Zasady są bardzo proste- jedna osoba zadaje pytanie, druga odpowiada i jednocześnie zadaje kolejne.
Na początek coś łatwego :)
Kim z zawodu był ojciec Rachel?
112 dolarów, ale policzył Carol tylko 110 :)
Pytanie: Gdy Monica dostała w spadku domek dla lalek Phoebe chciała się nim bawić. Co przyniosła Phoebe do zabawy w domku, co nie spodobało się Monice? :P
duży pies, dinozaur i duch;)
Co Monica dała Chandlerowi, aby kąpiel w pianie była bardziej męska? ;P
Rower
Co przyniósł Will (stary znajomy Monicy) na obiad w swięto dziękczynienia?
Ciasto dietetyczne, bez tłuszczu i bez smaku ;)
Dlaczego rodzice Rossa i Moniki nie znosili Chandlera?
Ponieważ, gdy Ross i Chandler studiowali wyczuli w pokoju Rossa zapach marihuany, a Ross powiedział, że to Chandler palił.
Pytanie: Phoebe nie znała nazw akordów gitarowych i dlatego wymyśliła własne nazwy. Jakie to były nazwy?
Bear claw, turkey leg, old lady.
Dlaczego Joey nie chciał, żeby Chandler wąchał jego kanapkę, kiedy wybrali się na nocną akcję z Gary'm?
bo wdychał jednostki aromatu
Jakie nazwy przynęt na ryby, na które wybierał się Joey rozśmieszyły Fibi?
jeśli to dobra odpowiedz to pytanie brzmi:
Który z przyjaciół nigdy nie mieszkał w mieszkaniu Moniki?
przepraszam net się zamulił i nie widziałam wcześniejszej odpowiedzi:)
wszyscy mieszkali, Ross mieszkał w nim przez jakiś czas kiedy jeszcze babcia była, jak miał kurs tańca czy czegoś
marcinpruciak: jedna nazywała się "glow pop jiggly jam"
odpowiedziałam powiedzmy na jedno i pół pytania, więc pozwolę sobie zadać następne:
Z kim Joey i Phoebe umówili Rossa i Rachel na randki w ciemno, które miały okazać się porażką?
Joey umówił Rossa z nauczycielką, ale potem odwołał, żeby Ross został niby wystawiony.
Phoebe umówiła Rachel z facetem, który robił napisy na t-shirtach, palił trawkę i był bezpłodny.
Jak Joey pozbył się dziewczyny, która go biła?
nie obronił jej przed Rachel
Dlaczego Chandler chciał zmienić imie i na jakie?
Bo chciał żeby Phoebe dała jego imię jednemu z trojaczków. Najpierw był "Clint", a potem zastanawiał się nad "Mark" lub John"
Pyt:
Kiedy Joey szukał współlokatora jakie cechy miał on/ona spełniać( dał ogłoszenie)?
Female roommate, non-smoker, non-ugly :P
Co zrobił Chandler, żeby jego uśmiech w końcu wyszedł normalnie na zaręczynowym zdjęciu?
Do zdjęcia zamiast niego w końcu pozował Joey :D
Gdzie Joey zapisał numer PIN do karty bankowej i jaki to był numer?
Na bankomacie.
Co jako jedno z nielicznych było autentyczne w CV Joey'a? (Udowadniał to gdy Phoebe wykreśliła z jego CV większość)
Że potrafi wypić galon mleka w 10 sekund :P
Co Joey'mu nie pasowało w cieście, które zamówił podczas jednej z randek?
Chodziło mi o lek antyhistaminowy który zażył, żeby się zrelaksować dlatego zapytałam co zrobił Chandler. Ale docelowo faktycznie zastąpił go Joey więc nie będziemy się zatrzymywać ;)
na serniku była malinowa galaretka albo dżem, w końcu zjadł tort swojej towarzyszki i wcale nie było mu przykro;)
Z którym z przyjaciół (panowie i panie;P) nigdy nie całował się Joey?
Joey nigdy nie całował się z Monicą(tak myślę)
Pytanie: Do jakiego kraju Chandler chciał uciec przed Janice i jaki był adres pod Który miała do niego pisać? ;-)
Mi się wydaje że nie całował się tylko z Chandlerem, z Monicą się całował kiedy zamieniali się mieszkaniem.
a wtedy podczas sylwestra, wybiła 12 i Chandler żałował,że nie ma kogo pocałować i wtedy Joey sie poświęcił i go pocałował ;-)
a wtedy przy zamianie mieszkań tak naprawdę nie wiadomo z kim całował się Joey, chyba nie było powiedziane, że Chandler z Rachel, a Joey z Monicą? Może się mylę, nie wiem ;-)
Możesz mieć rację :)
Uciekał do Jemenu ul Jemeńska 23
Co Chandler i Joey chcieli zrobić "wielkiego" i jak to się skończyło?
Mieli wejść na Mount Everest, potem Phoebe powiedziała,że to kosztują sporo pieniędzy, aż w końcu uznali, że wypożyczą film o wspinaczce i "Szklaną pułapkę", ale film dostępny był tylko w sprzedaży wysyłkowej, więc ostatecznie skończyło się na wspólnej kawie w Central Perk ;-)
Pytanie: Jak się nazywała siostra Joey'a, z którą Chandler się całował ?
Kupony na godzinę miłości Joey'a :D
Jak nazywała się kobieta, której książkę Ross odkrył w bibliotece i bardzo rozbawiło go jej nazwisko?
nabiał, warzywa, produkty po terminie ważności
Co pili Ross i Joey co Rossowi smakowało a Jeoyowi nie
Takie zielone coś, sok z arbuza który był dla Rejcz.
// Co wywołuje strach u Chandlera ? - związanego z kobietami.
Joey jako jedyny całował wszystkich przyjaciół, Monice w tym odcinku kiedy wyobrażał sobie, że są parą ;)
Musieli na nią nasiusiać:P Joey nie mógł więc zrobił to Chandler.
W jaką grę grali przyjaciele w domku na plaży? ( odcinek gdzie Phoebe poznaje swoją matkę)
Rozbierane happydays :D / poker rozbierany
Pytanie:
// Do jakiej roli Joey poczuł że się nadaje gdy ktoś zapytał go o wolne miejsce w kawiarni ?
a jak to jest dobrze to pytanie: Co robił Chandler w samochodzie za Wendy's (choć wszyscy mowili ze to bylo za Taco Bell)? :D
'zabawial sie' ze soba?
Jak mmialy na imie wychodzace kobiety z obrazów Phoebe?