Merry jestes dostepna wiec jezeli teraz sie nie odezwiesz to z nami koniec!!!!:):):):PPPPP
łoj a mnie nie dane ostatnio posiedziec dluzej. myslalam, ze pytanie bedzie dawno odgadniete, a tu posucha :) a nie jest to przypadkiem z uncut? bo nijak mi sie nie kojarzy niestety nadal, mimo podpowiedzi :(
moze cos rzuce, zeby nie bylo, ze sie nie udzielam :P
podaj sytuacje, kiedy jest mowa o oddawaniu moczu w miejscach do tego NIE przeznaczonych?
ja mam na razie 3
juz mam 5 jakby ktos sie pokusil o odp, pewnie jeszcze cos sie znajdzie. chodzi generalnie o to, ze nie do ubikacji ;)
myszowata, nie dramatyzuj :P dalas takie pytanie, ze wszyscy pouciekali ze strachu hihihih ;) ( joke)
Wiem wiem sama sie z tego smieje!!!!! A moje pytanie nie jset z uncuta i nastepna podpowiedz to: chodzi o osobe trzecia i wyraz "lejzi" - czyli moja fonetyczna interpretacja nie pochodzi od slowa lazy (ang. leniwy:)
A sikanie to napewno Chandler na Monike i wiecej nie pamietam...nic mi sie JESZCZE nie kojazy:):)
Ch moczył łóżko po rozwodzie rodziców. Joey miał iść się wysikać na ulicę,
kiedy R pocałował Mrs. Mom, your Bing :D I na razie tyle na szybko. Ja
uciekam i nie wiem kiedy będę. See ya :)
ah, jeszcze cos, dla przypomnienia, ze potrzebna mi terapia- byly jeszcze trzmiele na discovery ( bumble bees :D:D:D)
J na castingu, R w 7. klasie w majtki, Ch na nogę M po meduzie, koleś do kubełka na datki P...
jakiś koleś na ulicy, którego widzieli P i Ch z nowego biura Ch...
a od pyania Myszowatej od wczoraj boli mnie głowa
Satie (nastepna wskazowka) przed chwilka uzylas pewnego wyrazu w pewnym jezyku...w moim pytaniu tez chodzi o ten jezyk....
oo poszlo ladnie, choc jeszcze mi kilka zostalo :)( mon, ross, rach 2x, ch i j) hmmm - czyzby po wlosku? ( czy ja uzylam jakiegos jezyka oprocz pol, eng i emotow? )
Si, certo, porte desco, prosciutto crudo… cośtam po włosku – czyli robimy spaghetti - to tylko taki przyklad na SI po wlosku...:):)
aaa zapomnialam o si! ( milam na mysli piszac to si po hiszpansku, si siniorita :P) ale dalej nie wiem! nie kojarze takiego motywu!!!
Dodam ze miny tej osoby nie da sie kupic zadna karta kredytowa (jak to idzie w reklamach):):);)
mialo byc o J i P ( joey i phoebe, tak?) mnie z hiszpanskim przychodzi do glowy tylko ten z restauracji moniki. no chyba, ze po wlosku, to paulo? ktos z rodziny joey'ego?
Guarda da lunar, guarda da stelle, gua tu tal cause a belle - tak mowil paulo, do rachel. do ph tez cos mowil bella czy jakos - nie moge tego znalezc, a zapis fonetyczny bardzo mnie zmylil! caly czas myslalam, ze chodzi o ang "lazy" i skad tam joey? podaj myszowata odp please, bo zaraz makaron mi wyjdzie uszami :)
M do basenu Richarda, R po całej łazience po żarcie Bena, R na obozie do śpiwora, Marcel na stół M, była mowa o moczeniu się Monici i Rossa, szef Ch na przyjęciu zaręczynowym M i Ch na lodową rzeźbę
ja dla ulatwienia podam hintsy do moich "sikow poza muszle" <lol>
- "water his plants"
- "barrel of a gun"
- "little pee came out"
- " pee goes everywhere. I was barefoot"
- " pee in your sleeping bag"
- "wet my bed" ( nie ch, bo juz byl)
- " pee in .. pool"
na tej podstawie prosze okreslic sytuacje :D
o - czyli minus te od ploteczki - btw zadajesz chyba nastepne, bo dostarczylas najwiecej "sikow" hahahahah :)))
a co z pytaniem myszowatej? ja jeszcze szukam:)
a w międzyczasie: kto z przyjaciół chciał wystąpić w reality show i w jakim?
TAK Satie!!!! No i ta mina babci ktorej nie mozna zapomniec...tak sie skubana ucieszyla!!!!:):):)
myszowata dala tyle podpowiedzi, ze ratunku. zreszta ja zadalam moje bez kolejki i nawet jesli jest dobrze to z babcia, to nie zadaje, bo kicha ;)
kojarze "real world", tylko osoby nie kojarze na razie.....
ja bez podpowiedzi tez nie jak widac zreszta. czy real world sie zgadza? czy mi sie cos pop**?
no to lipton :) ja (ortodoksyjnie) mam tylko regular. musisz poczekac na innych maniakow, chyba, ze cos wygrzebie na necie ;)
J i Ch chcieli "podlać" kwiatki u Richarda w mieszkaniu, M popuściła w majtki jak koleś z pracy opowiedział dowcip (śmieszniejszy od Ch), i była mowa o sikaniu wszędzie jakby Ch stał na muszce
Ja mam ankata i moge sprobowac ale podpowiedz prosze...moze jaki to mial byc rodzaj...kojarzy mi sie tylko Ross:):)
mnie sie tez kojarzy ross i jego pomieszkiwanie u babci, kiedy probowal sie przebic jako tancerz, ewentualnie ross i monica w "dickin' rocky dicky eve" ;), ale to nie reality show, poza tym uncuta nie mam, a na jutjubje nic mi nie wpadlo w oko ani ucho
ps - dobra rozkminka
chyba, ze jeszcze ross w mtv na upartego, czy joey w piramidzie, czy telezakupach, ale to wszystko nie reality show, nie?
Satie a zebys wiedziala ze Employee of the Month - Dzulaj 2009!!!:):):):PPPPPPPP
A moze to bylo zwizane z Joey'em i jego kanapka wtedy jak jechali z Garym wozem policyjnym i jakas wzmianka??? Nie wiem cos mi swita ale nie wiem co??:):):)
Albo z Ch i M kiedy wyjechali na liken i Ch ogladal Reality Show i moze wtedy byla jakas wzmianka????:):) Cholera jasna...