Zasady są bardzo proste- jedna osoba zadaje pytanie, druga odpowiada i jednocześnie zadaje kolejne.
Na początek coś łatwego :)
Kim z zawodu był ojciec Rachel?
Przepraszam ze się wtrącę- to ten sam wątek- od banku się zaczęło skończyło na kciuku :)
no tak to bylo w jednym odcinku dawno juz nie ogaladalam tych pierwszych sezownow obecnie ogladam 9 ( poraz dziesiaty juz moze ) z tym ze zawiera on duzo usunietych scen co w zasadzie jest jak bonus dla wiernych fanow ktorzy znaja na pamiec wszystkie texty i sceny z serialu polecam jakby ktos chcial dostac namiary na stronke
to teraz jesli moge to zadam kolejne pytanie ( nigdy nie gralam w tego typu gry wiec jak cos to przepraszam jesli zrobie cosnie tak ) podczas porodu rachel dzielila pokoj z roznymi parami - kazda z nich byla dziwna na swoj sposob wymien jej 'dziwactwa'
nie jestem pewna, bo może mi się pomylić z innymi filmowymi "dziwnymi" ;P porodami, ale spróbuję:
-jedna para to na pewno Janice z jej irytującym głosem i przygłuchy mąż
- przeklinająca, wyzywająca innych kobieta i jej zboczony mąż (dziwnie się gapił na Rachel)
- małżeństwo, które oczekiwało kolejnego dziecka wszystko rejestrowało kamerą (?)
Dobrze? ;)
c u c i r c a . com wszystkie odcinki wszystkich serii z nieusunietymi scenami ! naprawde duzo nowego!
chodziło o puszkę z kciukiem ;) od banku dostała telefon i pieniądze, które jej omyłkowo wpłacili i to wszystko dała swojej bezdomnej koleżance, która w podziękowaniu kupiła jej właśnie puszkę z kciukiem ;)
Skoro pary się zgadzają to kolejne pytanie ;)
Monica spotykała się raz z pewnym "brodaczem" ;) Nie chciała go przedstawić znajomym z obawy przed ich krytyką i nabijaniem się z niego. Gdy przyjaciele go poznali to baaaaaaaaaaaardzo go polubili i gdy Monica z nim zerwała okazało się, że przyjaciołom ciężko było się z tym pogodzić, zaś brodaczowi ulżyło bo on ich nie lubił.
Jak miał na imię brodacz? ;)
To był Alan.
Pytanie zadam na końcu postów, żeby łatwiej nam się było połapać :)
ps. Witam wszystkich, którzy dołączyli do gry i jednocześnie dziękuję wszystkim, którzy są od początku. Zadajecie na prawdę zaskakujące, kreatywne pytania ;)
Nie chodziło mi o Josepha Stalina. Dlatego w pytaniu padło słowo "ostatecznie". To było na samym końcu tego odcinka ;)
20 tyś USD ...
Jak chciała nazwać Phoebe taksówkę w której miałaby masować ludzi ?
Na razie odpowiedź jest pytaniem, bo jeszcze autorka pytania nie dała mi potwierdzenia czy o to jej chodziło ;>
Myślę, że jednak chodziło o to, bo nie ma innego dozorcy u przyjaciół...tak myślę ;)
ok, jak coś będzie na ciebie ;)
no to pytanie:
Ross żeby przeprosić Rachel zamówił w radio piosenkę, gdy Rachel zadzwoniła i powiedziała co zrobił przestali ją grać.
Jaki jest tytuł tej piosenki i kto ją śpiewa? ;)
tak ;D ja wiem, że za to co zrobił Ross to powinien oberwać czymś więcej niż tylko gazetą... ale kazać wyłączać Bono?!?! ech ;)
heh ;) ja jakoś zawsze po stronie Rossa byłam, w końcu 'We were on a breaak!' :D ale wredne babsko z radia mogło nam pozwolić dłużej cieszyć się u2 :))
Pozostając w temacie: jaką inną piosenkę(piosenki? ja na ten moment pamiętam jeszcze tylko jedną) mieli jeszcze Ross i Rachel?
Ale chodzi o piosenkę przy której coś robili czy ją śpiewali? bo chodzą mi po głowie ta piosenka z wesela co Rachel ją śpiewała a Ross jej pomagał i potem przy niej tańczyli, inna którą śpiewali swojej córce... ;> i jeszcze z dwie śie znajdą ;> więc może coś więcej napisz ;)
Rachel z Rossem wspominali ich bycie razem, Rachel wymieniła tytuł tej piosenki zaraz po with or without you, jeśli dobrze pamiętam.
Everybody hurts :)
To teraz proszę mi powiedzieć do jakiej piosenki tańczyła gruba Monica i Rachel na imprezie, kiedy były jeszcze w szkole?
Jaki składnik który dodała Rachel do deseru nie pasował do niego? Deser nikomu nie smakował z wyjątkiem Joeya. :)
Na Arubę.
Jaki był napis na t-shirt'cie, który wcześniej należał do Rossa, a potem został u Rachel ?
Co chciał otworzyć Chandler na laptopie Rossa, po czym skasował się referat Rossa?
to było w jednym odcinku, Ross wtedy przechodził załamanie i przestał do pracy chodzić, Joey pokazał mu jak może się zrelaksować ;)
Co powiedziała Phobe o jego dzieciach Rossowi po tym jak okazało się że spotyka się z Janice?
bedziecie mieli strasznie owłosione dzieci
co miała Rachel na pamiątke po Rosie?
Kość - z muzeum kiedy pierwszy raz... , Koszulke Rossa do której już nie pasował, i pewnie mase innych drobiazgów, ale te były najbardziej uwypuklone.
Jak sie nazywała dziewczyna Joeygo, której spalił nogę ? sztuczną...