Soundtrack, tfu, trailer xD Ale masz racje ja też nie mogę znaleźć, może dlatego że jeszcze tego nota bene w telewizji nie puszczali xD
jak już jesteśmy przy soundtracku, to czy ktoś z was wie, kiedy (i czy w ogóle!) spodziewać możemy się muzyki Morrisa z drugiego sezonu?
Z drugiego sezonu muzykę ściągnęłam z chom ika. To są pomieszane utwory z pierwszego i drugiego sezonu.
A kojarzy ktos moze te muzyke z odcinka, gdy Rodrigo pochowal Juana? Koniec sezonu 2 to byl.
No podobno właśnie nie ma, albo trudno znaleźć. ja jeszcze nie szukałam. nawet nie pamiętam co to a muzyka była w tym ostatnim odcinku., Mnie zafascynowała muzyka podczas nocy Cezare i Lukrecji, oraz na konsumowaniu związku Lukrecji i Alfonsita-to ta sama bodajże. No i jej też nie można znaleźć.
wyglada na to, ze to nowy Cesare/Lucrezia Theme, bo leci takze podczas ich pierwszego pocalunku oraz rozmowy Lukrecji z Alfonsem w sypialni, kiedy mu prawie wyjawia co sie stalo w noc poslubna.
Chyba trzeba bedzie poczekac na nowy OST :<
No właśnie. Ten soundtrack jest świetny. Gorzej, że to już 3 sezon i przydałby się OST z drugiego...