PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 353 tys. ocen
8,2 10 1 352826
8,6 43 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

Pytanie do fanów Friends

ocenił(a) serial na 10

Właśnie trzeci raz zaczynam oglądać od nowa wszystkie serie Friends(chyba jakiś nałóg ;)) i zastanawia mnie jedna rzecz. Czy jest coś w tym serialu czego wam brakowało albo czego było za dużo? Rozwinelibyście jakiś wątek, postać albo wręcz przeciwnie?
Mnie jak narazie jedyne co przychodzi do głowy do rozwinął bym postać dozorcy bo śmieszny był a do tego myślałem, że nagiemu grubasowi poświęca w jakimś odcinku więcej uwagi i zagra go któraś z gwiazd filmowych.
Nie podobał mi się wątek Joshuy i nie lubiłem całej tej emily troszke drażniąca była więc to bym skrócił. Zastanawai też mnie jedna rzecz bo o ile pamiętam to Joey mial zamieszkac z Monica i Chandlerem a w ostatnim odcinku wyszło inaczej..

ocenił(a) serial na 10
Max

Ja nie lubię wątku z "Italian Guy" czyli Paulem, który odbija Rachel tuz przed tym jak Ross miał ją wyrwać :-/// choć może gdyby nie on to serial skończył by się happy endem już po pierwszym sezonie, a tak wątek R&R trzyma serial przez 10 lat :-)))

ocenił(a) serial na 10
BRONEQ

tak, wątek Paula mnie też trochę wnerwiał. Poza tym nie lubiłam odcinków ze wspomnieniami... kiedy powtarzali sceny z wyemitowanych już odcinków. I czasem trochę za dużo "kopniętej Phoebe" hehe ;) ale ogólnie cudo i nic bym nie zmieniła.

ocenił(a) serial na 10
Max

ale czy nie o to chodzilo? ze mamy nie lubic paulo i emily i joshuy i julie itp?????

satie333

noo o to chodziło ;) też nie wiem o co chodziło z tym, że Joey z nimi nie zamieszkał....
Mam jeszcze prośbę. Nie mogę znaleźć nigdzie dwóch ostatnich dodatkowych odcinków 10 sezonu, jeżeli ktoś ma albo zna stronkę prosił bym bardzo o odpowiedź. Bardzo mnie ciekawi co w nich było.

ocenił(a) serial na 10
Max

ja ostanio skonczyłem ogladać całość drugi raz i teraz troche żałuję, że wogóle zaczynałem bo teraz strasznie mi szkoda, że to wszsytko się skończyło. mnie troche denerwowały niektóre sceny z Phoebe, np. ta, w której miała małe szczury. tak poza niewielkimi szczegółami to rewelacja

ocenił(a) serial na 10
Max

Ja bym chciał obejrzeć Joey'a w dłuższym związku z kobietami np. z Janine lub Rachel.

ocenił(a) serial na 10
Wiencor

Joey miał zamieszkać z Bingami, ale dopiero na starosc ;dd
Denerwowala mnie Emily - zdecydowanie zbyt dlugo goscila u Przyjaciół ;/
Nie bardzo tez podobal mi sie odcinek " The One That Could Have Been
Mogłaby troche dłużej zostac Kate (Dina Meyer) i moze na dluzej zwiazalby sie z nią Joey, bo chyba naprawde mu na niej zalezalo :(

ocenił(a) serial na 10
czikiii

aaaa i jeszcze nie lubilam za bardzo Janine, Monica mogla jej spokojnie obic buzke za to, ze sie czepiala jej i Chandlera ;d

Max

http://chomikuj.pl/TamJaGdzieTy/Seriale/FRIENDS+pl/dodatki