PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33993}

Przyjaciele

Friends
1994 - 2004
8,2 356 tys. ocen
8,2 10 1 355746
8,4 49 krytyków
Przyjaciele
powrót do forum serialu Przyjaciele

madness continues... :)

ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

Achaaaaaaa!!!!!!! Albo Chandler znowu miał ta samą bluzke "Think Snow" albo zadająca pani wypiła więcej ode mnie:):):) bo jestem na serii 7 ""TWO Phoebe's Cookies i ma na sobie właśnie ta białą bluzke a na to szara rozpietą luźną koszulę kiedy wpada na poczatku do CP i pyta się Friendsów co myślą o jego nowych okularach....co o tym można sądzić????:):):):PPPPPP

myszowatek81

Masz racje, w tym odc. ma jakas koszulke/ bluze biala. I pozniej w tym odc. lazi juz bez koszuli. Faktycznie jest napis "Think Snow" : ) Satie napisala dobrze i bede Jej bronic, Ch wchodzi w tym odzieniu do CP w otwierajacej scenie :) Na Twoje dopiero zobaczylam podpowiedz :)
Cos dla ucha :) http://www.youtube.com/watch?v=iG8xi9BTbao

Itomahawk

P.S. Jeszcze sie moje pytanie bloopersowe szweda wsrod postow :) Dalej jazda do roboty... :D

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

heleu :)
- myszowata nie wiem o co ci chodzilo, sezony 5-10 napisalam, czyli 7, w otwierajacej scenie juz widac koszulke, odc oczywiscie phoebe's cookies, nie wiem czemu sadzisz, ze cos poplatalam z pytaniem, albo ze wypilam wiecej niz ty
- itomahawk - mysle, ze chodzi ci o scene z bloopersow do 10 serii, kiedy okazuja sie, ze kreca naraz i mathew mowi cos w stylu zaraz zaraz, we've got nine cameras on us. w bloopersach do 4 serii byl jeszcze koles z "klapsem" i mowil, ze sa 4 kamery, ale mysle, ze chodzilo ci o to pierwsze
- co do pytania myszowatej- na pewno 84 rok? a nie 74? bo pasowaloby mi "nie ma rozy bez ognia" i jakis motyw z szukaniem mieszkania dla rossa, nie wiem jeszcze dokladnie jaki, bo nie wiem, czy to o ten film chodzi

ocenił(a) serial na 9
satie333

Do Satinka - nie wiem czemu ale myślałam ze napisałas 1 - 5 (Sorki wiec chyba to ja wiecej wypiłam i prosze o wybaczenie)!!!!!!!:):):)
A moje pytanie to nie chodzi o żadne sytuacje...chodzi o zdanie wypowiedziane w specyficzny sposób (Ross) i kiedy to powiedział od razu narzuca sie tamta sytuacja (tez wypowiadane zdanie takim samym sposobem) dodam ze w tej akcji bierze 3 z 6:):);)

ocenił(a) serial na 9
myszowatek81

Ja tam polskiego hh nie słucham raczej lecz musze przyznać że K44 nieźle jedzie...bardzo lubie głos Abradaba. A słyszalyście może Gutka z Indios Bravos (nawte mam plytke) fajnie przy tym można się poginać. A sokrośmy przy HH to tu podsyłam utwór (chyba mój ulubiony ze wszystkich HH) i tylko dla tego kawałka kiedyś płyte kupiłam:):):) Bardzo mi się podoba wkomponowana trąbka od 03:50..polecam http://www.youtube.com/watch?v=Ljdgoly0q-I

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

alez oczywiscie laskawie wybaczam :PPP
ale czy ja mysle o wlasciwym filmie, czy nie? czy faktycznie 84 i cala folozofia od nowa???

ocenił(a) serial na 9
satie333

Tak 1984 i dla podpowiedzi nie jest to zadne barejowe dzielo:):):) Kocham filmy Bareii BTW lecz tak komedia równie WYMIATA!!!!!!! Dzień dobry!!!!!

ocenił(a) serial na 10
satie333

dzien dobry ! o kurde:/ to cale myslenie od nowa:/ przymierze sie do tego pytania pozniej, nie moge sie zdecydowac, czy zaczac od komedii, czy od rossa :P

ocenił(a) serial na 9
satie333

Dodam że to trwa jakieś 4 sekundy lecz jest bardzo zanmienne:):) jak tylko to usłyszałam po raz pierwszy od razu mi się z tym skojarzyło!!!!!

myszowatek81

Hej :)
Satie mialam na mysli nine cameras.

ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

Ej dziewczynki a jak teraz poznac ze ktos jest online..bo niedawno byly tu takie zielone znaczki ale znikly:):):)????

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

chyba nie poznac, po tajniaku z ukrywki :D szpiedzy z krainy deszczowcow :D

satie333

Myszowata, czy masz moze na mysli "Seksmisje" lub "Vabank II"? Nie moge zalapac sceny i nawiazania.
A ze zdaniem/ zdaniami tez totalna pustka.

ocenił(a) serial na 9
Itomahawk

Three divorces, three divorces
Weź pigułkę, weź pigułkę...

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

to ja kura mac przegladam cala piata serie- bo napisalas, ze 5 a to jest z 6. myszowata wez sie ogarnij !!!!!!!!!! ( tak, bede krzyczec)

myszowatek81

Poczekaj, Ty dalas juz odpowiedz? Jesli tak to powinna byc to seria 6, a nie jak pisalas wczesniej 5.

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

w ktorej scenie phoebe sie lekko nakreca przez tel nastawiony na wibracje?

satie333

Proscizna :) Princess Leia Fantasy, scena w CP, Rachel i Phoebe.
Co zrobila za kare Phoebe swojej kolezance ze szkoly?

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

bo miala byc proscizna :)
na razie nie kojarze

Itomahawk

Ok. To zostawiamy, bo zauwazylam ze z UNCUT.

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

ok. zapraszam na regular, tam pytanie na Ciebie czeka :D

satie333

Widze i nie wiem heh
Ale mam pytanie muzyczne :D Tytul piosenki uzytej w serialu. Utwor ten jest rowniez na sciezce dzwiekowej filmu gangsterskiego, w ktorym zagral aktor (FACET) pojawiajacy sie we Friends w kilku epizodach :)

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

za malo mi to mowi:D cos dotyczacego filmu poprosze, rok, albo inny aktor tam grajacy?

satie333

Film rok 1994 (bardzo znany i lubiany) :) Piosenka chyba z 1967. We friends jest zwiazana ze scena z Rossem i ...
Sezony 1-4 :D

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

czy chodzi o bronka i pulp fiction? piosenka nie wiem, moze girl you'll be a woman soon?

satie333

O to chodzi, Bruce Willis, PF, Ross i laska od dirty talk.

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

<jupi> ! szczerze mowiac, kojarzylam, ze ten utwor gdzies byl, ale nie mialam pojecia gdzie. nie mam na razie pytania, musze pomyslec nad trudniakiem i zejsc z kompa ( przynajmniej na troche), pyt jest na reg, zadam nast jak wymysle, no chyba ze ktos ma gotowe to proszzz :)

ocenił(a) serial na 10
satie333

nie mialam czasu wymyslic trudnego, wiec daje latwe- kto i kiedy je "chinska zupke"

ocenił(a) serial na 9
satie333

Hejka!!!!! Kurczaczki z ta Phoebe to niedawno ogladalam....i kojarze tylko ze powiedziala cos tej kolezance z klasy (tylko co?) za to ze tamta powiedziala ze Phoebe jest crazy...czy o to chodzi bo mozna podrazyc i wiem ze to chyba seria 7 ale juz pewnosci nie mam...BTW sory za zmyle z seriami!!!!!!! Tyle ich jest:):):):)

myszowatek81

To juz na wstepie, seria 5, i tak tamta powiedzialam ze Phoebe jest crazy. Jak chcesz drazyc, to draz. Odpowiedz moge juz teraz dac.

satie333

Chinska zupke, to chyba Joey i Raymond podczas krecenia reklamy, noodle soup :)
P.S. Jak widac Satie uwaznie przegladalysmy 5 serie, bo pytania z niej poki co ida :)

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

nie chodzilo mi o to, tamto wyglada jak zwykla zupa ( nie miala noodles) a to jest jedzone z plastikowego kubka, plastikowym widelcem i jak sie wsluchalam, okazalo sie, ze jest japonska :D

satie333

Heh zaraz sie okaze, ze koreanska :P To ja pasuje poki co na tym pytaniu.

Itomahawk

A moze przynajmniej w serie dobrze strzelilam? Cos mi sie kojarzy Ch w odc. Everybody Finds Out, ale tam nie widac co szamie i chyba nie plastikowym widelcem.

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

seria- wczesniej niz 5

ocenił(a) serial na 9
satie333

Mi sie kojarzy Rachel z ta zupka ale nie wiem gdzie i kiedy??????...

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

friend plci meskiej ...

ocenił(a) serial na 10
satie333

kurcze, wydawalo mi sie, ze to pytanie jest latwe. dodaje jeszcze jedna podpowiedz - jak nie mam pomyslu na pytanie to .....?

ocenił(a) serial na 9
satie333

Wisz co Aśka jak juz fiksum dyrdum bo wogóle nie kumam co napisałaś:):):)...bo np. jak ja nie mam pomysłu na pytanie to po prostu nie zadaje:PPPPPPPPP ale nie to miał autorek na mysli:):)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

autorek mial na mysli, ze jak nie ma pomyslu, to wlacza jakis odc na chybil trafil i oglada pierwsze 3 minuty:/// ( a czesto 1 minute) az do wymyslenia pytania ( sad but true)
ps. mnie sie wydawalo, ze najwieksze fiksum dyrdum jest z twoimi pytaniami :D:D:D czuje sie zaszczycona w takim razie <jupi>

ocenił(a) serial na 9
satie333

To zostaje Ross..mam takie przeczucie ale kiedy??????? Potem to samo zapodam z Joey'em:):):)

ocenił(a) serial na 10
satie333

sory myszku, nic juz nie podpowiadam, ale zadajcie nastepne, jak juz to am obrzydlo ;)

satie333

Ja walcze dalej, i jeszcze dzis dam odp :D
A pytanie mam, kiedy i kto je popcorn? :D

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

kojarze rossa, ale z kim? jeszcze nie wiem? strzelam kuzynka casy albo elizabeth, ta u ktorej mu sie skorzane portki skurczyly

satie333

Na pewno friendsowa tyz. Te osobe mam na mysli (idac za Twoim pomyslem Satie) :)

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

za moim lenistwem znaczy ;)? monika jadla popcorn, w bloopersach sie nim zakrztusila, czy wyplula. ( ale ktory to odc ? :/ trzeba by sprawdzic)
bylo ukladanie popcornu w kregach koncentrycznych
czy to jest pyt z serii duzo odpowiedzi, czy chodzi ci o jedna konkretna?

satie333

Za lenistwem/ pomyslem genialnym w swojej prostocie :)
Ja mam jedna konkretna na mysli, ale jak Ci sie chce podawac wiecej to strzelaj, moze trafisz Juz Monike mozemy wylkuczyc, i jedna osobe ze sceny kregow koncentrycznych tez. :)

ocenił(a) serial na 10
Itomahawk

no wiec udalo mi sie wylukac, ze faktycznie ross i casey oraz ross rachel i phoebe przy apothecary table. czy to juz to? nie mam jak za bardzo przegladac odcinkow teraz, jade czesciowo z glowy, a czesciowo ze scriptsow

ocenił(a) serial na 10
satie333

albo zwariowalam, albo odswiezajac strone przez sekunde pojawia mi sie post myszowatej, cos o rossie ???????
"to zastaje nam ross........"???????????? ratunku!!! fw swiruje czy duchen?????