Znalazłam wywiad na temat 5 sezonu ;)
http://www.youtube.com/watch?v=GCx_1_VkY3A
Series 5 is gonna be darker. An older and wiser Merlin will struggle between making some
very difficult decisions and having to tread a very careful path between what is good and
what is bad.
Ja to żyłam fanficami, w których ktoś, zwykle Artur, dowiaduje się o magii Merlina. Ale powiem, że te ostatnie chwile przed odcinkiem są najgorsze. Strasznie czas się dłuży.
45 minut.
Najgorsze jest to, że nie potrafię teraz robić nic innego tylko czuwam przy tym komputerze. I tak czekam... i czekam... i czekam...
Kurcze. Nie wiem co zrobić. xD. Bo po angielsku to dużo pewnie nie zrozumiem ;x., ale dla odmiany czekać jeszcze dzień lud dwa.. ;c.
Przynajmniej zobaczysz ;D Zrozumiesz jutro :) Ja też wszystkiego nie pojmę, ale myślę, że ze zrozumieniem tematu odcinka sobie poradzę.
Jezu, nigdy bym nie powiedział, że kiedykolwiek jakiś serial wciągnie mnie aż tak.
Dobra, wpadłem na pomysł, że sobie popcorn przygotuję zanim się zacznie. O Boże! Mam tylko pół godziny!
Już tylko 25 minut.
Wyślijcie mi popcorn mailem, bo u mnie w domu nie ma... Chyba zadowolę się pierniczkami.
Mimi_22 oglądaj, ja też się wahałam ale nie wytrzymam. Będzie to motywacja żeby podszlifować język ;p Też tylko siedzę przy kompie.
25 minut!!!
Emocje mnie zżerają. ;d..
Chyba obejrzę. ;d. Jejku, nie mogę już. . Oby pojawiły się jak najszybciej napisy, żebym mogła się dowiedzieć, czy wgl zrozumiałam o co chodzi. xD.
A ja nie mam ani pierniczków ani popcornu. Ale i tak będę mieć wzrok wlepiony w ekran i będę obgryzać paznokcie z ekscytacji ;p
Napięcie rosnie
18 minut!!!
A ja walczę z obgryzaniem paznokci, wiec jednak stawiam na pierniczki.
Jeszcze 16 minut.
Jezu weź nawet tak nie mów. Odpukać, odpluć i wszystkie szamańskie zabezpieczenia odprawić. Sól na szczęście przez ramię rzucić. Zwłaszcza, że u mnie bardzo często prąd wysiada.
7 minut.
Dobra popcorn jest, cola też i ciastka, na drugiej karcie Taniec z Gwiazdami powoli się kończy...
DAWAĆ MERLINA!
Ale z nas krejzole! ^^
Podczas trwania wyłączam się kompletnie i odcinam od świata. Chyba, że będzie przerwa to wdam się z wami w niesamowitą dyskusję :)
AAAA już za chwilę!! Całe szczęście, że na BBC one nie ma reklam, bo bym zwariowała!
Czemu się to nie kończy Boże widzisz i nie grzmisz. JA CHCE MERLINA a nie jakieś pokraki udające że tańczą. Chociaż jest plus bo sobie przez ostatnią godz. powtórzyłem piosenki z lat 70 :)
Właśnie ja tu czekam i czekam, laptop się zaraz z wrażenia przegrzeje i co będzie? ;D