Zasady są bardzo proste- jedna osoba zadaje pytanie, druga odpowiada i jednocześnie zadaje kolejne.
Na początek coś łatwego :)
Kim z zawodu był ojciec Rachel?
Włoski,Francuski,
Jakie dziewczyny znajdowały się na liście dziewczyn Rossa które były " dozwolone " ?
Ray-ray Green
Pytanie:
Co zrobił/robił Ross kiedy jego żona kochała się z kobietą ? [ miał być trójkącik :-) ]
// sprawdź czas - wyslalismy w tym samym momencie ;) [ poza tym Włoski również, - rozmawiała z babcią Joeya , kiedy grał w "filmie" ]
Zrobił kanapkę :)
Swoją drogę Phoebe w znajomości włoskiego pomogły paranormalne zdolności, bo z Paolo dogadać się nie mogła ;)
Nie mam pomysłu na pytanie...
Faktycznie, nie zwróciłem na to uwagi :)
To może ja:
Pytanie:
Jak nazywali/przezywali ojca Lis(podpowiedź: dziewczyny Rossa z studiów) w dzieciństwie ?
wiesz, wtedy nie dałeś mi poczekać na potwierdzenie mojej odp. i zadania pytania tylko sam sobie ponownie zadales... więc teraz nie czekałam ;P
chicken boy
Kiedy Rachel miała urodziny jej rodzice musieli być w różnych pomieszczeniach... Co Ross "przejął" od taty Rachel? (miał mu coś zanieść, a nakryła go matka Rachel)
by uratować kurczę/kurę/piskle - nie wiem jak się to dokladnie pisze :)
Do kogo fibi bała się iść, by nie zabić przyjaciół?
Ogólnie New York ... ale też były odcinki w : stanie Nevada ... i więcej chyba nie pamiętam ...
Co upiekł Sandy ?
Wrzuca na końcu bo na tamtej stronie nie ma już miejsca, więc może nie wracajmy do tematów z poprzednich stron :)
MG - bo to jej inicjały
ZXY - bo nazwa wygląda "zexy"
Jaki film "oglądali" w Londynie Chandler i Monika gdy wszedł Joey?
To był "mały olbrzym"
Dwa bilety na mecz nixów
Gdzie każdy z Przyjaciół zjadł świąteczne ciasto które przygotowała Rachel?
Phoebe nie zjadła, wykręciła się,że nie je wołowiny, Ross z Joey'em przy stole, Chandler na balkonie, Monica w łazience, Rodzice Monici w jej sypialni.
Szantażował go po tym jak zobaczył co robi w sypialni przed lustrem :)
Bilety na Knicks to do odpowiedzi Marcina.
Miała 2 siostry - Amy i Jill.
Kiedy Rachel i Ross przyjechali do Vegas, Phoebe widząc pomalowaną twarz Rachel myślała, że się oboje za kogoś przebrali. Za kogo?
dwie: Amy i Jill
W jaki sposób Joey i Phoebe dowiedzieli się, kto jest ojcem dziecka Rachel?
W mieszkaniu Moniki leżał czerwony męski sweter, który wcześniej leżał w pokoju Rachel. Do mieszkania wszedł Ross i wziął sweter i powiedział że to jego.
Czym chciała się zajmować młodsza siostra Rachel po wpadce z przekłuciem uszu Emmy?
pies, który lubił skakać i łapać za nogawkę;P Phoebe go później potrąciła.
W ilu odcinkach zagrała pierwsza aktorka grająca Carol?
Wydaje mi się ze w 1, - spotkanie w muzeum.
Pytanie: // wspominki
Co chciała zamówić Rejcz. podczas spotkania z przyjaciółkami ? podpowiedź. kiedy odpowiedziała ( znajomym) że też(kelnerka) nie potrafii przyjąć normalnego zamówienia.