PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=809621}

Pułapka

2018 - 2019
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22170
4,9 7 krytyków
Pułapka
powrót do forum serialu Pułapka

Akcja się robi coraz ciekawsza. Zgodnie z przypuszczeniami wielu osób, zabójcą Justyny a także agenta Olgi był typ z Tindera (w sumie nie było to jakoś mega zaskakujące, chyba że scenarzyści jeszcze czymś nas zaskoczą w 6. odcinku, co jest wątpliwe).
Widzimy też bardzo wątpliwe zachowania ex-szwagra Czarnego, prawdopodobnie mocno umoczonego w relacje z Majorem, zapewne również w sprawę Koniecznej.
No i pytanie - dlaczego siwy z Tindera nie załatwił Czarnego tylko go ogłuszył???
Kolejna dziwna historia - jak policji udało się trafić do siwego z Tindera po śmierci Justyny, a teraz stało się to niemożliwe?
Poza tym; czy rzeczywiście gość z rysunków Ewy/Leny (Wróbel?) zamordował jej rodziców? Skoro w poprzednim odcinku była mowa raczej o tym, że ją uratował po tym jak dziewczynka zaczęła tonąć?
(inna rzecz, że, jak widać, Ewa/Lena ma bardzo fragmentaryczne i szczątkowe wspomnienia - początkowo wydawało jej się, że typ w czarnym Audi grożący ojcu to Czarny, a dopiero później zweryfikowała, że był to Pieczyński).

Ciekawe jak się ta sprawa rozwinie (a może właśnie pozostanie nierozwiązana? zdaje się, że TVN rozważa nakręcenie drugiego sezonu?)

No i chyba kluczowe pytania z zajawki finałowego odcinka: kim jest Marek? A także kogo ogłuszył siwy facet (czyżby typ z Tindera?).

Rino91

KIedyś Wróbel pracował dla teścia Czarnego i "Majora" gangstera, był człowiekiem od czarnej roboty.Uratował tonąca Ewę bo widocznie miał zasadę że nie zabija dzieci . Zastanawia mnie dlaczego jak wybuchła ta łódż ojca Ewy "Wróbel" zrobił duże oczy wyrażnie był zdziwiony i dlatego pewnie zniknął na 11 lat i zaszył się na wygwizdowie, po prostu się bał że go zabiją .A żę teść Czarnego to bandyta w mundurze znalazł sobie nowego to czarnej roboty ,Jest to Piotr Wolski który zabił Justynę ,Adama I Przyjechał zabić Ewę i ''Wróbla'' i pewnie Olgę i Czarnego .

ewaw59

Miał zasady jak Leon Zawodowiec

Rino91

Marek to Czarny, ciekawi mnie czy podpali teścia, czy jest to tylko element ''przesłuchania''

ocenił(a) serial na 8
ewaw59

Czy gdzieś wcześniej było wspomniane że Czarny to Marek?
Nie kojarzę zupełnie, a wydaje mi się, że w zapowiedzi kolejnego odcinka byłoby to bezsensowne odkrywanie człowieka, który chce coś zrobić Komanowi...

Atusia13

Chyba słyszałam ale teraz nie jestem pewna ,ten Marek który trzyma zapalniczkę ma chyba mniejsze dłonie niż Lichota ,może być także jak w serialu ""Instynkt" że policjantów mordował policjant chcąc się zemścić .Zastanawia mnie nazwisko na tablicy jakiegoś policjanta o nazwisku Konieczny myślę że to nie przypadek

Rino91

W 4 odcinku prokuratorka zwraca się do czarnego Marek o ile dobrze pamietam ;)