PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 352 tys. ocen
8,2 10 1 351587
8,5 41 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele
ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Merry jestes dostepna wiec jezeli teraz sie nie odezwiesz to z nami koniec!!!!:):):):PPPPP

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

łoj a mnie nie dane ostatnio posiedziec dluzej. myslalam, ze pytanie bedzie dawno odgadniete, a tu posucha :) a nie jest to przypadkiem z uncut? bo nijak mi sie nie kojarzy niestety nadal, mimo podpowiedzi :(

ocenił(a) serial na 10
satie333

moze cos rzuce, zeby nie bylo, ze sie nie udzielam :P
podaj sytuacje, kiedy jest mowa o oddawaniu moczu w miejscach do tego NIE przeznaczonych?
ja mam na razie 3

satie333

Hej. Aleś mnie nastraszyła Myszowata ;) Mi też się nic nie kojarzy.

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

juz mam 5 jakby ktos sie pokusil o odp, pewnie jeszcze cos sie znajdzie. chodzi generalnie o to, ze nie do ubikacji ;)
myszowata, nie dramatyzuj :P dalas takie pytanie, ze wszyscy pouciekali ze strachu hihihih ;) ( joke)

ocenił(a) serial na 10
satie333

9 ... chyba sama ze soba gram w ta zabawe :/// m&m "abandoned me" :( :P

ocenił(a) serial na 9
satie333

Wiem wiem sama sie z tego smieje!!!!! A moje pytanie nie jset z uncuta i nastepna podpowiedz to: chodzi o osobe trzecia i wyraz "lejzi" - czyli moja fonetyczna interpretacja nie pochodzi od slowa lazy (ang. leniwy:)
A sikanie to napewno Chandler na Monike i wiecej nie pamietam...nic mi sie JESZCZE nie kojazy:):)

satie333

Ch moczył łóżko po rozwodzie rodziców. Joey miał iść się wysikać na ulicę,
kiedy R pocałował Mrs. Mom, your Bing :D I na razie tyle na szybko. Ja
uciekam i nie wiem kiedy będę. See ya :)

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

no elegancko, zadne z moich sie nie pokrywa hehe. si :)

ocenił(a) serial na 10
satie333

ah, jeszcze cos, dla przypomnienia, ze potrzebna mi terapia- byly jeszcze trzmiele na discovery ( bumble bees :D:D:D)

ocenił(a) serial na 10
satie333

J na castingu, R w 7. klasie w majtki, Ch na nogę M po meduzie, koleś do kubełka na datki P...

ocenił(a) serial na 10
ploteczki1

jakiś koleś na ulicy, którego widzieli P i Ch z nowego biura Ch...
a od pyania Myszowatej od wczoraj boli mnie głowa

ocenił(a) serial na 9
ploteczki1

Satie (nastepna wskazowka) przed chwilka uzylas pewnego wyrazu w pewnym jezyku...w moim pytaniu tez chodzi o ten jezyk....

ocenił(a) serial na 10
satie333

Marcel na krzyżówkę, chyba któreś z trojaczków do szuflady M...

ocenił(a) serial na 10
ploteczki1

oo poszlo ladnie, choc jeszcze mi kilka zostalo :)( mon, ross, rach 2x, ch i j) hmmm - czyzby po wlosku? ( czy ja uzylam jakiegos jezyka oprocz pol, eng i emotow? )

ocenił(a) serial na 9
satie333

A myslisz ze Si to co znaczy po wlosku????

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

HISZPAŃSKI ! :d witam wszystkich:d

ocenił(a) serial na 9
youstaska

Si, certo, porte desco, prosciutto crudo… cośtam po włosku – czyli robimy spaghetti - to tylko taki przyklad na SI po wlosku...:):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

aaa zapomnialam o si! ( milam na mysli piszac to si po hiszpansku, si siniorita :P) ale dalej nie wiem! nie kojarze takiego motywu!!!

ocenił(a) serial na 9
satie333

Dodam ze miny tej osoby nie da sie kupic zadna karta kredytowa (jak to idzie w reklamach):):);)

ocenił(a) serial na 10
satie333

mialo byc o J i P ( joey i phoebe, tak?) mnie z hiszpanskim przychodzi do glowy tylko ten z restauracji moniki. no chyba, ze po wlosku, to paulo? ktos z rodziny joey'ego?

ocenił(a) serial na 9
satie333

Po wlosku bellina znaczyl ladna, fajna wiec chodzi o kobite...

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Guarda da lunar, guarda da stelle, gua tu tal cause a belle - tak mowil paulo, do rachel. do ph tez cos mowil bella czy jakos - nie moge tego znalezc, a zapis fonetyczny bardzo mnie zmylil! caly czas myslalam, ze chodzi o ang "lazy" i skad tam joey? podaj myszowata odp please, bo zaraz makaron mi wyjdzie uszami :)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

M do basenu Richarda, R po całej łazience po żarcie Bena, R na obozie do śpiwora, Marcel na stół M, była mowa o moczeniu się Monici i Rossa, szef Ch na przyjęciu zaręczynowym M i Ch na lodową rzeźbę

ocenił(a) serial na 10
satie333

ja dla ulatwienia podam hintsy do moich "sikow poza muszle" <lol>
- "water his plants"
- "barrel of a gun"
- "little pee came out"
- " pee goes everywhere. I was barefoot"
- " pee in your sleeping bag"
- "wet my bed" ( nie ch, bo juz byl)
- " pee in .. pool"
na tej podstawie prosze okreslic sytuacje :D

ocenił(a) serial na 10
satie333

o - czyli minus te od ploteczki - btw zadajesz chyba nastepne, bo dostarczylas najwiecej "sikow" hahahahah :)))

ocenił(a) serial na 9
satie333

Satie ktora osoba z 6 - tki mowi po wlosku do kogos od J?????

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

aaaaaaaaaaaaaaa phoebe do babci jak ogladali law & order??????

ocenił(a) serial na 10
satie333

a co z pytaniem myszowatej? ja jeszcze szukam:)
a w międzyczasie: kto z przyjaciół chciał wystąpić w reality show i w jakim?

ocenił(a) serial na 9
ploteczki1

TAK Satie!!!! No i ta mina babci ktorej nie mozna zapomniec...tak sie skubana ucieszyla!!!!:):):)

ocenił(a) serial na 10
ploteczki1

myszowata dala tyle podpowiedzi, ze ratunku. zreszta ja zadalam moje bez kolejki i nawet jesli jest dobrze to z babcia, to nie zadaje, bo kicha ;)
kojarze "real world", tylko osoby nie kojarze na razie.....

ocenił(a) serial na 10
ploteczki1

wow!!!! nigdy bym na to nie wpadła

ocenił(a) serial na 9
ploteczki1

Spadam do domku...do potem:)!!!

ocenił(a) serial na 10
ploteczki1

ja bez podpowiedzi tez nie jak widac zreszta. czy real world sie zgadza? czy mi sie cos pop**?

ocenił(a) serial na 10
satie333

no tak - employee of the month- rowno 17.30 sie zawija :P papapa ;)

ocenił(a) serial na 10
satie333

nie, i ten tekst pada tylko w UNCUT, wiem wredne:)

ocenił(a) serial na 10
ploteczki1

no to lipton :) ja (ortodoksyjnie) mam tylko regular. musisz poczekac na innych maniakow, chyba, ze cos wygrzebie na necie ;)

ocenił(a) serial na 10
satie333

w miedzyczasie moich kilka podpowiedzi do rozszyfrowania zostalo :)

ocenił(a) serial na 10
satie333

J musiał nasikać do pojemnika, żeby urodzić kamień:)

ocenił(a) serial na 10
ploteczki1

J i Ch chcieli "podlać" kwiatki u Richarda w mieszkaniu, M popuściła w majtki jak koleś z pracy opowiedział dowcip (śmieszniejszy od Ch), i była mowa o sikaniu wszędzie jakby Ch stał na muszce

ocenił(a) serial na 9
ploteczki1

Ja mam ankata i moge sprobowac ale podpowiedz prosze...moze jaki to mial byc rodzaj...kojarzy mi sie tylko Ross:):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

mnie sie tez kojarzy ross i jego pomieszkiwanie u babci, kiedy probowal sie przebic jako tancerz, ewentualnie ross i monica w "dickin' rocky dicky eve" ;), ale to nie reality show, poza tym uncuta nie mam, a na jutjubje nic mi nie wpadlo w oko ani ucho
ps - dobra rozkminka

ocenił(a) serial na 10
satie333

chyba, ze jeszcze ross w mtv na upartego, czy joey w piramidzie, czy telezakupach, ale to wszystko nie reality show, nie?

ocenił(a) serial na 10
satie333

chodzi o Ross'a:) i odp pada w ostatnim sezonie

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Satie a zebys wiedziala ze Employee of the Month - Dzulaj 2009!!!:):):):PPPPPPPP

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

aaaaaaa hahahaha no prosze :D ciach bajera :)))

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

A moze to bylo zwizane z Joey'em i jego kanapka wtedy jak jechali z Garym wozem policyjnym i jakas wzmianka??? Nie wiem cos mi swita ale nie wiem co??:):):)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Albo z Ch i M kiedy wyjechali na liken i Ch ogladal Reality Show i moze wtedy byla jakas wzmianka????:):) Cholera jasna...

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

żaden teleturniej, tylko klasyczny reality show

ocenił(a) serial na 9
ploteczki1

A podpowiedzi dalej nie widze!!!! To moze jaka seria albo jaki mial byc theme tego RS???