Jak dla mnie Joey jest najlepszą postacią w Friends, a później za nim plasuję się Chandler.
u mnie na 1. miejscu jest joey pozniej dziewczyny, dalej chandler i ross na koncu
U mnie na pierwszym miejscu jest Phoebe, potem Chandler... (tu mam kłopot z usegregowaniem) i na końcu Joey. Jakoś najmniej go lubię
Mnie trochę poirytował fakt że Joey bez Chandlera nie potrafił w Friends normalnie funkcjonować.
Natomiast w "Joey" Joseph przez dwa lata ani razu nie skontaktował się z swoim najlepszym przyjacielem.
Dzisiaj skończyłem 1 sezon, na jego podstawie tak oceniam :
Chandler, Joey, Phoebe, Ross i Monica, Rachel na końcu. Z tego co przeczytałem przede mną dużo przyjemnego oglądania, ciekawych odcinków i może zmienią mi się upodobania :].
Pozdrawiam
ja uwielbiałam Chandlera w sezonach kiedy mieszkał z Joeyem :) jako mąż Monici zmienił się. Nawet jego żarty były bardziej zgryźliwe i głupie. ale tak czy inaczej Joey i Chandler to moje ulubione postaci z Friensów. Uwielbiałam czasy kiedy byli "tatusiami" kury i kurczaka ;p
Ja tam lubie wszystkich ;) Wszyscy mają wyjechane teksty ;p Najlepszy odcinek jak ten kurczak im się zgubił i musieli rozbić stół do piłkarzyków a niechcieli xDD
Joey i Chandler razem - i uśmiech pojawia się na mojej twarzy.
między tymi bohaterami jest taka specyficzna więź, w którą widzowie mogą uwierzyć. gdy mieszkali razem, było wiele fajnych scen, np. kłótnia między nimi odnośnie opieki nad kaczką i kurczątkiem - zachowywali się tak, jakby byli małżeństwem.
coś świetnego ;)