Zasady są bardzo proste- jedna osoba zadaje pytanie, druga odpowiada i jednocześnie zadaje kolejne.
Na początek coś łatwego :)
Kim z zawodu był ojciec Rachel?
Szal ...
Do kogo Rachel porównała Jane Eyre z powieści, na zajęciach z literatury ?
tak to ten film:)
w takim razie powtórzę pytanie z góry
Na ile rodzajów Monica dzieli ręczniki?
Winogronami.
Jakie dwie postaci, które wystąpiły gościnnie w Przyjaciołach grały też w Seksie w Wielkim Mieście?
Ale co 19?
Pytanie brzmi: Jakie dwie postaci, które wystąpiły gościnnie w Przyjaciołach grały też w Seksie w Wielkim Mieście?
Willie Garson i Kristin Davis. (ale nie pamiętam, kogo grał Garson?)
jak się nazywał "Przybrany bliźniak" Joey'ego?
Coco, ale o jakie pytanie Ci chodzi?
Dasey, Garson grał we Friends'ach sąsiada Rossa, który zbierał na pożegnalny prezent dla stróża z ich budynku. W Seksie grał natomiast Stanforda.
Słuchajcie , coś się namieszało. Aktualne pytanie to : Jakie tajemnice-oprócz tego że Monika Chandler są razem-musiał utrzymywać Joey przed innymi?
Przychodzi mi a myśl tylko to, jak ukrywał, że zakochał się w Rachel i to, że Monica kupiła materac od męża Janice.
nie chodzi o to
to wszystko było w tym jednym odcinku kiedy wszyscy się dowiadują o Monice i Chandlerze
Może chodzi o to że Phobe i Rachel wiedzą, ale Joey nie miał tego mówić Chandlerowi i Monice - ( i odwrotnie)a oni nie mieli mówić że oni wiedzą... hehe pogmatwane ale o to chodzi ? :D Czyli wszyscy wiedzą ale nikt nie może nic powiedziec...
Czy możemy prosić o jakąś sugestię? Padło już kilka propozycji, ale nie bardzo wiadomo o co konkretnie chodzi. Ewentualnie odpowiedź i inne pytanie, bo zrobił się nam tutaj zastój.
Trochę mnie to nurtowało więc przejrzałem kilka odcinków z tego sezonu. Czy chodzi o to, że Joey miał ukrywać przed Rossem, że wszyscy uważają, że za bardzo poświęca się dla Emyly ?
No trudno, nie ma odzewu od autora pytania, a my nie bardzo wiemy o co chodzi. W takim razie zadaję kolejne pytanie:
Czy ojca Chandlera grał mężczyzna?
nie :) Charles Bing'a grała kobieta
Co skłamał Joey w swoim życiorysie żeby dostać się do sztuki na Broadwayu ?
Napisał, że przez 5 lat tańczył w American Ballet Theater :D
Czego według Rossa nie można było zabrać z hotelu, w którym nocowali z Chandlerem?
To też, ale zaczęło się od solniczki i pieprzniczki : ) pozwolę sobie na zadanie kolejnego pytania.
W reklamie jakiego japonskiego produktu wystapił Joey i co musial zrobic Chndler gdy okazało sie, ze okłamał Joego. (chodzi o kłamstwo w tym odcinku z tym produktem)
To była pomadka dla mężczyzn Ichiban:) i Chandler musiał się nią pomalować i mówić: Lying is wrong. And I'm a pretty girl. :)
Jak dziewczyny podzieliły się byciem główną druhną? Która jest u której?
Monika powiedziała, żeby Rachel i Phoebie same wybrały miedzy sobą. Ostatecznie Ross i Joey zrobili casting który wygrała Phoebie ale oddała wygrana Rachel. Wyszło na to, że Rachel jest druchna Moniki, Monika Phoebie a Phoebie Rachel.
Czyjego imienia była kometa którą w jednym z odcinków bohaterowie serialu mieli podziwiać na dachu :)
z Hillary :)
Jak się nazywał syn Sting'a??? Którego Ben tak bardzo nie lubił ? :))
Widzę że nie tylko ja mam z tym pytanie problem, czy możesz nam dać jakąś podpowiedz? W jakiej sytuacji poznajemy jego imię/nazwisko ?
Mówi o nim Jack w odcinku, gdzie wspomniane jest Święto Dziękczynienia w domu rodzinnym Monici i Rossa.
Podpowiem też , że w tym odcinku w którym Monica już była chuda i postanowiła upokorzyć Chandlera ....