Na razie mam 4:
złota bransoleta (woman reppeler) :)
brązowa czapka skórzana
cylinder
torebka unisex :D
To miałaś na myśli?
czesc girlsy :) ( i bojsy)
ps. - brawo za bobra - gadalysmy, a zadna nie wpadla na ten motyw :)
joey- hmmm
czy np wszystkie ciuchy chandlera naraz sie licza?
niebieska nakladka na zęby
slomkowy kapelusz na barbados
na razie tyle
Tak wszystko sie liczy co jest "niestandardowe" w Jego ubiorze...jeszcze nie "pokrywa" mi sie 5:):)
Strój żołnierza podczas kręcenia filmu o I wojnie, broda jako Freud (lekko
naciągane) heh P.S I wtedy miał okulary :)
Czapeczka urodzinowa podczas jakiejś imprezy kiedy Ph była odpowiedzialna
za lód i/albo kiedy M przysłała Ch dziwkę.
Poleciałyście w tym samym czasie, więc puszczam jeszcze raz :)
Czapeczka urodzinowa podczas jakiejś imprezy kiedy Ph była odpowiedzialna
za lód i/albo kiedy M przysłała Ch dziwkę.
nie chce mi sie sprawdzac, ale chyba kapelusik papierowy na "kawalerskim" ch?
piersi z piasku ;)
Tak ten kapelusik juz byl jak to napisala Merry kiedy M przyslala dziwke:):):) Caly czas moje 2 "to go":):)
co za ch****** k***** przywiesil sie, teraz bedzie 5 razy moja odpowiedz pewnie o majtkach:/
Ja juz spadam do domu i podpowiem z ostatnim to Ch krecil beke a ta rzecz nalezala do innego osobnika:):):)
A mi się przypomniało jeszcze zwierzątko, myszka kiedy Ph kręciła z Robertem "This is family place put the mouse back in the house" :D
nie wiem :| skojarzylam jeszcze czapke " łosia" i wielki paluch z meczu w thxgiv, cygaro, ...
takich nadprogramowych myszek i innych bylo duzo ( mon jak byla gruba -I was quick as a cat, albo only dogs can hear you, szczury pod podloga sie zabijaja itd itp... :)
Moje wszystki poszly wiec wymyslcie teraz razem pytanie:PPPPPPP bo zgodnie odpowiadalyscie:);) Do pozniej, papatki
ale jak to razem ?:))) jedna pol i druga pol? :D a jak ty idziesz, to kto na nie odpowie? hehehe
w sumie ja mam juz obmyslone, takie w stylu myszowatej, czeski film :D
ross w holiday armidilo opowiada o hanukah bardzo smiesznym glosem. kiedy jeszcze mowi takim glosem ? ( "years and years ago...")
aaaa i jako podpowiedz dodam, ze wtedy pojawia sie niewymienione do tej pory zwierze <lol> ( sory, wracaja jak bumerang :D)
nie, chodzi mi o bardziej przegiety glos. ross cos opowiada.... plus zwierze :D
nie... proponuje- jak masz mozliwosc obejrzec kawalek armidillo, bo nie potrafie opisac dokladnie tego glosu. a jak nie skojarzysz, to wymysl pytanie, bo obie mialysmy wymyslic :) ja niedlugo na jakis czas wybywam z kompa, ale I'll be back :D
To jeszcze 2 sytuacje krążą mi po głowie - jak się dowiaduje, że Rachel jest w ciąży, druga jak Charlie wraca do Benjamina.
Ja też wybywam z kompa i będę ok. 21szej.
eee no wtedy wchodzi na wysokie tony :) mnie chodzi o "przesmieszny potezny niski glos z przedluzaniem samoglosek" ( czy to ma sens?)
to lejterek :)
tez nie to :) przypominam- glos jak w armidillo, opowiada historyjke, wystepuje w niej zwierze dotad niewymienione :D
Czy chodzi o sytuacje na dachu podczas imprezy mowil o tym R i P ze udawal tam kogos jako zwierze w restauracji i opowiadal to Charlie ale potem jak sie okazalo ze Ona gustuje w noblach sie tym przejal?????? Spadam
niestety nie. nie wiem, czy jestescie, bo ja tylko na chwile, mam podac odp czy zostawic do jutra?
to moze podam kolejna podpowiedz - ta historyjke ross opowiada rachel. historyjka jest wymyslona na poczekaniu ...
Jak chcesz, ja dziś nic nie wymyślę, bo to w końcu piątek.
Ale myślę, że pytanie może zostać do jutra :)