skad oni wzieli tak szkaradna panne do grania tej dziewczyny z domu dziecka to zagadka...ja nie wymagam modelki ale czemu od razu taki paskudnik?
paskudna czy nie to kwestia gustu, ale wqrwia mnie coraz bardziej. ALbo na wszystkich poobrazana, albo drze ryja albo ryczy...
Sobanek...co to za banaly sa,he?"to kwestia gustu"...! no raczej ze to kwestia gustu,w tym wypadku mojego bo tylko w swoim imieniu sie wypoowiadam..byc moze dla innych dziewczyna jest urodna jak zadna.Zgadzam sie,ze jest irytujaca ale to akurat uwazam za dobre aktorstwo..panna jest z domu dziecka ,zawsze sama jak pies,nienawidzona,bita i gnojona bez widokow na zmiane losu...po takich doswiadczeniach nastolatka musi byc nie do wytrzymania.A znam fure takich co sie do nich swiat usmiecha a te i tak sa jak wydry...wystarczy sam wiek...:)
w sumie argumenty, ktore przekonuja mnie. Nie zmienia to faktu, ze mnie wnerwia :D A co do gustu - jest jak dupa, kazdy ma swoj :D pozdrawiam
Bez przesady, w ostatniej scenie (cmentarz) miała już makijaż i wyglądała ładnie, zwyczajnie, na pewnie nie "paskudnie". Sama dobrze wiesz, jak wyglądasz bez makijażu, a ona musiała tak przed kamerami przez cały sezon. Doceń ;)
Kazdy jest jakis...ale wiadomo,ze akurat uroda czy jej brak jest kompletnie niezalezny od nas i tylko mega buraki oceniaja innych za cos ,co jest od nich niezalezne.Ja nie osmielilabym sie jej oceniac jako czlowieka albo aktora ze wzgledu na fizis,ja tylko stwierdzilam fakt..Oczy kazdy ma i widzi..taka np.Charlize Theron,sliczna jak aniolek a dech zapierala grajac w filmie "Monster",taki Tim Roth ,Christopher Walken albo Meryl Streep-uroda radiowa a jakie aktorstwo!?!?!? Wracajac do naszej "nastolatki" to moim zdaniem gra brawurowo i beda z niej ludzie...:) A makijaz czyni cuda..nie pytaj mnie skad wiem..;)