Jak dla mnie to anal:):):):):PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP obrzydlistwo:):):) hi hi hi
tez mi sie tak wydaje- a hardly ever - oral. ale chcialam sie upewnic, jeszcze niech itomahawk wyrazi opinie :P dawaj pytanie, bo nie odpowiedzialysmy, ja sprobuje poszukac czegos na zas ;)
hahahaha dobre pytanie i tez sie nad tym wiele razy zastanawialam. Podzielam Wasze zdanie.
P.S. Buty faktycznie i sama kiedys to zauwazylam, ale jak widac wylecialo mi z glowy :)
Pytanie mam, o dziwo muzyczne :D Jaki tytul piosenki Chris Rea pada w serialu i kiedy (ja kojarze 2 razy) ?
eeeno znam pana z 3 kawalkow na krzyz, wiec pasuje
myszowata nie zadala, to ja tez zadam "bez kolejki" - ktore postacie poznaja sie przy kielbasie?
Jak se Pani zyczy, ale to na pewno jeden z tych 3 kawalkow na krzyz :)
Myslalam na poczatku, ze moze M, Ra i Pete albo Marc. Niestety lipa, niucham dalej.
podpowiem, ze nie jest to pokazane, tylko wspomniane, i jest to specyficzny rodzaj kielbasy :)
jedyne co mi przychodzi to road to hell prostacko, ale nie wiem gdzie i nawet nie szukam, bo to pewnie nie to
Ja z kolei mysle ze moze to byc albo "Looking for the summer" albo "Driving home for Christmas" lub tez "Josephine" kurde wogole tego nie kojarze:) I wiecie co jak sie juz dzis pozegnam z Wami to nastepny post wysle juz z Gdańska!!!!!!! Pewnie w sobote przed weselem bo potem to w poniedzialek dopiero!!!!
Ej mam pytanie jaki jest Wasz najulubieńszy czizi song????? Taki wykonwaca ze wstyd sie przyznać:):):):) Ja Wam zdradze jak Wy mi powiecie...ale siara:)
Myszowata juz wymienila ten tytul, jednoczlonowy :) tylko nie padla sytuacja. C'mon to takie proste :)
Na Twoje Satie nic nie swita. Specyficzny rodzaj kielbasy, hmmm ... mi po glowie sie szwenda tylko wiejska :D
To moze podpowiedz, czy to postacie drugoplanowe, epizodyczne, czy glowne bohatery? Albo jakies ramy seriowe :)
to wychodzi, ze "josephine" ( nie znam btw). moze jak joey zaczal robic sie jak baba i zaczal ukladac kwiatki itp i mon go tak nazwala?
kielbasa- rodzaj hiszpanskiej kielbasy, ostrej, czerwonawej, chyba w wersji meksykansiej tez wystepuje. poznaje sie friend z postacia epizodyczna
Dokladnie o to chodzilo.
Ah chorizo, no to juz mam Chandler i Eddie (szukalam wsrod par damsko-meskich).
brawo!!!! myslalam, ze dluzej sie bedziecie glowic :) no to pytanko chyba, co?
chyba tak, ale pomyslow brak :/
P.S. Myslalam, ze znasz te piosnke "Josephine I send you all my love....."
zgadza sie, to z tego kawalu :)
mam na koncu jezyka - "costam kszszt dugi"
hahahahahha ja to jestem smieszna, wlasnie przeczytalam, co napisalam powyzej <LOL> phoebe tego mlodego poloznika w szpitalu, jak rodzila, dr oberman
ok mam pytanie, ale jest i lajtowe i dziwadło i głupawe ( czyli w sumie nic nowego :D)
joey woli jedna postac reklamujaca przegryzki od innej. dlaczego?
chandler nie mogl uwierzyc w ten wybor, a ross "przytoczyl" jeszcze inna przegryzke. teraz powinno byc b latwe :)
Greetings from Poland!!!!!!!:):):) Czy chodzilo o ta sytuacje z Mr Penaut i Mr Salty czy cos takiego??????
Powitac po dlugiej nieobecnosci :)
Zabawa cus przygasla, wiec coby "odkuc" temat zarzuce proste pytanko :)
Jakie zdanie (5 wyrazow) wypowiadaja/ krzycza jednoczesnie czterej glowni bohaterowie serialu?
heloł heloł, mnie tez dluugo nie bylo, weekendzik b dluuugi :)))
zanim zaczne myslec, to powiedz tylko - czy 5 wyrazow po polsku, czy angielsku please
a jakies płci? rozumiem, ze czesc z nich mowi a czesc krzyczy tak? ps. weekend udany? moj pomijajac 100 babli - wery. i gdzie ta myszowata wcielo :D
Weekend nie udany, tzn mogl byc duzo lepszy. Babli brak to in plus. Myszowata szlaja sie pewnie po miescie, albo lezy plackiem na plazy :D
nie, nie wszyscy jednym tonem, w sumie mowia, bo krzyk to jednak nie jest. Zdanie powtarzane jest 3 razy pod rzad.
dzięks za podpowiedz, zaczynam glowkowac :D nasunelo mi sie inne zadnie - tez 5 wyrazow, wykrzyczane 3 razy pod rzad przez dwoje friendsow - moze niechaj to bedzie prezencik dla Ciebie do rozwiklania :P
Dziekuje Ci za gifta :) A co do mojego moze to i krzyk jednak, juz nie mieszam, na pewno na koncu zdania jest wykrzyknik.
Na Twoje, pierwsze co mi przyszlo do glowy to: "We were on a break" D:
tak myslalam, ze to pierwsze przyjdzie na mysl, ale to nie to i zreszta nie wiem, czy to akurat kiedys naraz 2 osoby to krzyczaly i to 3 razy pod rzad. a Ty w sumie mi nie napisalas jak płci sie rozkladaja wsrod tych 4 osob?
Hmmm... kuszaca propozycja, ale obawiam sie ze jak napisze pierwszy wyraz to od razu zgadniesz.
Ok. Niech bedzie "push". Teraz slowo z Twojego :)
get. twojego na razie nie kojarze, moze dlatego, ze ogladam film? odezwe sie pozniej. good luck :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mam- push her down the stairs!!! <jupi>
oki. teraz widze jak kretynsko wyglada moja podpowiedz. to jednosylabowki, z akcentem na ostatni wyraz. si ja :)
W takim razie "Get out of the cab!!!" (bez podporki sezonowej bym na to nie wpadla) :)
Pytanie dziwne: jakim miastem jest Paryz?
brawo :) dopiero wlazlam i zaraz pomysle ( odpowiedz np pieknym romantycznym i zabytkowym raczej nie wchodzi w gre?:PPP)
nie wiem gdzie szukac - czy jak rachel jedzie do paryza, czy monica i chandler i ich motywy, czy jeszcze inny motyw