PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556595}

Rodzina Borgiów

The Borgias
2011 - 2013
7,8 37 tys. ocen
7,8 10 1 37404
6,9 9 krytyków
Rodzina Borgiów
powrót do forum serialu Rodzina Borgiów
ocenił(a) serial na 10
Aredhel125

Soundtrack, tfu, trailer xD Ale masz racje ja też nie mogę znaleźć, może dlatego że jeszcze tego nota bene w telewizji nie puszczali xD

ocenił(a) serial na 9
EvaIrina

Może, ale jest świetny, bedę go szukać.

ocenił(a) serial na 10
Aredhel125

Daj znać jak znajdziesz ;)

EvaIrina

jak już jesteśmy przy soundtracku, to czy ktoś z was wie, kiedy (i czy w ogóle!) spodziewać możemy się muzyki Morrisa z drugiego sezonu?

ocenił(a) serial na 9
Darth_Paula

No właśnie...

ocenił(a) serial na 10
Darth_Paula

Z drugiego sezonu muzykę ściągnęłam z chom ika. To są pomieszane utwory z pierwszego i drugiego sezonu.

ocenił(a) serial na 9
EvaIrina

Ok. Jak Tobie się uda to też mnie zawiadom;)

ocenił(a) serial na 10
Aredhel125

Pewnie ;)

użytkownik usunięty
Aredhel125

A kojarzy ktos moze te muzyke z odcinka, gdy Rodrigo pochowal Juana? Koniec sezonu 2 to byl.

ocenił(a) serial na 9

No podobno właśnie nie ma, albo trudno znaleźć. ja jeszcze nie szukałam. nawet nie pamiętam co to a muzyka była w tym ostatnim odcinku., Mnie zafascynowała muzyka podczas nocy Cezare i Lukrecji, oraz na konsumowaniu związku Lukrecji i Alfonsita-to ta sama bodajże. No i jej też nie można znaleźć.

Aredhel125

wyglada na to, ze to nowy Cesare/Lucrezia Theme, bo leci takze podczas ich pierwszego pocalunku oraz rozmowy Lukrecji z Alfonsem w sypialni, kiedy mu prawie wyjawia co sie stalo w noc poslubna.
Chyba trzeba bedzie poczekac na nowy OST :<

ocenił(a) serial na 9
Verauko

No właśnie. Ten soundtrack jest świetny. Gorzej, że to już 3 sezon i przydałby się OST z drugiego...

chocolatemilka00

ww w.youtub e.co m/watch?feature=player_embedded&v=G4yaf8J7aUY jeszcze trochę o skonsumowaniu miłości, tym razem od aktorów i Jordana.