PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 352 tys. ocen
8,2 10 1 352194
8,5 41 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

ZABAWA HARDCORE cz4

ocenił(a) serial na 10

madness continues :D

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

A najgorsze jest to że widzę tą scene ale nie mam kompletnie pojęcia gdzie to:)))

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

moge powiedzieć, że to sezony 6-10 a cała scena to dialog Rachel z Rossem.

ocenił(a) serial na 9
buzzkill

Moje pierwsze podejscie (choc wiem ze niecelne;);) to kiedy Ross przyprowadzil Michelle do Ich chaty (coby skorzystala z toalety) a Rachel cos mu wypominajac pokazala dwa kciuki mowiac SCORE...ale to nie byly na nia tylko w powietrze...sama nie wiem ale probuje:)

ocenił(a) serial na 10
satie333

kurde flaczek, ja tak dawno nie ogladalam, ze obecne pytania sa dla mnie jak czarna magia. kojarze scene rach ross joey, poczatek 10 serii, kiedy r i j sie calowali, tam koncowka poprzedniego odc i poczatek nastepnego sie sporo roznily, ale to pewnie nie to. jak to napisala przedmowczyni - nie wiem, ale probuje, niech sie kreci :P

ocenił(a) serial na 10
satie333

zimno, zimno :)

ocenił(a) serial na 9
buzzkill

Dobra, ja proponuje zawezyc jednak do dwoch serii!!...i tak bedzie grzebanie w 48 epizodach:):):P

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

ok, sezony 6-7

ocenił(a) serial na 10
buzzkill

pozwolę sobie na odrobinę prywaty na forum, mianowicie myszowatek musze sie poskarżyć, bo wysłałem Ci zaproszenie do znajomych już dawno temu a Ty do tej pory nie zaakceptowałaś :(:(:(:(

ocenił(a) serial na 9
buzzkill

Dobra to zrobimy tak...ja zaakceptowałam a Ty sie przestaniesz "gniewać"...a za tamto sorki...ale pewnie nie czesto zagladalam na swoje konto!!! Pozdrawiam
Ps: właśnie skończyłam seans "Easy A" - wporzo!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

spoko, spoko przecież się nie gniewałem, tylko żartowałem, nie musiałaś przecież chcieć zaakceptować :) Easy A super no i jest tam Lisa K. :D
a teraz czekam czy ktoś znajdzie pożądaną przeze mnie scene xD

ocenił(a) serial na 9
buzzkill

Toc przeciesz zaznaczylam specjalnie to gniewac sie cudzyslowiem:):) no i musze powiedziec ze faktycznie Lisa K. wyglada przepieknie w tym filmie... a co do sceny to nie licz ze nastapi to szybko:P:D:D

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

a moje zaproszenie myszowata zlała sikiem prostym juz b dawno temu :P :D

ocenił(a) serial na 9
satie333

Ojejciu walta sie ludzie z tymi zaproszeniami:PPPPP (just kidding) teraz za to ja Tobie wyslalam zapa i mozesz dla odmiany mnie teraz zlac!!:):):) he he

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

hahahahahahahaha, to sie usmialam myszowata, dla jaj zleje :D ( just kidding)
buzzkill, moze jakis hint, bo chyba nie ruszymy?
ps. gdzie jest itomahawk ???

ocenił(a) serial na 9
satie333

Itomek zapie****ala w pracy:):) Poor working girl:):)
A co do zlania to Ty dla odmiany mozesz "ZLAC MNIE CIEPLYM MOCZEM":):):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

zawężę wam poszukiwanie just do sezonu 6 :)

ocenił(a) serial na 10
satie333

czy chodzi moze o cos typu rozmowa, po tym, kiedy okazalo sie, ze ross nie anulowal malzenstwa? ( tak strzelam, bo teraz nie mam za bardzo jak sprawdzic)
Itomahawk plis kam bek ;P
Myszowata, juz za pozno za siki, przyjelam jak frajerka zapr :/;)

satie333

Witam Drogie Kolezanki i Kolege :)
Moge kam bekowac, ale bez wiekszego wkladu, czytam co tu sie dzieje, ale brak czasu na rozkminke pytan :)
Jak sie odmotam w robocie, to powroce ze zdwojona sila wodospadu :D

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

satie może i nieświadomie do końca ale trafiłaś. chodzi o rozmowe o tym, że Ross nie anulował małzeństwa. wtedy Rach mówi ze jak on tego nie zrobi to ona tak (i wskazuje na siebie po czym opuszcza rece) potem jest ujecie na rossa ale widac z boku rach, ze dalej trzyma rece skierowane na siebie i potem to sie zmienia jeszcze pare razy :) bravo!

ocenił(a) serial na 10
buzzkill

huhuhuhu no to niezle jajka:D gdzies tam moze cos zadzwonilo mi w glowie - gestykulujaca rachel, ale bez podpowiedzi nie daloby rady nawet na maly dzwonek. za to nie mam za hulajnoge trojkatna pomyslu na nastepne pytanie. mysle buzzkill, ze zadales na tyle trudne, ze powinienes dac jeszcze jedno. zreszta masz "swiezszy mozg", bo np ja czy itom czy mysz juz tyle nawymyslalaysmy, ze cinżko :) ( chyba ze sie myle?)

ocenił(a) serial na 9
satie333

O kurza stopo NIE, NIE MYLISZ SIE Satinku!!!!!!!!!!!!!!!! Jak to czasem sie czyta na Onecie...ŚWIERZE GRZBIETY!:):) teraz zadają pytanie:) Właśnie robię sobie taka małą reminiscencję i widzę że ja zaczęlam sie pytanio - odpowiadać 19.06.2009 i nawet założyłam 3 zabawę!!! Ty Satinku to juz jesteś STARY WETERAN bo byłaś grubo przedemną...pamietasz Doma114, Mycha213, Rare Cure czy Mcina i innych... Ohhh teraz to my jesteśmy STARE PIARDY tutaj więc lepiej się nas słuchać...(just kidding) dawać pytania i nie gadać!!!!!! Pozdrawiam serdecznie;););)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

mogę zadać pytanie? :>

numer telefonu Joeya?

ocenił(a) serial na 10
popoerdolona

szczerze mowiac nie kojarze - tylko tyle, ze kiedy joey dostal rachunek, myslal, ze cyfry to kwota do zaplacenia, a to byl numer telefonu...
znalazlam teraz, ze zaczyna sie od 629, widac to na jakiejs kartce " are you the hot girl?" jak dla mnie dalej jest osemka, potem moze 9? czy o to chodzilo? czy przegapilam cos mega oczywistego?

ocenił(a) serial na 10
satie333

o to chodziło, brawo! :)

ocenił(a) serial na 10
popoerdolona

czyli teraz juz sie nie wymigam od zadawania pytania? :/ momento....

ocenił(a) serial na 10
satie333

myslalam, ze sie zmiescilam w trybie edit, bo tak poczatkowo pokazywalo, ale widze, ze nie- w jakiej scenie/ scenach joey i rachel wystepuja z tarcza do darta ( rzutek/ lotek) ? a jesli fw sie przywiesil i jednak moj edit sie pojawi powyzej to wrwrwrwrwrrrrrrrr :P

ocenił(a) serial na 9
satie333

Ale beka bo też myślałam o tym nr telefonu - rachunku ale pomyślałam że to było by za oczywiste:):) A z ta tarczą to oni razem czy każde osobno????? (no pewnie razem bo skąd te imiona a nie inne)...

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

razem of kors, i wystarczy jedna scena

ocenił(a) serial na 9
satie333

Ale że niby do nie razem rzucają????? Czy tylko wisi na ścianie podczas jak oboje mają oboje wrazem scenę??...bo nie wiem:):P

myszowatek81

Kurde flaczek, kojarze tylko motyw jak Ch rzuca lotkami w darta, kiedy zerwal z Janice.
To moze jakas podpowiedz sezonowa? :))

ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

Powitać!!! No właśnie też się zastanawiam...Bo ja tylko kojarze że Joey robi coś z Rachel to rzucanie mokrymi gazetami w drzwi z telewiorem...ale żeby jakaś tarcza i oni oboje???? No idea:):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

to podpowiem, ze to otwierajaca scena jednego z odcinkow

ocenił(a) serial na 10
satie333

ale urwał :/ mam podac odp z racji przywieszenia?

satie333

Heloł, heloł. Podaj moze Satie jakies ramy sezonowe, bo sie zawieszam :)

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

7 sezon

satie333

Satie, czy Tobie chodzi o to kiedy graja w darta, czy tylko kiedy sa razem w pomieszczeniu i widac tarcze?
Jesli to drugie, to scena z odcinka 707 kiedy Joey spotykal sie z Erin.

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

TAK! chodzilo mi o to drugie i odc 713 ( rosita dies), otwierajaca scena, ale dajmy juz spokoj z tym pytanie wreszcie, bo korzonki zapuscilo :P Itomahawk, prosze, zadajesz :)

satie333

To w takim razie sa co najmniej 2 takie sceny :)
Nad pytaniem musze chwilke pomyslec. A moze nie, mam chyba dosyc latwe.
Podajcie sceny, kiedy friendsi rozwiazuja krzyzowki.

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

na razie mam 2 - kiedy chandler rozwiazuje krzyzowke z monika i sa very cute a pozniej joey ma sen, ze to on rozwiazuje krzyzowke z monika ( 3 letter word, not a dog - cat:D). byly jeszcze mad lips, kiedy joey monica chandler i phoebe ukrywaja sie w pokoju jak rach i ross sie kloca, choc nie wiem, czy to pod krzyzowki moge podciagnac? innych na razie nie mam

satie333

Mozna, mozna. To jeszcze brakuje kilku, co najmniej 2.

Itomahawk

A nawet i 3 :)

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

ok, mam jedno - rachel rozwiazuje "sama" krzyzowke, podpytujac "sprytnie" np o musical chandlera

ocenił(a) serial na 10
satie333

znalazlam jeszcze scene, gdzie monika rozwiazuje krzyzowke, wchodzi chandler i mysli, ze to koniec zwiazku, po weekendowej klotni w hotelu ( tow all the kips)

ocenił(a) serial na 10
satie333

i jak ross rozwiazuje w cp i przychodzi russ

ocenił(a) serial na 10
satie333

cholerka, nie da sie edytowac wiec sory za lawine postow - rachel rozwiazywala krzyzowke w soap opera digest i bylo "blank tribbiani"

satie333

To i tak nadal jednej scenki brakuje :)

Itomahawk

Tak jest, to juz wszystkie, ktore ja pamietam. Choc szweda mi sie po glowie jeszcze jedna scena, ale gdzie i kiedy nie mam pojecia :)
No to dajesz Satie pytanie, dajesz.

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

kiedy ja nie wiem co mam dac :(;( czy ktus by mnie moze wyreczyl? a ja postaram sie zadac jak wymysle w miedzyczasie jakos

satie333

Satin, a ktu niby ma Cie wyreczyc. Myszowata sie ociaga ostatnio gorzej niz my razem wziete, a inni sie tu nie udzielaja. Dawaj wiec pytaniora jakiegokolowiek, coby cus sie dzialo :)

ocenił(a) serial na 10
satie333

uhh, czyli sie jednak nie wywine :P ok mam, bardzo proste, choc troche wredne: podaj jakis moment ( styknie jeden), w ktorym widac chrystler building ( seria, odc, czas)