Oh, I thought you were great in Silence of the Lambs
having and giving, sharing and...
Receiving...a co to za zabawa???? Jest jakas kolejnosc bo nie chcialabym sie komus wciac!!!!
Rachel, How you doing..I'm doin' good, baby. How you doin'? A teraz ja:..........."Squatternut buash?"
No i BRAZIK dla panczenistek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takie medale ciesza najbardziej - nieoczekiwane:):) Koniec ZIO - dzieki Adam, Justyna i Dziewczyny!!!!!
.......... I’ve always kinda hated it. Czego swiat sie nigdy nie dowie o Chandlerze?????:):):)
Jeszcze nie koniec, dziś wielki finał USA vs. Kanada.
Dobrze, ale miałam na myśli odp. "You should hear my phone number" :):)
Świat się nigdy nie dowie jak Chandler tańczył :D
Jeśli poprawnie to pytanie: Kto nazwał Rossa mamusią?
No to raczej Polacy nie zdobeda medalu w meczu USA - Kanada...o to mi chodzilo (koniec szans medalowych):):): A Rossa nazwal moze Ben???? Ale On to chyba nazwal Chandlera raczej...no nie wiem:P
Tak no pewnie ze latwe!! To byla Suzan w szkole rodzenia:):):)...a moje pytanie wciaz czeka na odpowiedz i dzisiaj juz jest niedziele wiec do roboty dziewczynki:))))))
Myslalm ze piszac ze owa pani wystepuje w kilku epizodach to juz podpowiedz bo nie bylo za wiele takich to po pierwsz a po drugie to odleglosc pomiedy tym wszystkim to 6 serii
Ja wiem ze ja zawsze zamulam ale wlasnie chodze sobie po tematach i odkrylam ze Itomhawk zmienilas ksywke na Merrry81?? Czy to prawda??? Jak zwykle zakrecona:( Pozdro
I'm back :)
Tak, dobra odpowiedź.
Na forum pojawił się nowy temat, czekam aż autor poda nr sms, na który
można oddawać głosy :D
Myszowata co byś się nie nudziła, pytanie dla Ciebie, a ja zaczynam
główkować nad Twoim. :)
Czego nie robiła Rachel, a robił to Marcel? :)
Siemanko!!!! Czyli jest o tym mowa jak Ross byl juz z Rachel?????? Ojjjj ale tu musi byc jakas mala podpowiedz bo ja jeszcze jestem likendowa:):)
Nie jest to poprawna odpowiedź, więc czekam dalej :)
Też związana z potrzebą fizjologiczną :)
Aczkolwiek to prawda nie robiła kupy do buta lewego oczywiście heh :)
Ja dziś na szczęście nie jestem łikendowa :)
Wieczorem pomysle i dam znac (jezeli) juto z pracy. Teraz niestety nic nie swita:) Dobranocka:)
Rachel usuwała wiadomości, niby przez przypadek, a Marcel obsikał krzyżówkę w gazecie.
Jeszcze jest wcześniejsze pytanie Myszowatej, dla przypomnienia:
"A moje pytanie to imie i nazwisko jednej pani (ktora grala w kilku
epizodach) pada w duzo pozniejszym czasie jako imie i nazwisko zupelnie
innej osoby...to podsumowujac dwie osoby - jedno imie i nazwisko".
I podpowiedź, odległość między tymi rolami to 6 serii.
To faktycznie hardcore, ale jeśli chodzi o "Przyjaciół", to nie ma takich rzeczy, których bym sobie nie przypomniała. :D
Pomyślę i odpowiem dzisiaj
to chyba rzeczywiście chodzi o Kate Miller - raz dziewczyna Joey'a z teatru a później Rachel na Barbados podszywała się pod jakąś Kate Miller.
Zadajesz
Powitać. Skoro czekamy na pytanie. Coś na poprawę humoru :)
http://www.youtube.com/watch?v=cDS-Ch4kd-M
no gratuluje, ja sie przywiesilam na tym pytaniu. przyda sie troche "świeżych mózgów" ( wiecie, o co mi chodzi ;))
zięć dobry :) to moze ja zadam? wymien sytuacje odbywajace sie w bathroom /slash/ toilet :D
A faktycznie, ta plakietka na Barbados!
Jaką zdaniem Phoebe atmosferę ma knajpa (Javo), w której pracuje Monica?
no i wiedzialam, ze pisownie pomerdam- pretentious comma garlicky. to dawajcie na moje ...
1) Podglądacze :)
2) Chandler poznał Ginger w toalecie
3) Chandler biorący kąpiel
4) Joey rozmawiający bliźniakiem od dłoni
5) Joey i Chandler na podwójnej randce w walentyki Janice
6) Joey oblewający "Tall Guy" tańczącego z Janine
7) Joey biorący prysznic w garderobie Hestona
8) Test ciążowy w mieszkaniu Mon
9) Wynik testu ciążowego na ślubie M&CH
10) Rachel i Monika szukające prezerwatyw
11) Ross i skórzane spodnie :D