubem z Haley.
Jaki kolor miał samochód, którym Lucas odcholywał wóż Peyton w 1 sezonie (wtedy kiedy po raz pierwszy ze sobą gadali)?
czerwony taki romantyczny :D (nienawidze peyton)
Dlaczego na pocątku lucas został chłopakiem peyton ?
on w gruncie rzeczy nie byl jej chlopakiem... tylko na imprezie brooke sprowokowala peyton do pocalowania lucasa i potem jakos tak wyszlo ze prawie sie ze soba przespali..
moje pytanko:gdzie wyjechali keth i lucas (koniec 1 serii,poczatek2)?
Nowy jork ? jeżeli się nie myle ?
Dlaczego lucas nie wrócił do peyton w 4 sezonie ?
Wyjechali do Charlston a nie do Nowego Yorku.
Przecież Lucas wrócił do Peyton w 4 sezonie.
Kto usadził Haley i Nathana razem w kozie wtedy kiedy Haley wróciła z trasy i Nathan nie chciał z nią gadać?
Nie pamiętam dokładnie tego odcinka ale chyba trener Durham.
Dlaczego Rachel wyjechała i opuściła szkołę w Tree Hill??
wlasnie...:/ Rachel w gruncie rzeczy nie byla taka zla.. przeciez wyleciala bo uratowala Brooke przed wyrzuceniem ze szkoly.. powiedziala ze to ona ukradla spr z centrum nauczania czy cos takiego..
gdzie mieli wyjechac Haley i Nathan w pozdroz poslubna(wtedy co byl wypadek)?
No wlasnie.Ja Rachel bardzo lubiłam,ale dopiero od pewnego czasu,na początku naprawde była wredna ale ten kto to napisał zapewne oglądał tylko 3 sezon....:/
na motor ...
Jaką piosenke zaśpiewała znajoma nathana ze szkoły na wyścigach w 3 sezonie ?