no to kiedy on wystapil (seria) tak bedzie latwiej:P:P Bo ja tam zadnych rodzinnych seriali nie moge sie doszukac
Czy Robin w Happy Days..ale o tym juz bylo w pytaniu Satie:) ja juz nic nie kumam
Tak jest, BRAWO. No i gral Morka. Napisalam, ze dziekuje Satie za pomysl na pytanie :D
P.S. W pierwszej chwili myslalam, ze Satie ma na mysli takie polaczenie, jak sie okazalo nie.
Na pytanie Satie (z poprzedniej strony): "poki co to mam takie pytanie: w ktorym odcinku i w jakich okolicznosciach pojawia sie nazwa D' Agostino?"
Seria 3 odcinek 4, sklep w ktorym Janice spotyka Ch na zakupach przed fikcyjna impreza w Chelsea u Chelsea :D
(ha! za pierwszym podejsciem :D ).
Pytanie oddaje.
Dobra idzie pytanko kto wypowiedzial zdanie i jak ono brzmialo, ktore rozpoczelo sie wyrazem BOY???? (bez skladu i ladu ale jest):P:P
BTW nie, oczywiscie Wasze pytania byly inne ale dotyczyly tych samych seriali (no bynajmniej jednego ale wszystko sie dzialo w tej samej chwili prawie)...ja juz na samym poczatku jak doszlam do tego odcinka to sobie pomyslalam o tych serialach ale dalej naszlo mnie ze to nie chodzi o nie bo przeciesz przed chwila bylo o tym samym:):):) I gdyby nie Twoj "klu" z aktorem to bym do tej pory szukala czegos "fresz"...tak jakos:):)
Joey: That’s your move? Boy Rach, you’re lucky you’re hot. (812) - czy o to chodzilo?
brawo Itomahawk!!!
No to jeszcze inne i moze nie ostatnie...ale to jedno o ktore mi chodzi zapamietalam:):) Pozdrowki
tak myslalam, ze bedzie ich wiecej....
mam jeszcze mon: Monica: Boy, that was-that was, umm=85 terrific. (407 na gre rossa)
i Chandler: Boy did we make friends with the wrong sister! ( o Jill 613)
To to wlasnie ostatnie z Chandlerem bylo moim pytaniem!! Czekamy na pytanko...
pewna aktorka wystapila epizodycznie we friends. ta sama aktorka grala w filmie, ktorego tytul jest taki sam jak tytul piosenki spiewanej w innym odcinku przez kogos z friends. za udzial w tym filmie aktorka zostala nominowana do zlotej maliny.
co to za aktorka i film/ utwor?
Kojarzę Rossa w radiowozie Garyego, kiedy wkładał sobie koguta pod bluzkę, drugiego niestety nie.
hej ^^ widzę, że są tu eksperci od Przyjaciół, dlatego piszę z wielką prośbą o pomoc ;D
Możecie mi powiedzieć, który to był dokładnie odcinek jak Chandler był załamany po stracie swojej dziewczyny i łaził w dresach? [były przedstawione etapy rozpaczy po straconej miłości ;D]
Strzelam ze to bylo po stracie Kathy...to byl "TOW Joeys Dirty Day"...czyli robaki, smierdzacy Joey i 4 fazy:):)
Itomahawk nie bawie sie z Toba, bo wszystko zgadujesz :PPP
wg mnie to tez odc dirty day
ET- chyba wyczerpane, przynajmniej ja nie mam innych
poki nie ma dżulii- na rozluznienie- wymien sytuacje, w ktorych wystepuje tata i jego dziecko ( wiek dziecka nie ma znaczenia)
Wiec Ross i Ben + Emma:PP, tata z rodzinki w ktorej nie powiedzieli chlopcu ze jest adoptowany i ten chlopiec, po koleji: Joey + Mr Trib, Ross + Jack, Chandler + Helena Handbasket (wiek nie mial znaczenia ponoc;) potem jeszcze dorzuce Chandlera i blizniaki...teraz Wy:)
Sorry Satie, obiecuje poprawe :D
"E.T." poprawnie, tez wiecej nie kojarze.
Dodam, Frank Jr + trojaczki.
Mam jedno pytanko: - za pozwoleniem:) oczywiscie. Od razu zaznaczam ze jest to mieszane pytanie tzn: wersja uncut i normalna maja cos wspolnego - jedno zdanie. Jeden odcinek w scenie zamykajacej zawiera pewne dosc dlugie zdanie a zaraz drugi w scenie otwierajacej zawiera to samo zdanie...i moje pytanie jakie to zdanie i jakie dwa odcinki...dla ulatwienia powiem (napisze raczej) ze najpierw popatrzta na uncuta a potem normalny...i jeszcze dodam ze jest to po serii 4:):)
mało jeszcze na moje !!! wysilta się :D ( nie tylko friendsi)
myszowatek- uncuty odpuszczam- forgiw :)
Nie to nie to...i nawet to jest tak jakby powtorka bo to przeskok z sezonu na sezon...a moje to tak jakby najpierw zarzucili uncuta (bo w normalnej wersji nie ma tego konca) a potem w nastepnym odcinku jednak postanowili ze dadza to dla wszystkich...troche jasniej???:):) Ale Satinku pomimo braku uncutow Ty jedyna walczysz...niech Bog wynagrodzi Ci to w dzieciach:):);) albo co tam sobie wymarzysz:PPPP
przyznam sie, ze zupelnie nie wiem o co chodzi plus- z malymi wyjatkami - nie mam uncutow. obawiam sie, ze pytanie utknie na jakis czas ( albo nie?:P) wiec pozwole sobie zadac w miedzyczasie lajcik:
co chandler ma wspólnego z mchem?
jes :P wiem, ze banalne, ale ostatnio cos nie mam weny. jakby co sie komus chcialo, to zostalo kilka odpowiedzi na moje poprzednie
a co tu taki zastój? odnosnie mojego pytania to mialam na mysli jeszcze joshue z tata ( i mama), elizabeth i paul ( bronek willis), emily i tat, i chyba cos jeszcze, ale mi sie zapomnialo chwilowo
jakoze brak odp na pyt myszowatej, a ja bez uncutow to moge sobie zagrac na trabce, mam w miedzyczasie b podobne pytanie:
jeden z odcinkow konczy sie scena, i ta sama scena zaczyna sie nastepny, ale kwestie wypowiadane przez aktorow zupelnie sie roznia. ktore to odcinki i co to za scena?
Jakas podpowiedz??? Sezonik lub cosik:):) Lub kto???? No nie tak wprost ale czy panie czy panowie lub mieszanie????
Ja niestety nie rusze bez sezonow bo dla mnie to rownie dobrze mogloby byc w serialu Mork & Mindy:):):):PPP
Alez tu cisza nastala :)
Jedyne co mi sie kojarzy to scena ze szpitala, kiedy Joey "oswiadcza sie" Rachel. Bez sprawdzania, bo innej podobnej sytuacji nie pamietam, aczkolwiek tam chyba kwestie wypowiadane przez aktorow byly takie same.
Pytanie miedzyczasowe, kto i kiedy mial spodnice z twarzami? Dla podpowiedzi, odpowiedz znajdziecie w sezonie 10.
tak jest, scena z j i r calujacymi sie ! ( koniec 1/ poczatek 2 odc 10 serii)
odpowiedz na twoje znalazlam niestety migiem w tym samym odc ( 2, 10 s) - Phoebe
skoro to bylo tylko miedzyczasowe, to "normalne" tez zadajesz Ty Itomahawk :D
Juz nigdy wiecej nie uzyje slowa "miedzyczasowe" :P
Pytanie: Podajcie sceny, w ktorych friendsi ogladaja zdjecia.
O takie ja lubie gdzie mozna sie wyżyć:):) - Po raz pierwszy kiedy ogladaja w CP zdiecia nagiego Rossa i babci Geller i jej gangu - Zdiecia malego Bena - Zdiecie Ross dla Bena jak wyjezdzal do Chin - Zdiecie taty Phoebe - najpierw jako faceta w ramce a potem prawdziwego ktore jej babcia dala - Zdiecie przyjaciol mamy Phoebe a ona myslala ze to jej tata (odcinek na plazy) - Zdiecie nagiej Moniki dla Chandlera ktore zobaczyl Joey - Zdiecia z Londynu bez Phoebe - Zdiecia ktore Monika porzadkowala i pokazala Rachel zdiecie prototyp z LaPooh w kategorii - zwierze, pies, smierc...czy cos takiego - Zdiecia ktore Monika ogladala zanim poszli z Chandlerem do fotografa a potem ogladali negatywy tych zdiec a na koncu zdiecie w gazecie Moniki i Joey'a - Zdiecia z albumu Chandlera zeby zachecic go do plakania - Zdiecia z wesela M & Ch - Zdiecia Mony i Rossa - Zdiecie babci Geller w kajdankach - Zdiecia w albumie Moniki zeby ustawic spowrotem na miejscie wszystkie rzeczy kiedy Mondler sprzatal - Zdiecia Emmy ogladane w CP przez Rachel i Phoebe - Zdiecia z Precious:) - Zdiecie jakie Rachel chciala dac Monice na jej panienskie - Zdiecie kiedy Monika pokazuje reszcie jaka byla gruba w mlodosci (do u see Vond Trap kids...no...because I'm in front them...czy cóś) - Zdiecie Chi Chi przed impreza panstwa Geller i Parker "Bow Wow old friend Bow Wow:):) - Zdiecie Julie Garth czyli obozowej dziewczyny Chandlera...dobra zostawie cos dla Was:):):p
a to myszowata Cie ponioslo!!! ( btw zdjecie pisze sie przez "j") i ciezko bardzo tu szukac, czy cos juz bylo, w "myslnikach" latwiej.
wypadne blado, bo moge dodac tylko
- zdjęcie rossa juniora u szefa rach
- zdjęcie rach w prawie jazdy ( ah oh officer handsome)
- zdjęcie joey'ego w cv
na teraz mam tylko tyle, myszowata wyczerpala temat prawie doszczetnie, wiec chyba zadaje ?:P
Ale wtopa z tym zdieciem....zdjęciem i to ile razy matko przenajświętsza:):) Dysgrafia to choroba:PPPPP Ale tak powaznie to mi tak kurcze pasuje i nie widziałam w tym błędu, bo zawsze porównuje sobie dwa wyrazy jak nie jestem pewna ale cóz. Poza tym to na początku mialam wszystko w myslnikach ( stad te myslniki tutaj) ale jak editnelam cos wszystko sie polaczylo (i to nie pierwszy juz raz mi sie zdarza) a mialam juz za duzo zeby kasowac i pisac od nowa...o rzesz ty w morde ale sie rozpisalam:):)
Moje pytanie jest latwiutkie: Nazwa jakiej gazety pojawia sie prawie w kazdym odcinku??? I to nie na wymienianie tylko chodzi o jedna konkretna!