Tylko mnie nie zlinczujcie :P Friendsów już nie oglądam od ok. pół roku, no
może 1 odcinek, raz na tydzień.
Ja ich ogladam jak naprawde mi sie nudzi ale czesto puszczam odcinki i ich slucham podczas robienia czegos innego:):)
A moim nastepnym serialowym nabytkiem musi byc CSI Las Vargas!!!!!:):) Uwielbiam!!
nie no z hana montana to przesadzilas teraz - ratunku!!!!! ( jak h. trojkątna)
a ja nic nie ogladam, probuje sie dodzwonic do mother, zeby zlozyc zyczenia
dziewczyny rossa? carol rachel julie emily amanda cheryl elizabeth ta z pracy ("broad back") ta ze sklepu z zabawkami, christine, ta z ktora sie calowal w koledzu, bibliotekarka, sprzataczka, mona, ....
Takie gnioty są idealne na sobotni poranek, kiedy masz wyłączony umysł.
To mamunia ma swoje święto :)
Chyba wystarczy tych dziewczyn. Czas na pytanie :)
Kiedys rano w sobote na TVP1 bylo 5-10-15 a zaraz potem na TVP2 Ulica Sezamkowa i Kapitan Planeta!!!!! Ojjj sie dzialo:):):) A teraz HM cos nie za bardzo poszli do przodu:):) hihihihi
tak na bardzo duzym marginesie - to byly jeszcze muszki owocowki <lol>
pytanie- kurrr nie mam pomyslu, moge oddac, a kiedys sobie odebrac?
Ale to bylo w jednym ciagu i wlasnie w sobotni poranek...cala podstawowke:):):)
muszki owocowki byly jak rachel gadala z michaelem na randce o rossie i kocie i julie
dobra- po najprostrzej linii oporu - wymien chlopakow/ randki rachel
ps mami ma imieniny i niestety dzisiaj w ta "syberyjska" sniezyce musze jechac na 2 koniec miasta
to gdzie ty mieszkasz, na florydzie? :( ta bura pogoda mnie dobija, jest polowa marca prawie, gdzie jest wiosna????????????
z ogolniaka cos jeszcze i nie tylko dorzuccie
mysz- tak- jestem zoofilem grasujacym na internecie :D:D:D
W Łodzi to ja mieszkałam przez 2 lata (ohydne miasto i dół jak ch*****)
Ja Bydgoszcz, ale może już niedługo :)
A gdzie sie bedziesz moze przeprowadzac??? A co do pytania to podajcie sytuacje kiedy akcja toczyla sie w pokoju u Chandlera...
ja mieszkalam tu i tam- we wroclawiu, w bielsku-bialej a obecnie stare smieci - swiete miasto ( mam zbawienie w kieszeni, bo jasna gora promieniuje ;)
u kogo jak u kogo, ale u rachel sie jeszcze znajdzie paru, nie wyglupiajta sie :D
Moje zyczenie to dostac takie pytanko zeby troche pokrecilo...i zeby byla tylko jedna odpowiedz...lubie takie czalendze!!! Dajcie jakies pleas a jezeli nie che sie wam myslec to tylko dla mnie:PPPPPPPP Bo te wymieniania juz mnie nudza!!!:):) bez obrazy dla nikogo:)
Ja chcę do Warszawy wrócić. To Satie jeździmy po tej Polsce :)
Też Mieszkałam we Wrocławiu, w Krakowie, w Poznaniu, po 2-3 ms-ce, ale się
liczy :) W Częstochowie bywałam przez ostatnie 2 lata raz w ms-cu :)
Michael, koleś który kradł Jej kasę z torebki. 3 gości, z którymi spała na
pierwszej randce, ten co płakał po sexie, Paul!!!!!
ok myszowata, tez lubie takie, obiecuje, ze wymysle specjalnie dla ciebie/ merry/ ? , ale przewaznie jak wchodze to pytanie juz jest, albo trzeba wymyslac na szybko. ale najpierw odpowiedzmy na te co sa a ja w ogole zaraz zlaze, po poludniu bedzie pytanko, teraz wykonczmy te :)
o wlasnie merry:) i jeszcze ten aktor, fumfel joey'ego, sebastian, eldad i ten trzeci- nie pamietam imienia ( co mial duzo kasy), mark, ten, co go rach spalwila jak monika miala kontrolowac jej zycie, jean claude van damme, george clooney lub noah wyle ;), doktor ginekolog w szpitalu, jon lovitz ( najgorsza randka), ............?
No dobra to bedzie
- Steve (najgorsza randka)
- Sebastian
- dwoch z liceum (ze niby na pierwszej randce...)
- nie wiem czy Danny byl
- chlopak z ktorym Monika kazala sie Rachel umowic kiedy ta "zarzadzala" jej zyciem milosnym
- aktor kolega Joeya z planu...
To skoro z Michaelem byla tylko na randce to moich wszystkich wykreslamy i Gavina tez mozna bo z Nim to wogole nigdzie nie byla (oprocz balkonu) i polowa kobiet rossa i Chandlera to tez tylko jednorazowe ekscecy:):):):)
Beka jest ze odpowiadajac mi na pytanie jestes jakie 5 postow wyzej...musze patrezc co tam nowego doszlo!!!! hahahahahah
to bylo akurat do merry, ja tylko przypomnialam jak brzmialo oryginalne pytanie - "pińcet postow wyzej" :) ok to z moim basta chyba, a twoje- sytuacje w pokoju chandlera?
dam kilka odpowiedzi i zaczynam myslec nad powaznym pytaniem jednoodpowiedziowym:)
jak eddie obserwuje jak ch spi
z aurorą
z janice
jak joey wbija niechcacy tam gwozdz
...
M i Ch masaż
M i Ch w odc. kiedy wszyscy się dowiadują że są parą
A liczy się jak R tam mieszkała? Jeśli tak to:
J kładący się na łóżku R
J kradnący "hugsy" Emmie
Ja tez juz spadowywuje:P Satie najlepszego dla mamusi!!!!!!!!!! Do pozniej dziewczynki moje:):):):):) (moja szefowa tak nas nazywala kiedys)
dzieki :)
nie wiem, czy to juz wszystkie odpowiedzi, ale mam dla was nowe wyzwanie na pozniej :D
musze isc zaraz wiec zadam 3 jendoodpowiedziowe pytania i odpowiedz zaliczam tylko, jesli ktos odpowie na wszystkie trzy, zero podpowiedzi :)
- kiedy chandlerowi cos wytrysnelo na widok kobiety? ( pokazane w serialu)
- kto zostal porownany do kathy bates w "misery"?
- zespol deathmetalowy ( byly wymieniane juz rozne metalowe - carcass, motorhead, anthrax, ....) ten nie byl, nazwa pojawia sie nie jako zespol, ale jako prawdziwe znaczenie tego slowa. podpowiem, ze to cos zwiazanego ze smiercia :D
To zeby odpowiedziec na to pytanie o zespole to trzeba miec chyba gruba wiedze o zespolach metalowych...moja sie ogranicza raczej do soft metal lub hard rock...ale wymyslila:):):):)