Z racji że wybiło 1000 (!!!) odpowiedzi, zakładam kolejny :) Pytanie było na temat ludzi związanych z medycyną. Wymieniliście już 19 - jeszcze kilku brakuje do zaliczenia odpowiedzi :)
22. Lekarz, do którego Ross poszedł ze swoją naroślą na plecach.
23. Guru Saj - lekarz medycy naturalnej, do którego Ross poszedł z tą samą naroślą (chyba Phoebe poleciła mu tego lekarza)
24. Dr Cash- grał w razem z Joeyem, był na randce z ciężarną Rachel.
Mateuszu, ile nam jeszcze brakuje?
Rozumiem, że obok pielęgniarek/pielęgniarzy nie liczymy też rejestratorek w szpitalu i masażystek?
W odcinku, gdzie Phoebe statystowała w serialu była scena przy stole operacyjnym- było kilku chirurgów - ich też nie zaliczamy?
BlaszanyPinokio - bingo dokładnie o nich mi chodziło :)
Agnieszko - pozostał jeszcze jeden. Podpowiadam: Wystąpił w pierwszym sezonie :))
może jeszcze ta babka ze szkoły porodu do której ross chodził z carol i susan? ;)
Wymieniliście teraz conajmniej jednego więc zaliczam :) Mi jednak chodziło o Dr. Franzblau - położny Carol, z którym flirtowała Rachel. Można było jeszcze wymienić Dr. Wiener'a (Siusiak) :))
Pytanie:
W jakiej sytuacji Chandler powiedział do Joeya, że "ich dzieci potrzebują butów"?
nie chodzi czasem o scenę, w której monica robi dżem i joy sie pyta chandlera dlaczego oni nigdy ich nie robią, a ten na to "ze nie starczyłoby na buty dla dzieci' ?? :DD
niedawno oglądałam ten odcinek, dlatego szybko skojarzyłam :P
a moje pytanie brzmi:
W co przebrali się wszyscy przyjaciele na imprezie hallowinowej u Moniki?
sorki, nie wiedziałam :P
To może tego jeszcze nie było:
Ile ciastek naraz zjadł Joey?
15 Oreos :)
Z kim na dzień rodzica w pierwszej klasie miał zdjęcie Chandler ? :))
Pod numerem 9 był wymieniony ginekolog Rachel a nie położny Carol proszę ja Ciebie :)
Zapomniałam o Dr. Schiffie ;DDD Odczytałam 9. jako Dr. Franzblau, bo był ginekologiem i z nim też flirtowała, a w zdaniu myślałam, ze źle umieszczono przecinek ;PPP <ściana>
Dlatego też sama nie napisałam o Dr. Franzblau, a zaś Dr. Wiener ( pediatra Emmy, do którego dzwoniła Rachel ) o ile dobrze pamiętam (?! ) to był tylko wspomniany i nie wypowiedział żadnego słowa, czyli nie kwalifikował się do tego tematu. ; )
Zgadza się, dlatego napisałem tylko że "można było" i pytanie uznałem za rozwiązane :) never mind :))
Jedziemy z moim pytaniem : Z kim na dzień rodzica w pierwszej klasie miał zdjęcie Chandler ? :))
No plus minus - zależy jakiego masz lektora :) Ale nie uznaje - uznam tylko jak podacie jego imię :)
odcinek, kiedy chandler nie potrafi płakać :)
a jaką książkę czytał, żeby nauczyć się płakać? (nic trudniejszego nie przychodzi mi do głowy :))
Chandler czytał "rosół dla ducha" :)
Z kim z przyjaciół 'rzekomo' był spokrewniony Albert Einstein?
"był" dziadkiem Phoebe, którego znała tylko ze zdjęcia ;)
kto z przyjaciół biegnąc ulicą przewrócił się przez skakankę?
Oczywiście Chandler.
Co przypominało Davidowi o Phoebe, kiedy ten był w Mińsku ??
pomnik lenina? tak mi się wydaje, że to był on, bo jak się spojrzało pod pewnym kątem...
nie jestem pewna, więc czekam na potwierdzenie
czyli dobrze zapamiętałam
gdzie był wyprodukowany bibelot, który zniszczyła rachel, będąc w mieszkaniu rossa?
miała dwie rzeczy. taki otwieracz... i z magnesem :)
co się stało z brakującym guzikiem Hugsy'ego?
Richard ? Oczywiście że tak, i to jako jeden z pierwszych był wymieniony - to chyba akurat oczywiste :)
Agnieszka była pierwsza! Przepraszam, zapomniałem dopisać , że chodzi mi o min.4 :-)
Jeden z przyjaciół miał dziewczynę (rozeszli się), jedna z przyjaciółek miała chłopaka (też się rozeszli). I tych dwoje ex-ów wpadło sobie w oko. O kogo chodzi?
(nie mam na myśli małżeństwa, z którym widywali się Phoebe i Ross).