Zasady są bardzo proste- jedna osoba zadaje pytanie, druga odpowiada i jednocześnie zadaje kolejne.
Na początek coś łatwego :)
Kim z zawodu był ojciec Rachel?
Kelner przyniósł '74 Lafitte, a on zamówił rocznik '75.
Padła zła odpowiedź na moje pytanie, więc zadaję je ponownie.
Ile razy Monica i Chandler zmieniali pokój, kiedy wyjechali razem na weekend?
5 razy . ?
Do jakiej melodii Ross nagrał na sekretarce u Joey i Chandlera powitanie ?
12 razy zmieniali pokój =)
Piosenka to We will rock you albo raczej We will call you back w wersji Ross'a
Joey myślał że razem z Chandler'em mają specjalne hasło na wypadek gdyby coś było nie tak. O jakie słowo chodziło?
Bert .
I jakie przedmioty "walczyły Monica i Rachel w trakcie pakowania się Rachel przed wyprowadzką ?
W amerykańskiej numeracji to 7.
Jak nazywali się koledzy Emily, z którymi Ross grał w rugby?
W Atlantic City
Jak miał na imię pies Kash'a - faceta, z którym Rachel poszła na randkę w ciąży?
Wally.
Kto jako ostatni wysiadł z taksówki babci Phoebe podczas podróży na narty i tym sposobem zastrzasnął kluczyki?
Byłaś pierwsza, w takim razie Twoje pytanie jest aktualne, a ja nie podaje odpowiedzi, bo nie pamiętam ;)
Do szkoły Smithfielda.
Jaka była ksywka Ross'a, która powstała po tym, gdy poszedł z Joey'em do kina na "Tańczącego z wilkami"?
Ksiądz w windzie, przeniesienie Monici przez drzwi oraz bukiet rzucony przez Rachel i złapany przez Monicę ;)
Co je Chandler podczas wjazdu na psie do mieszkania Monici, kiedy chłopaki się przeprowadzają?
kanapkę ( między innymi z sałatą
Co jest za drzwiami w głębi mieszkania dziewczyn- za łazienką.
Pomieszczenie z różnymi rzeczami, w którym panuje bałagan.
Ile razy Phoebe nabrała Rachel i Monicę, że ma skurcze?
Nie, 2.
Gdzie Chandler chciał "to" zrobić z Moniką na weselu Rossa i Emily? Chodzi mi o jego pierwszą propozycję, z której nic nie wyszło.
"That was Jarod. (Haven't thought about him for a long time..." ;)
Ile razy Monika i Phoebe zakładały się to, że Rachel dziś urodzi?
Kolega odpowiedział na ostatnie pytanie z strony 3, trzeba przejechać do końca zanim się coś napisze.
luizka3- odpowiedź na Twoje pytanie to Numb Nuts :P
Jaką pracę miał facet, z którym Phoebe umówiła Rachel (w tym samym czasie, co Rossa randka się nie zjawiła)?
Chciałam tylko napisać, że choć dopiero dołączyłam do zabawy to ROZUMIEM CIĘ DOSKONALE, ja te się szprycuję stale wszystkimi sezonami i chyba też na pamięć już znam... Ale wiesz co? Serial jest warty tego, nie jest tak źle z nami. ;)
Piszę tu bo mnie "wnerwia" :) że ten post z tym psem cały czas "wisi:.
Odp: Robił nadruki na koszulkach , a we wcześniej miał restaurację ale ją stracił .
Powtórzę pytanie kolegi Grisham2: Jak brzmiało pierwsze słowa wypowiedziane przez Bena - synka Rossa ?
Szczerze mówiąc mnie też to wkurzało, chciałam skasować, ale się nie da.
Powiedział "hi".
Jakich zwierząt boi się Chandler?
Do Atlantic City
Jak Rachel się zorientowała się, że Monica i Chandler są razem?
Bo usłyszała jak Monica mówi do Chandlera przez telefon "Mr. Big".
Czego zapomniał Joshua z pracy Rachel?
Automat ze słodyczami i pani Pacman.
Jakie są imiona trojaczków Franka i Alice?
Planował zrobić coś, na czym można położyć listy.
Jak kolega z innego działu Bob nazywał Chandlera i dlaczego?
Nazywał go Toby podczas częstowania pączkiem dlatego, że się pomylił i Chandler go nie poprawił, bo chciał pączka:)
W ilu procentach sprawdzają się prezerwatywy?:D