no to przenosimy pytania dla maniaków do tego wątku, zeby nie zasmiecac, i zostawic zabawe cz6 dla nie az takich strasznych maniakow ;?)
padlo pytanie myszowatej
- "Rozmowa pomiedzy Phoebe i Monika i dowiadujemy sie ze ktos sie bardzo podoba Phoebe a Monice nie - kto to taki (nikt z Friendsow)"
oraz moje
- gdzie monika ma loda?
good luck :)
Wiesz co Satie nie to ze jestem jakas zboczona ale Twoje pytanie kojarzy mi sie tylko z jednym...nie wiedziec czemu...i nie iwm gdzie go ma!!!!:):)
Nie ale podpowiedz dam. Kiedy odbyla sie ta konwersacja Rachel byla juz w ciazy.
dalej nie moge skojarzyc, ale moge dac podpowiedz do mojego - to lód na patyku, czerwony ;>
Hello :)
Odp. na pyt. Satie?: Monica miała loda w oku?
A co do osoby, która podobała się Phoebe - czy to Evander Holyfield?
w oku miała lód, a gdzie loda?:D
chyba nie evander, monica chyba tez sie rozmarzyla, jak o nim wspominaly?
buhahahahaha przestan <lol> zadaj moze w miedzyczasie jakies pytanie itomahawk, bo poki co stoimy w miejscu?
Nie to nie Evander ale bylo to mniej wiecej w tym samym czasie...nastepna podpowiedz: calej tej rozmowie winny byl w pewnym sensie Joey
A tak na marginesie to chodzi o loda - loda jak icecream albo ice cube jak naprzyklad w drinku albo jeszcze nie wiem co:PPPP
albo to znowu ankat, albo mam zacmienie od ogladania ostatnio innych seriali <ups>. daje nastepna podpowiedz do mojego- monika nie je tego loda
No dobra Monika miala jeszcze loda na weselu jako posag...???
A nastepna wskazowka to: calej rozmowie przygladal sie Chandler (no i przysluchiwal ofkors)
na weselu byl lód. jak juz pisalam, gdzie ma loda, na patyku, czerwonego?
a na twoje nadal nie mam, chociaz przegladnelam sporo odcinkow:/
Lee Majors podobał się Phoebe :) a Chandler brał wtedy kąpiel ze swym stateczkiem :):)(8x13)
kurde a przegladalam ten odcinek! lód nie jest na t-shircie. kontekstu brak ( to pytanie mialo byc pierwotnie przykladem na to, jak odjechane robia sie pytania), serie rozne...
na lodówce jest magnes w kształcie, który chyba przypomina czerwonego loda ;>
pytanko myślę, że łatwe, bo muszę uciekać :)
gdzie Monica czuje się jak w Disneyland?
Właściwie chodziło mi o troszkę inną odpowiedź, ale niech ta zostanie.
Ja spadam, bo szef przyjechał :/
w pralni chemicznej
itomahawk- szef bylby zachwycony wiedzac, co porabiasz przy kompie hahaha ;)
pytanie- imie i nazwisko geja, ktory podoba sie rachel
W pralni ofkors:):):) w odcinku TOW Tea Leaves z okropnym panem PHD:):)
A moje pytanko brzmi: Jak Ross okreslil dzialania, strategie swoich rodzicow...???
Ja na Twoje nie odpowiem bo nic mi nie przychodzi do glowki ale Ty moze na moje tak!!!:):)
Nie scena ta jest w pierwszych odcinkach i male wskazoweczki: to maly flash - odwiedziny, spaghetti, wino, Central Perk...
czy chodzi o to : " these people are pros, they know what they're doing, they take taheir time, they get their job done" ?
A faktycznie zrobil On cos bardzo gejoskiego z Mikolajem:):) Moj mozg juz odrzuca poszczegolne sceny...za duzo!!!
Daj Myszowata może w między czasie podpowiedź do statystki,
znamy już "przedział sezonowy" oraz że chodziła, siedziała i mówiła,
ale to za mało :)
No dobra jedna scena ta pozniejsza z Nia odbyla sie w CP a ta pierwsza poza domem z dziewczynami tylko (nie w CP) i byl tam tez szampan...a Ona ma calkiem dlugi nos i ok 35 - 40 lat
A z ta mysla to moze to: Allright, fine, I only have one thought! It's about the hot nanny, I gotta see her!
czy jedna ze scen to ta, kiedy Monica przymierza sukienkę ślubną, a kobitka (Megan Bailey), która mówi, że jakby ją znała popłakałaby się?
a drugi odcinek, kiedy Joey traci ubezpieczenie i na przesłuchaniu wkłada rękę w spodnie i mówi do dzieciaka "I've got surprise for you" :))) (pani od przesłuchania)
I tam na pewno to Ona bo ma taki sam nos i glos:):)
A z ta mysla Joey'a to jak dla mnie to troche za ogolne bo jakby nie bylo mial troche tych pojedynczych mysli:):)
znalazłam jeszcze scenę, jak Rachel, Pheobe i Charlie poszły na zakupy - Pheobe dała się psiknąć męskimi perfumami, żeby Mike był zazdrosny (pachniały jak bóbr ;D)
ale to nadal nie jest scena w CP..
swoją drogą dużo tej statystki :)
może teraz chociaż seria na podpowiedź o której scenie myślisz? ;>